Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Big Brother (Velký bratr) je televizní formát reality show, ve kterém více než 15 týdnů žijí soutěžící (obvykle 12) v domě plném kamer a snaží se přestát hlasování diváků a získat vysokou finanční cenu. Tento formát vytvořil John de Mol z Nizozemska a rozvinul ve své produkční společnosti Endemol. Byl to nejsledovanější pořad hlavního vysílacího času v 70 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (220)

corax8 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím přiznat že jsme viděl jen jeden nebo dva díly a to mi stačilo. Už po jejich shlédnutí jsem si nadával kolik času jsem ztratil. Nebavilo mne to ani jako sonda do lidských duší. Ač se v práci setkám s dost psychicky postiženými lidmi, tak musím říct, že tohle byla síla na zvracení. ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Škoda že tu není Americká verze, která má jiné grády a dal bych jí 5* .. Českej byl prostě divnej až na Oxanu :D ()

BOIKOT odpad!

všechny recenze uživatele

A pak že se Česko neamerikanizuje ! Zatímco u vyvolených jsem se smál těm hádkám a kecům, tady tomu se ani smát nedá! ()

Thorian odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, často si připadám, že zde na CSFD rozdávám jenom odpady a nedělám nic jiného, než kritizuji. Poté si ale vzpomenu na takové monstróznosti, jakou byl náš "Velký bratr" a říkám si: "Nemáš se za co stydět, děláš dobře." Ehm, dobrá, začíná tu smrdět sebechvála. nechme toho. Big Brother je dalším případem naprosto zpackaného pokusu o zavedení reality show. Závidím každému, komu se z toho nechce zvracet. ()

qwxyz odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, zda-li to stačí alespoň na jednu hvězdičku. Nejspíše ne a tak se tento "pořad" řadí k těm nejlepším od konce...9% ()

Slavusko 

všechny recenze uživatele

Este väcsi televizny odpad ako Vyvoleny... Aspon, ze v Big Britherovi, myslim ale ze v zahranicnych emizodach, bol aky tak sex... : ) ()

burg odpad!

všechny recenze uživatele

A George Orwell se obrací v hrobě.. I když je možný, že se chláme smíchy, člověk nikdy neví. ()

nobodyx odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná hrůza kam až jsou schopni lidé pro peníze zajít, Parta lidí se nechá zavřít do domu, jak do klece v zoo a některým příslušníkům lidského druhu se to líbí a dívají se co tam v té kleci dělají. Komerční televize jsou pro to, aby majitelům přinášely zisky. Tenhle pořad je toho názorným přikladem ba řekl bych odpuzujícím příkladem. ()

P/\/EL odpad!

všechny recenze uživatele

jo, tohle je asi nejzaslouženější odpad na čsfd, Big Brother v podání tv nova, no prostě humus, odporní lidé, počínaje moderátory (nemám rád Mareše, jeho humor mi příde převážně velmi laciný a trapný), co ti další, Lejla, Eva Aichmajerová (soft modeling jo, moderátorství ne :), no strašný, 1. řada, skutečně výkvět společnosti, nejburanštější (ikdyž asi se najdou horší :), ale určitě nejburanštější osazenstvo v historii českých reality šou (hodně nechutné, ikdyž zajmavější mi přišla ještě Výměna manželek - ta slušnější :), ikdyž to může bejt taky zavádějící), vim, že Vyvolení byly lepší, taky to vyhráli i divácky. Holt Big brother na tv nova byl strašně o ničem, nezajímavý lidé, nezajímavé situace, čiré zoufalství, no, na západě toho dávali a dávaj víc a staví to víc na nechutnosti.......uděláme na chvíli celebrity z takových lidí, kteří by dříve nepřipadali v úvahu (no a samozřejmě, dneska po nich neštekně ani pes, jen pár lidí si pár z nich trochu pamatuje - spíš teda z těch Vyvolených, se Superstar je to - naštěstí - to samé :), sociální experiment..jinak, co se týče té vily a kamer, to už tu bylo mnohokrát dávno předtím.... ()

Crymes666 

všechny recenze uživatele

dávám jednu hvězdu, protože když jsem viděl hotel paradise tak bych velkýmu bratrovi křivdil kdybych jim dal stejný hodnocení. Je to podobný, jak říká Cohen: Its less shitty. 1* ()

killberrybil odpad!

všechny recenze uživatele

Nic trapnějšího a stupidnějšího jsem na českých obrazovkách neviděl. Hlavními postavami jsou lidé, kteří mají dohromady IQ jako půl Einsteina, mají nudné životy a mají bavit voyaery u televizních obrazovek. TV Nova se opět překonala. ()

DarthArt odpad!

všechny recenze uživatele

Doklad, že nebetyčný kýč a papundekl zůstane kýčem a papundeklem, i když se zabalí do ohňostrojů, šampusu a přehnané reklamy, a hlavně, že to televizní divák pozná, i když se mu všemocné médium snaží nabulíkovat, že je to to "největší", "nejkontroverznější" a "nejočekávanější", čeho se dožil. U konkurence ve VyVolených se tehdy sešli většinou normální lidi, kteří, i když trochu ujetě, prožívali svou každodennost v "umělohmotné vile", a byla to aspoň chvíli docela zábava, v Big Brotherovi se od začátku tvrdě mířilo na porno, svaly a diskotéku, která začala nudit tak po pěti vteřinách a televizní národ se odvrátil. V dalších letech se pak VyVolení propadli do stejného bahna a skončili stejně jako Big Brother v tomhle zajímavém on-line souboji mezi dvěma komerčními televizemi. Zajímavá doba, ale stačilo jednou. ()

Reklama

Reklama