Reklama

Reklama

Riskuj!

(pořad)
  • Česko Risk!
Soutěžní
Česko, 1994, 40 min

Účinkují:

Petr Svoboda (moderátor), Jan Rosák (moderátor), Ivan Vyskočil (moderátor), Jan Krasl (moderátor), Pavel Svoboda, Petr Novotný

Vědomostní soutěž. Na začátku jsou tři, vyhraje jen jeden. Zajímavé otázky, zajímavý moderátor, napínavý průběh soutěže a lákavé výhry - to vše tento pořad přináší! (cheyene)

Recenze (172)

topi80 

všechny recenze uživatele

Dnes už by to asi diváka u obrazovek neudrželo, ale svého času byla tato zdánlivě nesmírně obyčejná soutěž velmi oblíbená. Dokonce tak, že jsme ji ani na intru nepřepínali. Jak už to u podobných soutěží bývá, člověk si porovnal znalosti z různých oborů se soutěžícími (no, kdyby na mě svítila kamera, tak bych neporovnal nic, protože by nebylo co), občas ho potěšilo, když moderátor řekl, že tohle dokonce ani on nevěděl, a díky docela zajímavě koncipovanému závěrečnému souboji s napětím koukal, jak to dopadne. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Sledovala jsem i kdysi, ale dnes díky opravdu tristní nabídce ostatních televizních KANÁLŮ a zprávám na zvracení na to koukám docela ráda znovu. A někdy se i zasměju, jako nedávno, když tam byli tři tak blbí soutěžící, že to bylo k neuvěření. Slečna dokonce umístila Mekku do Izraele. Rosák chudák měl co dělat, aby nevybuchl smíchy. Jinak myslím, že je škoda, že zmizel z obrazovky a docela by se mi líbilo, kdyby uváděl nového Milionáře. Nepitvoří se, je kultivovaný a má smysl pro humor. ()

Reklama

7ynek 

všechny recenze uživatele

Vlastně si tam pamatuji jenom Rosáka a ten byl nejlepší. =) Nevím, co na tom komu vadí. Pořad to byl povedený a ještě když se ze začátku soutěžilo o pračku apod. =D ...nebo ten týpek z mensy (http://www.mensa.cz/mensa/), co jim to tam vybral víc jak o melouna. =D To byly časy a jiná vědomostní soutěž tehdy pořádná nebyla. Až na AZ kvíz, který ale chodí doteď. =) Pak milionář ale to už tak nějak potom nebylo ono, nemělo to ten spád, a soupeření více soutěžících. ()

Ivoshek

všechny recenze uživatele

No, já tohle v podstatě hodnoitt nehodlám, protože jsem na to nikdy pořádně nekoukal, ale chtěl jsem se podělit o tohle video z české sody.... takže holandští ministři školství za 1000. Nebo to měly být nemoci v těhotenství? A jaké že to je směrovací číslo do Starého Plzence? Vždyť to je hovado..... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Šikovný, rychlý vědomostní pořad. Někdy nečekaně zábavný. Třeba když jeden maník opisoval od souseda, a šel se mu rovnou za přepážku podívat! A den poté si stoupl moderátor mezi něho, a dalšího soutěžícího, ale to už ten maník věděl odpovědět, takže byl klidný a pak zmizel ze soutěže se slušnými prachami. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • V roce 1994 začala TV Nova vysílat pořad Risk, jednalo se o českou verzi amerického pořadu Jeopardy (od r. 1984). Hlavní výhrou byl automobil – od roku 1994 do roku 1995 Škoda Favorit, od roku 1995 Škoda Felicia Combi. V roce 1996 však TV Nova odmítla dále platit distribuční poplatky s odůvodněním, že se pořad originálu Jeopardy natolik nepodobá. Změnila tedy název na Riskuj!. Hlavní výhrou pořadu Riskuj! byl též automobil – od roku 1996 do roku 1997 Škoda Felicia Combi a od roku 1997 do roku 1999 Škoda Octavia. (TomasSlach)

Reklama

Reklama