Reklama

Reklama

JONAS

(seriál)
USA, 2009, 34x25 min
(další profese)

VOD (1)

Hudební senzace Jonas Brothers hraje fiktivní rokové hvězdy v situační komedii, jež je v mnoha epizodách doplněna původní hudbou. V jednotlivých epizodách sledujeme rockové hvězdy a zároveň bratry Kevina, Joa a Nicka Lucasovy, kteří tvoří skupinu JONAS. Doprovázíme je při komediálních setkáních i dobrodružstvích, kdy se pokoušejí vést obyčejný život, třebaže s elegantními kytarami, na koncertních turné JONAS, vidíme jejich cool oblečení a davy fanatických fanoušků, kteří je pronásledují na každém kroku. Seriál se odehrává v domě bratrů Lucasových v New Jersey (přestavěná požární stanice), kde žijí se svými rodiči Tomem a Sandy a malým bratrem Frankiem, a na Horace Mantis Academy, soukromé škole, kterou navštěvují i jejich dlouholetá přítelkyně a stylový guru Stella Malone a Macy Misa, jejich samozvaná fanynka číslo 1. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Nic proti, ale tihle hošani jsou zralí na ránu... :-/ Konzumenti (či spíše konzumentky) těchto seriálů pak o 15-20 let později budou slzet u televizních náhražek současných rádobyromantických telenovel jihoamerické provenience či "realistických" seriálů z lékařského prostředí (to si snad doktorská lobby u televizí předplatila, ne?). ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je tak děsně blbý, až je to vtipný. Ohraný vtipy. Směs Hanny Montany, High School Musicalu a "peprných dialogů" :-D Když ráno vstanete a mladší sourozenec nechá zapnutou televizi a tam tenhle program, prostě se kouknete - omlouvá vás to, že jste rozespalí :-D Myslim, že existujou mnohem větší výplachy mladých mozků :-) ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Tak dlouho chodil Disney a jeho velký šéf Mickey Mouse se džbánem pro vodu, až konečně vytvořil seriál tak hrůzný, že mu rovno není. Hlavní problém je v tom, že ústřední trojice neviděla herecké schopnosti ani z jedoucího Pendolina, scénář nejspíš psali sami fanoušci této kapely stylem - "JŮ a teď by mohli ukázat své záběry svého dětství, jů" - no a ... a víc už nic. O nic jiného totiž v této frašce nejde. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

TOHLE JE NA PĚST. PO PRŮMĚRNÉM HSM PŘIŠLA TA ZASRANÁ NESYMPATICKÁ KURVA MONTANA, JEJÍŽ VYSTOPENÍ MĚ JEŠTĚ TEĎ STRAŠÍ VE SNECH. ALE TOHLE VRCHOL, STAČILA JEDNA NOTA ABYCH POZNAL, ŽE NEUMĚJÍ ZPÍVAT. HLAVNĚ ŽE JSOU TY BUZÍCI NAGELOVANÍ, UČESANÍ A NOSEJ KVÁDRA. ()

klerik

všechny recenze uživatele

Kto by si nekopol... Takéto veci už pár rokov nemusím, ale rovnako ako pri HANNAH MONTANA ma aj tu prekvapilo množstvo znesiteľného humoru... Myslím, že pre polodetské publikum solídne spravený popcorn... ()

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

Ano zajisté Jonas brothers se nám snaží ukázat jací jsou skromní obyčejní kluci co mají stejné problémy jako my smrtelníci. Och. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No na pár dílu se to dalo přežít kluci sice nejsou velké hvězdy ale budiž někde jsem možná i viděl záblesk naděje a snahy ale jinak nic moc jedna hvězda za pokus a krátkost a menší snahu jinak seriál neuspěl vůbec. ()

stub odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nejstrašnější sra*ka, která je teď v bedně k vidění, možná jedna z nejtrapnějších vůbec. U špatně hodnocených filmů bývám rád shovívavý, ale tady to nejde. Otázka zní: Kdy přijde tvůrce, kterému se podaří ztvárnit americký sen ještě idiotštějším způsobem? Jak už někdo zmínil - i Hannah Montana je proti tomu filmařsky vyzrálá, uvolněná záležitost (a to už je co říct). ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle seriálu mě přemluvila moje sestra která tyhle týpky miluje. Po zkouknutí jednoho dílu musím konstatovat, že jsem vetší kravinu na světě neviděl. ()

zablaga 

všechny recenze uživatele

Začiatky ušli ako aj všetky seriály z diele Disney Channel, pretože to má vtip..No po prvej čo ja viem sérií? sa to zmenilo na novodobé Beverly Hills 90210...otras! ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Tak první série - viděla jsem snad dva díly a musím říct, že to je příšerné. Nápad nijaký, co se mělo jevit komické v mých očích vypadalo a znělo opravdu tragicky. Opravdu pro vypatlané teenagery. Druhá řada - z nudy jsem se podívala na pár dílů a musím přiznat, že se mi vcelku i líbilo. Podstatným rozdílem bylo, že druhá řada měla nějaký původní smysl. Něco, co mělo začátek a konec - prázdniny v LA a jejich vývoj. Za druhou řadu ode mě mají dvě hvězdy. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Tři nejprotivnější fakani co si o sobě myslí bůhvíco vystupující v tom nejtrapnějším a nejdebilnějším seriálu co jsem měl smůlu poznat. Škoda že s hodnocením nemohu jít do mínusu. /viděno v TV: 0% a odpad! ()

Popluh odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně nehodnotím na základě dvou dílů, ale tenhle "počin" je předpeklí pekla zvaného Disney Channel. Opravdu jsem rád, že mi bylo umožněno vyrůst na Rychlé rotě a My z Kačerova a ne na podobných skvostech jako je tohle nebo Hannah Montana, které svojí podvratnou činností zapříčinily, že na těch mainstreamových hudebních stanicích hrají v "rock charts" spíš pop. ()

Džef! odpad!

všechny recenze uživatele

když měla být premiéra na Disney Channel řekl jsem si, že se na to podívám, ale nechápu jak se něco takového mohlo dostat televize. Hraje tam asi 5 herců, kteří tam prohazují své vtipy se snahou zaujatí. Myslel jsem že je to reklama na nové ručníky, pastelky nebo šampóny od Jonas Brothers, ale pak jsem zjistil že se jedná o seriál... ()

COF_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano ze zvědavosti jsem přetrpěl celý jeden díl (!!!!). Bylo to peklo. Neoriginální, nevtipné, NIC! Seriály z produkce Disney Channel jsou fakt zlo, ale vydělává jim to evidentně slušně. Bohužel.... ()

Reklama

Reklama