Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2000, 45 min

Chcete být milionářem? Úspěšná soutěž, kde můžete své znalosti proměnit za skutečně velké peníze. K dispozici máte tři nápovědy (pomoc publika v sále, 50 na 50 a přítel na telefonu), pokud nevíte jednu ze čtyř nabízených odpovědí na danou otázku. V celé škále otázek jsou tři záchytné body, což znamená, že ona částka soutěžicímu zůstane. Věřte, že Vladimír Čech (Martin Preiss) nejednoho člověka na "horkém křesle" zviklal. (cheyene)

(více)

Recenze (298)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S Vladimírem Čechem jsem to miloval, ale později už jsem to sledoval maximálně jedním okem a vím, že to byla hrozná sračka, u které tvůrci nechtěli, aby skončila, tak do ní cpali kohokoliv měli po ruce, jenže Vladimír Čech je zaprvé jen jeden a za druhé to všecko s Preissem, Hejmou a Šmuclerem stejnak bylo zbytečné, takže se ukázalo, že tahat do toho dál prachy bylo hrubě pod úroveň divákova oka. Jenže tvůrci chtěli býti milionáři a to se jim hrubě vymstilo. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Na téhle vědomostní hře je nejzáslužnější vlastně to, že díky její existenci vznikla ta geniální Nohavicova písnička... a díky zahraničním mutacím ten geniální Boyleův film... :-) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, Vladimír Čech nasadil tak velkou laťku na kterou se jeho následovníkům bohužel nepodařilo až tak úspěšně navázat... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako valná většina zde. Vladimír Čech byl skvělý a pořadu nastavil velmi vysokou laťku. O jeho následovnících se rozepisovat nebudu, to se nedá porovnat...... ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Těžkej kult. Vladimír Čech nasadil moderátorskou laťku velmi vysoko a pořad sledoval celý národ. Hodnotím tedy pouze fázi Čechovu. Jeho vyhození bylo nejhorším podobným krokem od vyhození Franty Straky ze Sparty a výměnu moderátora pořadu Volejte řediteli. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Začínalo to slibně, konečně nějáká pořádná soutěž v TV, říkal jsem si. Systém byl slušně promyšlen, atmosféra zejména díky hudbě napínavá a Vladimír Čech zvládal moderování s přihmouřením oka na jedničku. Jenže kouzlo časem pozvolna vyprchávalo, holt stereotypu se v této branži vyhnout nelze, a k oné proklamované výměně moderujících jsem se ani nedostal. Jen podle toho mála, co jsem později koutkem oka zahlédl, mohu potvrdit, že po Čechovi šla soutěž už úplně do hnoje... 5/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je síla. Stolek, dvě křesla, jeden Čech (soutěžící) versus druhý Čech (Vladimír). Víc nebylo třeba. Velmi vkusná soutěž, ja kterou se šlo koukat. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Snad jediný pořad z oblasti reality show, který mě na určitou dobu zaujal a který ani s odstupem nepovažuju za ztrátu času. Chytře vymyšlený formát z dílny BBC. Celkový dojem: 65 %. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pan Čech dodával pořadu relativně vysokou úroveň. Pak v pozdější fázi už to šlo do kytek. Ostatní moderátoři se k tomu nehodili a nebyli mi sympatičtí ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

U nás v domě řikaji mi Franta Šiška, bo už od pohledu chytry jsem jak liška a když kery něco nevi, nebo když je na co levy, tak de za mnu a ja všecko najdu v knižkach. Raz mi řikal jeden znamy dole v baře, že s tu hlavu moh bych do Milionaře. Čemu ne, řikam si, brachu, šak ma Železny dost prachu, no a Čechovi se podivaš do tvaře. Dostal jsem se mezi partu uchazeču, nikdo nema šajnu, jak tam nervy teču. Všecko viděl jsem to hněde, tak jsem zmačknul A B C D, no a už mě kurva ke stolečku vleču. Čech to začal takym malym interviju, co pry robim, estli kuřim a co piju. Tak jsem řeknul, co jsem řeknul, on se evidentně leknul a už začly blikat světla ve studiu. Prvni otazka pry, co je ukulele, tož to se přiznam, měl jsem bobky u prdele, tak jsem radši hlavu sklonil, abych to všecko neskonil, řikam, chtěl bych se obratit na přitele. Lojza byl po hlasu silně nevyspaly, asi zase celu šichtu prochlastali. Bylo slyšet, jak tam dycha, ale třicet vteřin ticha, to je tak, když se vam kamarát navali. Moju staru zatim doma braly mory, lidi ohryzavali televizory. Tady nešlo, nad čim plesat, tož padesat na padesat, ať vim, esi su to ty bulharske hory. A už jasně na tym komputeře sviti, buď to je to za A vzacne lučni kviti, nebo za B nastroj strunny, tu jde kurňa o koruny a ja stejně jak na začatku sem v řiti. Čech tam zatim maval tymi svymi čisly, tak si řikam Franto, napi se a mysli, jake tudy saky paky, obratiš se na divaky, šak tu zatim za ty prachy enem kysli. Sám jsem byl zvědavy, co publikum zvoli, bo aj v obecenstvu možu sedět voli. Devadesat procent za B, ale to mi přišlo slabe, bo co neni stopro to mě dycky skoli. Ještě že sem chlap, co z boja neutika, řikam, pane Čechu pudem do rizika, měl jsem v gaťach nadělano, ale Čech zakřičel: "Ano, máte pravdu, je to nástroj hudebníka!'' Lidi tleskali, bo uspěch to byl plny, radosti zrobili dvě mexicke vlny a ja co mam srdce skromne jako všeci z Dolní Lomne sem byl spokojeny, bo sem ukol splnil. Pane Čechu, nerad přetahnul bych strunu, končim hru a beru tisicikorunu. Čech se jenom chytnul stolu, oboči mu spadlo dolu, no a už se modry ku podlaze sunul. Prvni třidu do Ostravy Intercity, v jidelňaku celu cestu valim kyty a ta stovka co mi zbude, to je přispěvek na chude, bo Ostrava je region razovity. **** ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Za dob Vladimíra Čecha jsem to pravidelně sledoval a soutěžícím držel palce. Největší obdiv u mě má Zdeněk Jánský, jehož jméno mi utkvělo v paměti. Pak si vzpomínám na staršího pána: "Brazílie, Brazílie, prezidenti..." ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tato soutěž mě bavila a pokaždé jsem se snažil překonat. Škoda, že přišla na naše obrazovky, když jsem byl ještě v poměrně útlém věku. Ale bylo to dobrý, to vím a nepotřebuju ani žádného "přítele v komentářích" jako někteří. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Za Vladímíra Čecha šlo o příjemnou zábavu na večer. Tak dobře zviklávat soutěžící jako on, už nedovedl ani Martin Preiss, ani Roman Šmucler, ani Ondřej Hejma, byť za něj se soutěž svoji úrovní opět lehce zvedla. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější vědomostní guilty pleasure. Díly s Vladimírem Čechem jsou nestárnoucí klasika, zbytek pro mě neexistuje.... ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama