Reklama

Reklama

VOD (1)

Mary popíjí v baru, ale pak se rozhodne jet domů. Cestou narazí na překážku a na chvíli vyjede ze silnice. Nevšimla si, že srazila muže, to jí dojde až doma. Mary se muže lekne a umlátí ho golfovou holí. Pak ji nenapadne nic lepšího než muže pohřbít v lese. Výčitky svědomí ji ale trápí natolik, že se svěří příteli. Rick se snaží situaci uklidnit, ale moc trpělivosti s Mary nemá. Všude ve zprávách se již hovoří o tom, že se pohřešuje učitel jménem Emser. Mary se zdá, že jí někdo sleduje a že někdo ví, co udělala. Také si uvědomí, že Emsera pohřbila i se svojí dekou. Mary se s Rickem telefonicky domluví, že pro deku zajedou. Mary ale najde Ricka na místě mrtvého... Mary spěchá domů. Tam ji napadne Emser a přiváže ji na nárazník jejího auta. Jezdí s ní po městě a při tom zabije i muže na pumpě. Pak se vrátí domů, kde se ho snaží ošetřit žena. Emser má psychické problémy. Jeho žena později najde Mary, a když se ji snaží osvobodit, Emser ji zabije. Pak jede s Mary za Rickem, kde ji chce pohřbít... (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno mě ten film docela příjemně překvapil. Zpočátku zajímavý thriller, nápadně připomínající Gordonův Stuck, dospěje třicet minut před koncem k velikému WTF momentu, který jej poměrně násilně změní na horor. Podobné veletoče sice nemám zrovna dvakrát v oblibě, ale v tomto případě netuším, čím by se zbylý čas naplnil, tudíž zdejší zvrat hodnotím ještě vcelku pozitivně. Na několika místech je snímek drobet laciný (naprosto zbytečný a samoúčelný pád ze schodů), logika občas taky solidně zavrže, ale kdyby alespoň takhle vypadal každý video-horor, vůbec bych se nezlobil. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vcelku zajímavej kousek. Samozřejmě od toho nesmíte moc čekat, pak budete možná i spokojeni. Celkem netradiční, zajímavě natočenej thriller, kterej se zprvu jeví docela mysteriózně, ale nakonec je to jednodušší než bychom sami čekali. Film má místy hodně dobrý napětí a atmosféru. Celé je to sice hodně šílená záležitost, ale dejme tomu... Jestli chcete vidět, co se všechno může stát ze zdánlivě obyčejnýho návratu autem z kalby domů, tak na to mrkněte. Takovej víkend by si asi nikdo z nás nepřál. 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mary není jen blbka, ale je také magor. Naneštěstí narazí na ještě většího magora, a tak se film z thrilleru přehoupne do halucinogenního hororu, kdy se začne stírat sen a skutečnost. Několik vražd, hodně krve, málo otevřeného gore. Ty obří nůžky v detailu by bývaly byly fajn. Pochvalu si zaslouží noční les v dešti, i když jsem nepochopil, proč Mary všude šajnila deseti reflektory, aby ji někdo uviděl. Nu, byla to blbka. V závěru se ukáže, kdo je nakonec ten největší magor. Slušné masky, chlap byl fajnovej. Na jedno podívání dobré, zdejší obsah rozhodně nedoporučuji číst, protože pak už vcelku nemá valný smysl se na film podívat. Jako varování pro ty, co sedají za volant nalitý, proč ne? - Volala jste?- ...kdyby jen to... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Perfektní horor s pěkným ironickým nadhledem. Zpáteční cesta autem domů z bujaré party bude mít neblahé následky pro podnapilou řidičku Mary (Laura Breckenridge). Ta něvědomky srazí ve tmě muže (Kevin Corrigan) jehož zakrváceného a polomrtvého objeví zaseknutého na nárazníku až doma v garáži. Dívka zpanikaří, ubije ho golfovou holí a jeho mrtvé tělo zahrabe v lese. Zpočátku film postupuje velmi realisticky. Dívka začne propadat beznaději, v televizi bude nervozně lovit po kanálech nějaké zprávy o pohřešovaných lidech v naději, že se dozví identitu oběti nehody a tu se záhy opravdu dozví. Jedinému komu se s celou záležitosti svěří bude její přítel Ricky, který ovšem na celou věc tak trochu háže salám. A jak se celý příběh bude ubírat dál, tak se z realistické studie psychologie člověka vystaveného tramautické události plynule přejde na exploitation horor. Je to jeden z nejnapínavějších hororů, který jsem v poslední době viděl. Chválím vynikající práci kamery, která několikrát vyloupla zajímavý záběr a nejen to, její perfektní těkavost dokonale navodila hustou atmosféru. Maskéří se solidně vyřádili na Kevinu Corriganovi a na Lauru Breckenridge se nejen dobře koukalo, ale ona umí i hrát. Zdejší nízké hodnocení vůbec nevypovídá o kvalitách tohoto lahůdkového hororu. Pro mě je to bezchybný horor a komu se nelíbil pro toho si přijde Kevin Corrigan. