Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z reálného života „Donnieho Brasca“, Joea Pistona, pochází skutečný příběh Patty Mechiorriové, ženy ovdovělé v mladistvém věku, která se nakonec nechala zlomit sousedy a začala prodávat pašované cigarety, aby tak mohla dále finančně podporovat své syny. Brzy mezi Patty a Tonym Lupem „Vlkem“ z kriminální rodiny Columbo dochází k románku, a ona začíná žít život na vysoké noze jako mafiánská panička. Zanedlouho se z ní stal „rodinný kurýr“ přepravující miliony dolarů v praných penězích po celém světě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem nijak neočekávala, že by mě mohl zaujmout více než průměrně, a těšila jsem se hlavně na Alyssu. Byla jsem však více než mile překvapena. Velmi silná nosná kostra příběhu, výborný scénář a dialogy. Krásná Alyssa Milano výborně ztvárnila odhodlanou a silnou ženu, které se jednoho dne naskytne neopakovatelná příležitost, o níž ví, že by jí mohla změnit život. Ten se jí změní, avšak o hodně více a jiným směrem, než myslela. A to, když její tvořivost, píle a neústupnost zaujme toho nejvyššího šéfa, Salvatora Palmeriho v dokonalém podání "Corleonovského gangstra" Jamese Caana. Ten jí dá nabídku, kterou je pro Patty Montanari těžké odmítnout. Byla jsem rovněž potěšena, když jsem poznala, že dabing Alyssy má na svědomí Kateřina Lojdová, jejíž hlas jsem si oblíbila už v dobách, kdy dabovala její postavu Phoebe v Čarodějkách. Pro mě moc povedený mafiánský film z jiného soudku, kdy hlavní postavou je žena. Nebyl natočen drsným stylem jako klasické gangsterky, drsní chlapíci, spousta zbraní a krvavé scény. Je zaměřen na hlavní postavu a její "kariérní vývoj", coby rostoucí mafiánky. Takže také díky tomu nechutná film po olovu, ale může vyznít jako pohled na nádhernou ženu v sametových šatech, u níž by vás nenapadlo, že pod šaty může mít zbraň:) A Alysse tato postava velmi slušela, docela si ji dokážu představit ve více takových filmech. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dostala nabídku, kterou nemohla odmítnout… Aneb film na téma (kolikrát jsme to již viděli?) vzestupu a pádu v mafiánské rodině. Jenže tentokrát je to vyprávěno z dětského úhlu pohledu a hlavní hrdinkou je žena. Teda spíše matka, která udělá vše proto, aby se jejím dětem žilo lépe. A právě v této roli se mi ohromně líbila Alyssa "říkal někdo, že na prahu 40 nemůžu být sexy?" Milano, která mě snad poprvé přesvědčila, že by mohla utáhnout celý (nejen televizní) film. A je to stále stejný kusanec… :-) Jenže co je to platné, když ani ona, ani charismatem překypující boss v podání Jamese Caana, nevynahradí naprosto trestuhodně promrhaný potenciál, který tu již od začátku filmu byl? Nejednou jsem si říkal, že tohle téma by se neztratilo ani na velkém plátně, kdyby se toho ujal režisér, který se pro točení podobných filmů zřejmě narodil. Takže hlavně kvůli Alysse a Jamesovi dám za tři, ale tenhle film si zařazuju do pomyslné kategorie "slušné, ale mělo to na víc, mnohem víc…“ 50 %. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Peknučká tvárička Alyssa Milano ako drsná Mafiánka? Ale prosím vás. Toto možno mohlo budiť pozornosť u pánskeho publika, ale inak to vôbec nefungovalo. Začiatok vyzeral ešte celkom sľubne, ale potom bolo všetko už len horšie. Nezachraňuje to ani večný mafián James Caan. Miestami je to trápne ako jarný sneh. Hlavná postava aspoň mohla byť Angelina Jolie, alebo aspoň Megan Fox. Ozaj veľká škoda. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Alyssa Milano by to měla dát dohromady s Jasonem Stathamem. Když si představím jejich rodinný kurýrní podnik, Česká pošta i PéPéeLko by pro mě přestaly existovat. Překvapivě snesitelná mafiánská story z ženského pohledu, který je, když nic jiného, tak minimálně sexy. Mít takovouhle mámu, byla by puberta o tolik snazší... ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Průměrný mafiánský film, který mohl být zpracován lépe, ale mohlo to dopadnout i hůře. Je zde dost vidět, že jde o televizní film a o nějaké akci nebo napětí si můžete nechat jenom zdát. Alysse Milano to sluší, ale patří spíše do jiných rolí než zrovna do role mafiánky. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Urobiť z pravdivého príbehu podradný film, ktorý by skôr vyznel lepšie ako pilot k seriálu, tak to mi nepríde dvakrát fair. Niečo, čo sa chce tváriť gangstersky a rado by vyzeralo drsno... Celé mi to prišlo patetické. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Predstava Alyssa Milano - brooklynská mafiánka mi už pred zmrknutím filmu vyvolávala jemný úsmev na perách. Po dopozeraní sa nič nezmenilo. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Proste TV film... síce trochu nadpriemerný, ale nič okuzľujúce až na Alyssu Milano. Prostredie mafiánskej rodiny, s ktorej niet cesty späť. Podľa snímku tzv. rodina pomazaná diablom... rozhodne chabé prevedenie, avšak vzhľadom k tomu, že ide o TV spot... 5/10 ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

