Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2000, 45 min

Chcete být milionářem? Úspěšná soutěž, kde můžete své znalosti proměnit za skutečně velké peníze. K dispozici máte tři nápovědy (pomoc publika v sále, 50 na 50 a přítel na telefonu), pokud nevíte jednu ze čtyř nabízených odpovědí na danou otázku. V celé škále otázek jsou tři záchytné body, což znamená, že ona částka soutěžicímu zůstane. Věřte, že Vladimír Čech (Martin Preiss) nejednoho člověka na "horkém křesle" zviklal. (cheyene)

(více)

Recenze (300)

Diego75 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím ubrat jednu hvězdičku, protože postupem času pořad přestal být zajímavý. Bylo to z velké části zapříčiněno odchodem Vladimíra Čecha, který byl vynikajícím moderátorem. Celkově však už poté byly všechny díly na jedno brdo, ale jinak to byl neuvěřitelný kult své doby a je skutečně škoda, že pana Čecha někdo z vedení Novy vykopl. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Vladimír Čech, herec a moderátor, a později Jarek Nohavica svou písničkou. Ti korunovali jinak průměrnou soutěž. S dalšími moderátory to protahování času šlo do kytek. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Vladimir Čech byl bůh v tomhle pořadu,ty jeho lyšácké pohledy a jeho znervozňování soutěžící bylo dobrý:-)) ()

pegtr 

všechny recenze uživatele

Výborná vědomostní soutěž kterou skvěle moderovali Vladimír Čech a Roman Šmucler.Lepší mně připadali pouze 30 minutové díly protože při 50 minutových dílech to byla občas nuda ale stejně se jedná o nejlepší vědomostní soutěz všech dob která ani po letech neomrzí. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Jeden z velmi mála dobrých pořadů, který příšel od TV Ho*na. Vlád'a Čech byl sympat'ák a je s ním sranda. Viděl jsem zatím díly jen s Čechem, tak uvidíme, jestli po zhlédnutí několika dílů s Preissem snížím nebo zvýším hodnocení... ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno tak já nejsem nějakým příznivcem televizních soutěžích, ale tenhle mě, jak si vzpomínám, docela bavil. ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

V roce 2000, cca deset let po revoluci, to byla naprostá bomba. V podstatě první “západní” soutěž. Výborný Vladimír Čech, zajímavý mix otázek a na svou dobu krásné výhry. A také samozřejmě nezapomenutelní soutěžící.  Jediným minusem bylo to (někdy zbytečné) protahování ve formě snahy o znejistění soutěžících ()

myst3ry 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší, tak mě tato soutěž docela bavila. Zamyslím li se nad ní zpětně, uvědomuju si, jak je vlastně o ničem. Koukat na někoho 20 minut, jak přemýšlí, jestli zvolit variantu "A" nebo "B" není to, co od televizní soutěže očekávám. ()

qwxyz 

všechny recenze uživatele

8/10. Co stačí: skvělá hudba, dobrý soutěžící a Vladimír Čech. Zejména za Vladimíra Čecha, hodnocení ŽUMPA! tomu neuvěřitelně dokonalému chytrákovi v TV, co se jej rozhodl nahradit, všechno to pohřbil... Preiss je podle mě dobrý moderátor, ale tahle soutěž mu vůbec neseděla a Hejma nebyl špatný. Legendární díly jsou jsou za Vladimíra Čecha s Jiřím Horníčkem, Zdeňkem Jánským, Pavlem Judasem... ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama