Reklama

Reklama

Obsahy(1)

“Pokusím se být normální,” slibuje dvanáctiletý Ace Ventura, Jr. To by bylo v pořádku, kdyby být normální pro něj neznamenalo hledat ztracené voříšky, unesené kočičky a zmizelé krokodýly a na každém kroku přitom vytvářet neuvěřitelný chaos. Jaký otec, takový syn - být zvířecím detektivem má Ace prostě v povaze! A když je ze ZOO ukradeno pandí mládě a jeho matka je podezřelou číslo jedna, náš malý hrdina vyráží do akce, aby očistil rodinné jméno. Když se Ace Ventura, Jr. (Josh Flitter - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu a Kněz je poděs) spojí s odvážnou sousedovic Laurou (Emma Lockhart) a s outsiderovským hračičkou A-Plusem (Austin Rogers), aby případ vyřešili, je z tohoto rodinná zábava nové generace a bláznivě zmatené komické “panda-monium”. Jste připraveni se smát? Tááááák jo, Ace - Ace Jr. - se ujímá případu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (115)

coscarelli odpad!

všechny recenze uživatele

Rakovinotvorna nevtipna a priam dovolim si tvrdit trapna fraška´, snaziaca sa skoro scenarom miast moje citlive bunky,ale nedam si sliapat po hlave. Snaha o hviezdu zlyhava vo vsetkych kategoriaćh, smyka sa, pada a pada. Som poriadkumilovny , preto vypukleho Acea hadzem do smeti, za to ze som trpel nielen ja, ale aj zvierata tam hrajuce. Verim ze si o tom myslia svoje. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Jméno toho parchanta...Ace Irwin Ventura jr. mluví asi za vše co? Ale kdyby to ve filmech fungovalo tak jako v realitě, tak by mě na tomhle mohla těšit aspoň jedna věc, a to ta, že jeho tatík umřel, takže nějaký Ace Ventura, aby se uzavřela trilogie už nejspíš nebude, zaplaťpánbůh. ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejtrapnějších filmových odpadů vůbec. Tento film mě vážně urážel a sám se divím, že jsem se vůbec dodíval. Hnus velebnosti… ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

V rokoch 1994 a 1995 boli natočené dve časti bláznivej komédie o svojráznom zvieracom detektívovi Ace Venturovi. Tohto podivného týpka vtedy nezabudnuteľným spôsobom stvárnil Jim Carrey. Boli to hodne populárne snímky. Po štrnástich rokoch nejakí ambiciózni blbci kúpili licenciu na meno Ace Ventura a natočili debilnú detskú komédiu. Ace Ventura Junior. Už len ten nápad je dostatočne zhovadilý, ale režisérovi Davidovi M. Evansovi sa podarilo dokonale skurviť aj všetko ostatné. Absolutným vrcholom tejto kopy hnoja je malý, tučný Josh Flitter. Tak netaletované a škaredé decko som ešte asi ani nevidel hrať vo filme. Kde ho vyhrabali? Z tohto vyžratého pašíka herec nikdy nebude. Ďalší odpad! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem jsem, že když dám cokoliv kromě odpadu, tak to bude nadprůměr. No a já teda hodnotím nadprůměrně :-D Ale jinak narovinu, je to hovadina ;-) ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Dobre stačilo mi vidieť fakt malý kúsok z toho filmu a je jasné, že toto je film určený k úplnému zániku.... neskutočne trápne. Snaží sa to byť vtipné ale vôbec nie je.... Táto trápnosť radšej nemala nikdy vzniknúť... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pár momentů ušlo, ale ten tlustý kluk byl naprosto na zabití a snažit se s původním Ace Venturou tohle sbližovat, to je svinstvo nejvetšího kalibru. ----- Eskapády Jima Carreyho ve dvou filmech o Ace Venturovi znáte? A dokážete si představit, že to samé provádí malý, tlustý chlapeček?   Neboť ve třetím filmu o Ace Venturovi skutečně je hrdinou malý, tlustý chlapeček s divným účesem a oblékáním, kterého máte pro jeho nabubřelost chuť celou tu dobu kopnout do hýždí. Je ale synem svého otce a pomáhá hledat zvířátka. Jenže pak má krizi svého povolání a musí mu pomoci až dědeček, aby chlapeček našel opět své já a vypátral největší zvíře svého života. Že obsahuje snímek spoustu logických nesmyslů, aby měl chlapeček vždy navrch (skoro dospělé holky div nehodí chlapečka do bazénu, ale přiběhne jeho pes, zaštěká a holky se složej). Ne že by tu nebylo pár dobrých hlášek, ale celkově to nestačí. Ale zase si zde poslechneme hip-hop. Zvuk u filmu je stereo, český dabing se na kluka zoufale nehodí. Samotný disk načíná protipirát (nekupujte ta zrnitá DVD!), jeden trailer, jedna reklama, jako bonus pak je v menu stejný trailer, co byl v úvodu, na Peklo s princeznou (proč?)! ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Trýznění zvířat i divácké výdrže musí být vždy pozásluze ohodnoceno, odpadem! Po celou dobu sledování jsem sice měl na tváři díky pobavenosti ironické úšklebky, které směřovaly k 1*, ale ten malej obtloustlej parchant, to vždy zadupal do země. A Charles "Ventura" Darwin či Jacques-Yves "Ventura" Cousteau je i na mě příliš velké wtf. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná sračka odpad fekál co fakt je už moc na filmový svět, doufám že se to dítě nehodlá rozmnožit. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Takový film, co jde snést v neděli odpoledne, když člověk odhlídne od toho, že je to takové trošku hloupoučké. Což původní filmy byly trochu taky, ale tam to mistrně zahrál božský Jim ()

Reklama

Reklama