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Slaboučký, Hororový Thriller, který si odvysílala Markíza (2014) a Prima (naposledy 2018). Plusy - kratší stopáž, celkem pohledná, hlavní postava, dvě lehce krvavější scény. Mínusy - otřesná kamera, až moc televizní look, slabá atmosféra, bez napětí, pouze jedno zabití na kameru. Nic, co by stálo v dnešní době za řeč. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Prvých 50 minút pokus o paranoidný thriller, ktorý nevyšiel a neuveriteľne nudil. Potom trochu exploitationu zmiešaného s ďalšou nudou a je koniec, našťastie. Jeden z mála kladov filmu je pekná herečka, no a trochu gore (fakt len trochu). Ináč je to veľká nuda, bez myšlienky, atmosféry, alebo kúska napätia. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně to samé, co Stuck. Jen s béčkovějším obsazením a bez humorného nádechu. Nicméně i přesto, že se jedná o videofilm, Hit and Run nepostrádá slušnou atmosféru, napětí a zatraceně hnusnýho záporáka. Ten mě bavil. Rozhodně příjemné překvapení. 60% ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Enda McCallion. Potom, co se tohle jmeno objevilo v uvodnich credits, prestal jsem doufat v dobry horror. Reziser, kteremu se povedlo natocit nejhorsi video cele klipografie Nine Inch Nails si po letech nabrousil zoubky na svuj debut film. Uz od zacatku se projevuji jeho trademarky realisticke kamery a zaliba v autech, coz celemu filmu dodava neprijemny look, ke kteremu se navic pridaji neskutecne nesympaticti herci - hlavni girl se vam libi tak prvnich 5 minut, to poprsi se vam ale po chvilce okouka a po zbytek filmu je totalne na odstrel. A to nemluvim o jejim "boyfriendovi", ktery vyhrava cenu nejotravnejsi filmovy slizak roku 2009. Nepatrne body zachrany ziskava snaha o napeti v prvni tretine. 2/10 ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Celkem dobre odvedena prace u filmu,ktery si na nic nehraje,pouze jako videofilm,ale presto presahuje svym stvarnenim ,atmosferou a dobrym strihem hodne soucasnych radoby "kvalitnich a napinavych" horroru!Zpocatku to vypada na slusny thriller,ktrery se nam v konci ubere trosku jinym smerem,ale ve sve kategorii prijemne prekvapeni.Zakladni neduhy zanru a nektere nelogicnosti se mu taky nevyhli,ale tech 90 min ubehne jako voda. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ak si divák zloží optiku a privrie jedno oko, môže toto videjko zaradiť aj medzi béčkové horory. Druhé oko zavrieť nedoporučujem, myslím tým divákovi mužského pohlavia, pretože hlavná – hovorme jej „hrdinka“ – má celkom skvelé proporcie ( jej horné dýchacie cesty určite stoja za povšimnutie). Na video film má snímok celkom zručného kameramana a krajčírovi, či kto to vlastne nastrihal, to tiež párkrát vyšlo. Hoci na jednej strane tvorcovia zabudli k filmu pribaliť poriadnu atmosféru, tak na strane druhej hranice stupidity výrazne neprekročili. Do tých 50% sa to celé zmestí. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller či horor, jak chcete. Více psychologický začátek se postupně přetavuje v jasný horor s vraždícím dementem. Asi nebyl moc kvalitně pohřben, když vylezl a trefil zpátky do domu. Slabé chvilky se střídají s napínavými momenty, nic závratného v tom nelze hledat, ale nenudil jsem se. A nádherné poprsí Laury Breckenridge je prima doplňkem. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Na béčko docela slušná jízda a název celkem nelhal. Tam je asi nejlepší ten zvrat v polovině filmu, kdy se to vše otočí, a rázem se mění kdo je oběť. Určitě si dejte pozor než se na tohle budete chtít podívat nečtete obsah, tady, je totiž popsaný celý děj až do konce. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že tenhle BRAK není v černých číslech? Proboha, lidi, co dáváte i tři hvězdy, sedněte si a nahlas si přeříkejte celý scénář. Jestli vám ani po tom nedocvakne, jak imbecilní to je, tak vraťte občanky. Vůbec to nedává smysl, proti např. počínání záporáka jsou i scénáře Uwe Bolla oscarovými kousky. P. S: Opět americká demence (po kolikáté už?)s nesmrtelnou lepící páskou na hubě hlavní hrdinky, která se ne a ne odlepit a i když jde jasně vidět, jak jí občas na záběrech skoro vůbec nedrží, tak ona pořád nemůže řvát. Ty vole.... ()

