Reklama

Reklama

Obsahy(1)

“Pokusím se být normální,” slibuje dvanáctiletý Ace Ventura, Jr. To by bylo v pořádku, kdyby být normální pro něj neznamenalo hledat ztracené voříšky, unesené kočičky a zmizelé krokodýly a na každém kroku přitom vytvářet neuvěřitelný chaos. Jaký otec, takový syn - být zvířecím detektivem má Ace prostě v povaze! A když je ze ZOO ukradeno pandí mládě a jeho matka je podezřelou číslo jedna, náš malý hrdina vyráží do akce, aby očistil rodinné jméno. Když se Ace Ventura, Jr. (Josh Flitter - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu a Kněz je poděs) spojí s odvážnou sousedovic Laurou (Emma Lockhart) a s outsiderovským hračičkou A-Plusem (Austin Rogers), aby případ vyřešili, je z tohoto rodinná zábava nové generace a bláznivě zmatené komické “panda-monium”. Jste připraveni se smát? Tááááák jo, Ace - Ace Jr. - se ujímá případu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (115)

Vulturesman odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se film jmenoval jen „Zvířecí detektiv junior“ a nijak by nenaznačoval pokračování Ace Ventury v čele s Jimem Carrey, asi bych ten film ani neviděl. Ale po zhruba 30 minutách nejde hodnotit jinak než jako odpad! Je to jen urážka předchozí tvorby stejně jako Sám doma 6, 7, 8 nebo kolik to má vůbec pokračování. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli je to vtip, nebo další pokračování legendární série : Ace Ventura. Je mi to úpřimně líto, na tento film jsem se jako fanoušek Ace Ventury těšil a nyní cítím více než jen smutek a zklamání. Tento film se ani zdaleka nepřibližuje tomu "ejsovi", kterého jsme měli možnost vidět v předešlích filmech, kde ho zahrál úžasný Jim Carrey. Celý film je nudný, až na pár vtipných scén, kterých je filmu strašně málo, Je to smůla, že musím dát tak dobrému jménu tak malé hodnocení. 15%. ()

Reklama

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby pokračování(ale spíš parazitování)slavného předchůdce,bohužel bez špetky příběhu,vtipu a čehokoliv jiného.Absolutně nechápu,co tenhle film má divákovi říct.Zřejmě chtěl jen těžit ze slavného jménu.Nu,tak je vidět,že tohle nestačí a opravdu to nemůže zaujmout ani malé děti.Je to z kategorie"hovadina na entou o ničem".Jasná a čistá nula,sbohem a šáteček!!! ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Kandidát na najhorší film za rok 2009. Cucať peniaze pokračovaním zo známych filmov je bežné, ale filmom pre deti, to je sila. Tu to ešte prikrášlili tým tlstým chlapcom, divným rodokmeňom a trápnymi vtipmi v deji ako z odpadkového koša. Rozoberať to je priam zbytočné, možno si to dá do svojho vysielania nejaká komerčná televízia, lebo to ozaj nemá úroveň. ()

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

Asi jsem magor, ale já se prostě bavil. Scéna s kráděží pandy mě rozesmála i nahlas. Je to přesně ten typ filmu, ke kterýmu když přistoupíte k jako trapárně, tak se vám toho taky dostane. Do kina bych na to skutečně nešel, ale na večer s pivem v ruce a s kámošema okolo to není úplně k zahození. ("Máš na to 78 hodin!" "Super, tak to mám tři týdny.">>>Jak mně to připomělo má léta o hodiny matematiky =) ) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama