Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Veselá parta malých ještěrů z Velkého údolí prožívá neuvěřitelné dobrodružství. Vydejme se spolu s nimi do časů, kdy země patřila dinosaurům. V krajině dinosaurů žije dohromady několik druhů přátelských býložravců a jejich děti si užívají radostí, ale potkává je i plno nebezpečných situací. Mají však také plno společných nepřátel, kteří stále usilují o jejich život... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Musím sa smiať keď niekto napíše, že je to príliš detské, vážení ono to je určené pre deti ak ste si to nevšimli, a ja ako malá som to mala rada čiže 3* aj kvôli tomu, že zbožňujem dinosaurov. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Mluvící parta dinosaurů a kolem jsou hodní dinosauři. Jakože mám rád dinosaury, tak tohle mi přišlo až moc plyšové a dětské! ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Jedna z obľúbených rozprávok z detstva! :) Ale musím sa priznať, ešte stále to milujem a keď to ide v telke a mám čas rada si to pozriem a zaspomínam na Nôžku, Zúbka, Plavčíka,... ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál, pro trošku odrostlejší děti. Překvapivě invenční příběhy a zápletky. Jen mě trošku irituje ignorace normálních názvů a jejich nahrazování tvary jako "dlouhokrcí, ostrozubí, břichošoupalové, létající" atd. Tím pádem tu pak chybí ten vzdělávací element, který ale rodiče většinou nahradí, pokud s dětmi pořad sledují také. ()

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele

Mé nadšení z tohoto seriálu se dá shrnout jen těmito slovy: "Jsem tak šťastný, jak jen šťastný můžu být." Konečně jsem měl možnost se na to po těch letech podívat, vždy byli všechny filmy Země dinosaurů jedny z mých nejoblíbenějších filmů vůbec, ale seriál jsem nikdy až doteď nemohl najít ke shlédnutí. Sice to je jeden z hodně mála případů, kdy cz dabing byl výrazně horší, hlavně jsem nepochopil třeba, proč v češtině změnili jméno Křupky (Chompera) na Zubíka, nebo, že tam byla dabérka Sáry, ale ta dabovala Ruby, jediná postava, u které jsem si všiml, že má stejný dabing jako ve filmech, je Pírko, ale dát menší hodnocení kvůli dabingu nedavá smysl, navíc mi to ani nevadilo a ten, kdo je něčeho fanoušek, by se měl radovat z toho jaký je film/seriál, ne jaký je dabing. Byla tu spousta dobrodruzstvi v hodně epizodách, nějaké měli méně dobrodružství, ale zase byli o třeba něčem trochu jiném. No, celkově to byla parádní jízda, těch 10,5 hodiny, co májí dohromady všechny epizody, uteče jako nic. Já to celé stihl shlédnout dnes, a jsem velmi spokojen 🦕 80% ()

Reklama

Reklama