Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Big Brother (Velký bratr) je televizní formát reality show, ve kterém více než 15 týdnů žijí soutěžící (obvykle 12) v domě plném kamer a snaží se přestát hlasování diváků a získat vysokou finanční cenu. Tento formát vytvořil John de Mol z Nizozemska a rozvinul ve své produkční společnosti Endemol. Byl to nejsledovanější pořad hlavního vysílacího času v 70 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (220)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Prima dokázala v souboji reality show Novu totálně převálcovat. Obě soutěže jsou sice jistým způsobem nechutné a zvrácené, ale VYVOLENÍ byli aspoň zábavní, což se o VELKÉM BRATROVI bohužel říct nedá. Ze soutěžících si pamatuju akorát Filipa, otravnou Oksanu a Shreka, který měl mozek ve svalech. Jó, to parta kolem Vladka a Reginy byla jiná káva... (412.) ()

Frenegonda odpad!

všechny recenze uživatele

...ono u klíčových dírek to fouká, to už věděl Werich ve filmu Pekařův císař... a tak bylo nutné tam nainstalovat kameru:-) nejlépe s nočním viděním... ()

Katarine odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem asi 2 díly. Jeden mě z části pobavil a to tím, jak krásně zahráli scénku Heverly Debils, o partě, která se schází v píča pitu. Z části mě však odpudil těmi ksichty, které se ve vile objevily a neuměli se ani pořádně pohádat, jako tomu bylo ve slavnějších Vyvolených. Z toho druhého dílu si moc nepamatuju, jenom vím, že mě tak odrovnal, že už jsem se na to prostě nemohla dívat vůbec. Big Brother Tě vidí...hahaha. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Sice se to vysílalo jen krátce a dočkalo se to jenom jedné řady, ale já jsem se příjemně bavil. Především i sledování nočního speciálu, kdy tam byly záběry ze sprch a podobně, to bylo docela trapný (pro "herce"). Jediné, co mi na tom vcelku fadilo, byl samozřejmě extra-trapák Leoš Mareš. Nechápu vcelku to rozhorčení, tohle je prostě v porovnání s jinými českými pořady špička :D ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Neskuteční pitomci (ten největší s odpovídající přezdívkou vyhrál), se kterými se asi obyčejní skuteční lidé nebaví, tak vlezli sem, aby ukázali, že jsou takoví opravdu. Leoš Mareš opět trapný. Nedivím se, že tento reality mozkodlab sledovalo tak málo diváků. O tom, že lidé v této reality show nepoužívají mozky, ale spíše jen instinkty a pudy, svědčí sex a násilí před kamerami. Ubožáci. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Jo konečně jeden příklad novy kdy jasně prohrála s konkurencí. Možná někde ve světě to má úspěch ,ale tady u nás né. Bylo strašně nabubřelé nepřehledné. Hlasování bylo jen v procentech ,tak že nikdo nevěděl jak na to kdo je. Sestava lidí děsná sámý exot! ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve vyvolených jste se alespoň mohli zasmát debilici aktérů. Tady je to bohužel takové, že ani nejde brečet. Neuvěřitelná odpadní stoka. ()

sir-dave odpad!

všechny recenze uživatele

trapný klon vyvolených, kteří měli nějakou úroveň aspoň v první sérii. Tady tohle byla jenom promenáda kuřbuřtů a těch dajných ()

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

Ve všech zemích stejný průběh. První série - normální casting + vysoká sledovanost - bráno jako zajímavý sociologický průzkum. Druhá série - vybírání extrémů + nižší sledovanost - tak tam hodíme nějakou "celebritu". Další série - zvěřinec ... ()

Reklama

Reklama