trojtmberk 

všechny recenze uživatele

Slečna s mozkem velikosti lískovýho ořechu, ovšem vybavená poprsim z kategorie 1A, která nemá problém vyhrabat hrob za pomoci klacku a frisbeečka, ale na druhou stranu jí zase dělá problém chůze po schodech se šroubovákem v ruce. Hlavní postava do hororu jedna báseň. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

No vida že to jde. I s omezenými prostředky a jednoduchým scénářem se dá natočit film, který nenudí a chvílemi je svou sebeironií vysloveně k popukání. :-) Hit and Run mě coby video film moc příjemně překvapil, protože mě bavil od první do poslední minuty, což lze přičíst zdařilé režii, která se nebojí experimentovat a postupně předvádí mnoho prvků, které v rámci žánru nejsou zase tak běžné (pohled skrz malou dírku pro zdůraznění detailu; rozpůlení obrazu; střídání rychlých střihů a dlouhých záběrů; obraz hlavou dolů atd). Film je použitou technikou zkrátka velmi pestrý a atraktivní. Co se samotného příběhu týče, není to zase tak slavné, ale v jednoduchosti je síla, říká klasik, takže proč vlastně ne. Od tuctového thrilleru se postupně dopracujeme až k ryze hororovému závěru s občasnými gore prvky, který je velmi svižný, i když pravda možná zbytečně natahovaný. Přesto film jako celek za zhlédnutí určitě stojí, protože dle mého názoru je přesně TOHLE cesta, kterou by se měla režie obdobných snímku ubírat. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já mám béčkový thrillery poměrně hodně rád, a to především kvůli tomu, že tvůrci v nich nejsou příliš vázáni a omezováni studii a jejich pravidly, především co se přístupnosti týče, tvůrci se v nich častokrát i utrhnou ze řetězu a nejednou z toho pak vznikly opravdu zajímavé a výrazné podívané. To se ale bohužel snímku Hit and Run netýká, ikdyž právě do béčkové thrillerové produkce jednoznačně spadá. Hit and Run totiž nevyniká vůbec ničím. A to přestože tu docela zafungovala atmosféra i napětí, postavy jsou vesměs sympatické, hlavní hrdinka pohledná a celý film má slušný spád, jeho výsledné vyznění mě ale prostě vůbec nenadchlo, nebavilo, nestrhlo a nezaujalo. A příčinu v podstatě vidím jen v zápletce, kdy v žádném případě nemám v úmyslu napadat její jednoduchost, naopak, její přímočarost a tempo dodává filmu kvalitu, spíš mě ale zarážel celý její vývoj, tvořený spoustou ne zcela smysluplných a přinejmenším hloupých momentů a divotvorných zvratů, které tento thriller poměrně dost ztrapňují, znehodnocují a posílají ho do lehce podprůměrných vod. A praštěnost všech těch zvratů mělo dokonce takovou sílu, že místo postupného vygradování do nervydrásajícího finále se film pozvolna změnil v nejapnou frašku, která zcela ztrácela jakýkoliv smysl. Hit and Run je tak sice po řemeslné stránce poměrně slušně působivým béčkem, ale těžce vymaštěná zápletka jednoduše nekompromisně potopila celý film. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Už po první půlhodině je jasný, že to je totální ptákovina a lepší to nebude. Takže.. slečna jede z párty autem domů. Už jenom to, jak je to natočený a sestříhaný, jsem měl pocit, že jede hrozně dlouho a daleko. Pak nastane ten zmíněnej incident, kdy srazí chlapa - jenže ona si toho vůbec nevšimne, absolutně netušila, že do něčeho vrazila, a co je vůbec nejšílenější, že jí ten chlap visí vepředu na nárazníku a ona to zjistí až po nějaké době, co auto stojí v garáži. :D Už tady jsem měl velkej problém a když se pak rozhodla jet toho týpka zakopat někam do lesa, tak to byl vrchol všeho. Takový filmy jsou fakt za trest, dokonce musím říct, že ani nechápu zdejší poměrně vysoký hodnocení. ()

Reklama

Reklama