Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Překvapení! Obrovské! Nečekal jsem nic jiného než popcorn, kde opět uvidím po stopadesáté fekálnosti, ohrané klišé a prvky hodící se k teen komediii. Ne, dostal jsem na půl Apatowskou na půl Pričkovskou komedii, která sází na 300 prdelek, vyšinutého Dr. Ricka DIcka a dva mega baliče. ___ Rád bych, aby mi lidé, kteří hodnotí pod tři hvězdičky, ukázali lepší teen komedie. Nebude jich víc než mám prstá na ruce. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Fired Up... priznám sa, prekvapilo ma to... množstvo vtipov bolo vážne fajn no a celkový dojem roztlieskavačok v spodnom prádle, človek si nemôže sťažovať. Hlavná dvojica bavila, artikulovala a ťahala snímok, avšak následne sa objaví pár negatív, ktoré tu vôbec nemuseli byť... hodnotenie by bolo vyššie, takto 5/10 ()

Reklama

Kuny27 

všechny recenze uživatele

Dva Teenageři se rozhodnou, že pojedou na tábor s holkami místo fotbalu, a tam se pokusí o to, zbalit co nejvíce holek. problém je v tom, že jeden kluk se do jedné holky zamiluje... a tím to celé pokazí... myslím si, že jestli se chcete zasmát a odpočinout, a pokud vám nevadí nějaká ta nadrženost, tento film je pro vás jako dělaný ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Něco jako Prcičky ale o dost horší (myslím tedy Prcičky 1 a 2). Některé momenty byly úsměvné (ještě aby nebyly, když je to komedie). Doktor Rick byl totální idiot a Eric Christian Olsen musí připadat slizský i holkám. PS: Je dobře, že Tygři skončili v soutěži tak, jak skončili, protože kdyby tu soutěž vyhráli, tak nevím, ale půlhvězdičku tu k dispozici nemám. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Normálna americká klišoidná komédia s typickým americkým koncom. Ale na druhú stranu treba uznať, že to mohlo byť aj horšie, nie je tu núdza o vtipné scénky a čo je hlavné, iba zriedkakedy je možnosť pozerať sa vo filme na toľko krásnych dievčat, normálne som nevedel kam skôr s očami :) Neverím, že to boli všetko američanky, tam toľko krásavíc nežije. Určite to bol import zo zahraničia :) 65/100 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Legendární basketbalista Kobe Bryant si tento film údajně velmi oblíbil a během play-off v roce 2009, kdy nakonec LA Lakers ve finále NBA zvítězili nad Orlandem Magic, snímek viděl nesčetněkrát. (Caszidy)
  • Režisér Will Gluck požádal na konkurzu AnnaLynne McCord, aby zaimprovizovala panteří pohyb. Chtěl, aby ukázala nějakou svůdnou pózu, ona však vystřelila do vzduchu pěst, načež roztáhla prsty jako drápy a zaprskala jako kočka. První den natáčení ji potom režisér požádal, ať to zopakuje před kamerou, a tak se z toho stal pozdrav Panterů, který provází celý film. (HappySmile)
  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)

Reklama

Reklama