Reklama

Reklama

Hra se smrtí

(neoficiální název)
  • Hongkong Si wang mo ta (více)

Obsahy(1)

Blíží se 2. světová válka a Čína podezřívá z invaze fašistické spojence Německo a Japonsko. Mladý bojovník Chang (Bruce Le) je najat čínskou vládou, aby získal  tajné dokumenty o plánované invazi, které jsou ukryty v nejvyšším patře pagody. Od vrcholu věže dělí Changa několik pater a každé je střeženo bojovníky ovládajícími různé bojové styly. Podaří se Changovi splnit tuto nebezpečnou misi? (Epistemolog)

(více)

Recenze (6)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takže ... hned na začátku svého komentáře musím uvést že v TOMTO FILMU NEHRAJE (!!!) legenda kung-fu BRUCE LEE, ale jeden z jeho trapných napodobitelů, kteří po jeho smrti těžili z jeho slávy, donekonečna vykrádali jeho filmy, točili filmy se zavádějícími názvy atd. - Bruce Le... Proto tento film bývá někdy vydáván pod názvem ENTER THE GAME OF DEATH, věřím, že řada hodnotitelů si jej spletla s nedokončeným filmem "pravého" Bruce Leea. Jedná se v podstatě o odpadovou sračku, kdyby se nejednalo o jeden z těch tak špatných filmů, až je zábavný ... ale stačí tak polovina a pak už z toho člověku začíná být šoufl ... Trapák Bruce Le (podobně jako Dragon Lee, Bruce Li, Bruce Lai atd.) se zde předvádí jako superstar, která napodobuje pohyby, postoje a knííkání při boji podle mistra, ovšem samotná choreografie je spíš směšná. Je to taková rubárna a to rubárna ve velkém. Film na sebe nenavazuje pořádně ani scénami, prostě chvilku se kecá a chystají nějaké intriky japonských zlotřilců a pak někde lesem nebo po poli či starém chrámu pobíhá Bruce Le (vypadá to jak stará videohra ...) a řeže desítky nepřátel a je to frajer největší prostě!! :-))) Člověk se opravdu zasměje. Bruce si samozřejmě vyleze i jednu tu pagodu s mistry tajemných stylů a všechny vymlátí, no závěr už byl na mne trochu moc a opravdu nudil, pořád dokola. Hlavně, že film obsahuje zpomalené záběry, které nejsou nijak zajímavé. Zajímavá je ale nemalá role Bolo Yeunga, který zde hlavně řádí v ringu a porazí asi 6 nepřátel různých stylů, než na něj nastoupí Bruce a nedá mu samozřejmě žádnou šanci ... Bolo se objevuje tak nějak v celém filmu chvílema vždycky od někud vyběhne, někomu namlátí a pak zas zmizí, nebo mu namlátí Bruce a tak uteče taky ... No je to hrozná blbina a URÁŽKA filmů skutečného Bruce Leeho, ale člověk aspoň vidí, co všechno je možné natočit .. Pro pobavení u piva jednoznačná pecka! Jinak nejhorší odpad. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Německý název pro film je BRUCE LEE DAS SPIEL DAS TODES. A taky jak to bývá u němcům zvyke pohráli si z hudbou a střihem. Bože kolik krásných zpomalovaček Coreya Yuena vystřihli v mém tak milovaném Blonde Fury s mojí láskou Cynthií Rothrock,ale zpátky k tomuhle filmu. Tohle napodobitele mám docela rád,je fajn,jen kdy by do každé scény nebyl vždy tak hrr a nepřehrával jako v každém filmu. A nějaké s ním mám nakoukáno,takže mám o něj uděláný,už svůj názor. Co se týče chofeagrafie,jde poznta,že herci si nahrávají,vteřinu čekají na to ho druhého,ale jinak byla udělána dobře. Scénář moc dlouhý asi ani nebyl,když se tam pořád perou. Ale tentokrát těch zpomalovaček je toli,že to prostě nudí a jsou dány tak nepřirozeně. Tak uběhla nějaká minutka kdy se vedlo něco jako dialog a nastává další rvačka. Ta jede v pohodě a druhá půlka jede zpomalovaně a vůbec se tvůrci nestydí,že jde vidět,že herci se párkrát nedotokli. Vím,že se ne vždy dělal pravý kontak,což pro Hong Kong bylo docela normálně,že si dávali naostro do huby,ale v tu chvíli bych tu zpamlovačku nedal. Filmu máte i věřit,ale ne,když si borci dávaj do huby jen jako. Jinak nejčastější protivník tohle napodobitele Bruce Le - Bolo opět exceluje a vypadá zase hrozivě zvláště,kdy mu obličej ještě nepokryly jeho charakteristické vrásky a jeho mladý obličej vypadá tak děsivě až psychopaticky. Celkoýv dojem filmu,no souboje dobré,scénář neřeším,protože někdy není zapotřebí oslnivý scénář,dialogy mají zaplnit místo mezi tou řezbou na scéně a když jde o jednoduchou věc,tak není potřeba složitosti. Takový hezký průměr a Steve James byl skvělej. ()

Modiwish odpad!

všechny recenze uživatele

No to byl tedy zážitek! (Mě by opravdu zajímalo, zda-li všichni hodnotící tento film OPRAVDU viděli. Vím film je subjektivní věc, ale pořád se mi nezdá, aby toto ''dílo'' mělo 67%, ale to teď neřešme.) Měl jsem asi do činění s nejhorší napodobeninou Bruce Lee. Děj prakticky o ničem, prostě nic, vůbec. Režisér si myslel, že nás uspokojí tou nejpovrchnější zápletkou- hon za cárem papíru, o který stojí tři strany. A v tomhle se skrývá další, z celkových 50 Achillových pat tohoto filmu- není přesně daný, kdo je záporák. A ani se neví, kdo je ten hlavní, se kterým se svede poslední ''boss fight''. Pagoda byla spíš směšná, soupeři směšní, trapní, o ničem. Po trapné dvacetiminutovce v pagodě jsou posekání někteří Japonci, a další, a pak angličani, černoši, prostě všichni. A kdo byl ten hlavní? Opravdu nevím. Teď k soubojům (brrrr...). Možná již předešlá citoslovce vyjádří líp můj postoj k choreografii, než nějaký podrobný popis z mých úst, ale aby se neřeklo. Souboje byli suché, bez nápadu, akce. Tohle bylo jen mácháním rukama a občas i nohama, přičemž v pozadí byl slyšet pískot pískomila Bruce Le, který předvedl opravdu super výkon....ne kecám, ten zapadl do této mozaiky trapnosti vcelku s přehledem. Mě už by jen zajímalo, co si režisér šlehnul před natačením, protože pagodového hadového protivníka nevymyslím ani já po dvou flaškách tvrdého alkoholu. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Tento film je dost otřesný. Těží ze slávy Bruce Leeho, on zde však vůbec nehraje, tento film uváděný jako Enter the Game of Death, je v podstatě to stejné jako Game of death, s pravým Bruce Leem, jen v daleko horším podání jeho takzvaného dvojníka. Zde hraje herec co si říká Bruce Le a jeho pravá jméno je Kin Lung Huang. Věřím, že si lidi vzpomenou co to bylo za hrůzu a své hodnocení opraví :) ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

DEBILNÁ LACNOTA, zasa som nedával pozor a stiahol film ktorý som nechcel - napodobeninu s podobným názvom... Stojí ale zato si pozrieť súboj s "hadím veľmajstrom", niečo tak debilné (sry že sa opakujem) som asi v živote nevidel xDDD, tak debilné až to bolo vlastbne super! LMAO ()

Reklama

Reklama