"Roztomilý" filmek z mafiánského prostředí. Postavy i děj mohly být víc propracované, ale i tak, na to že je to TV film, tak dobrý :) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar silných mafiánek, který jim stojí leda tak ve stínu. Tím, že si přizvali slavného herce z nejlepší mafiánské ságy všech dob, nic nezískali, aspoň u mě ne. Věřím, že rajcovní Alyssa dokázala změkčit nejedno tvrdé srdce mafiánovo, ale k tomu stačí se podívat, o tom nemusí být film, který se tváří vážně a chce se mermomocí zařadit k danému žánru. V tomto směru budu vždy náročný divák a nikdy mě nebudou zajímat romantické vsuvky, i když patří k životu, víc než specifické rodinné menu, t.j. tradice, úcta, řád, zrada, vendeta... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Další z filmových návratů pro mě nebyl zrovna nejlepší, na druhou stranu ale nebyl ani výrazně špatný. Byl prostě průměrný, ale na dvě hvězdičky se mi ho zase shodit nechtělo. Tvůrci provedli zásadní chybu už v obsazení; jak můžete točit film o italské mafii v Americe a neobsadit alespoň do vedlejších rolí Chazze Palminteriho a Joea Viterelliho? V případě druhého jmenovaného to sice chápu, ale nebudeme přece bazírovat na detailech. Příběh jako takový by nebyl špatný, asi by ale potřeboval jiného scénáristu, který by mu vdechl víc života. Po celou dobu jsem měl pocit, že je děj jaksi utažený; působilo to na mě asi tak, jakoby někdo vyrazil do automobilového závodu se zataženou ruční brzdou. Alespoň jsem se ale mohl zase jednou zamyslet nad tím, jak výrazně se organizovaný zločin zapsal do filmové tvorby. Když pominu přímo peníze, vyrostlo na něm celé jedno filmové odvětví zahrnující snad všechny žánry. P.S. Alyssa Milano byla pro hlavní roli dobrou volbou. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerná televízna mafiánka tentokrát o mafiánke. Teda žene, ktorá sa na čas zapletie s mafiou a nakoniec sa jej podarí z jej náručia vymaniť. Nie je to nič extra strhujúce ale ani nudné. Proste taká žánrová pohodová jednohubka. Alyssa Milano v hlavnej úlohe silnej ženy je celkom v pohode, ale vedel by som si predstaviť v tej úlohe lepšiu herečku. Sympaťák Jason Gedrick je tentoraz za chudáka. Najväčšiu pozornosť ale na seba v tých pár výstupoch strháva klasik žánru James Caan. Všetky jeho scény sú o triedu lepšie ako zvyšok filmu. Veľkú radosť mi urobilo asi sekundové cameo Anthony Melchiorriho z mojej obľúbenej show Hotel Impossible. Vždycky na mňa pôsobil jak mafián, takže sa sem hodil dokonale. 5/10. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Podle mě je tento film na to, že je to TV film velmi kvalitní. Moc se mi líbila role Alyssy Milano a jako celek to na mě(i když s tématem mafiánů a do podobných dramat s krimi tématikou se vážně nerada hrnu)působilo, že to mělo hlavu a patu a navíc Alysse tato role sedla. Dokážu si představit, že každá dobrá matka by pro své dítě udělala snad cokoliv na světě a díky pohledu malého kluka to pro mě byl o to cennější snímek. Možná se někomu pět hvězdiček bude zdát poněkud přemrštěné hodnocení ale to je můj sklon k tomu, že to co se mi líbilo a něják jsem od toho nic nečekala a vážně mě to překvapilo má pro mě velkou cenu. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Dobrý TV mafiánský film s kvalitním obsazením, na kterém trochu zamrzí, že je na některých místech až příliš povrchní a nepropracovaný. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Na televíznu produkciu je to veľmi dobrý film. Zápletka nie je až taká originálna: Dievča zo znevýhodneného prostredia, ktorá trpí neúspechom sa dostáva nahor v rebríčku mafie, vďaka svojej tvrdej práci, inteligencii a (v tomto prípade) mafiánovi, ktorý ju má rád. Postava Alyssas nie je zobrazená ako úplne nevinná obeť okolností ( bežné v týchto scenároch), ale dáva jej trochu viac realizmu. 6/10 ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Na TV film naprosto super! Alyssa Milano v roli krásné mafiánky mě opravdu zaujala. Skvělí herci, Gedrick jednu chvíli sympatický ochránce a najednou se z něj stane násilnická svině a Caan jako mafiánský boss prostě parádní. Jedno z nejmilejších překvapení poslední doby pro mě. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Má matka. Naučila mě všechno co vím. Jak myslet sám za sebe. Jak zpochybňovat autoritu. A to nejdůležitější, jak říct ne. Protože když se ďábel ukáže s hromadou slibů, odmítnout bývá těžší než si myslíte." ... Namixované tak jak to mám ráda. Poutavé a přitažlivé. Já se pro změnu kochala Jasonem Gedrickem. ()

Reklama

Reklama