Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Jak nemám rád Novotnýho, tak dokud to uváděl on, tak to bylo ještě koukatelný. Ale Petr Lesák je úplně neschopnej a už nejednou ty soutěžící naprosto potopil, když ve finále několik vteřin čekal než přečet otázku podruhý.... A to je jen jedna z mnoha chyb, které do soutěže tenhle zagroškudla přinesl.... ()

kyrtab 

všechny recenze uživatele

Ač mne Novotňák ze začátku svým projevem nasíral, po čase to k sobě sedlo a já když potřeboval, tak se zabavil. Lesák a "moderní" vzhled studia je bohužel totální propadák a nikdy to v současné podobě nebude jinak. Za dobu působení zjizveného (hlavněsebe)baviče *** , za Lesáka, kterému chybí do puntíku vše, co by měl moderátor mít, odpad. Výsledně zarovnám dolů, tupost a neschopnost odpovědných osob při "vylepšování" pořadu je tragická. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Zavedení odpudivé kategorie Televize a její okamžité zaplnění tím největším hnojem, který se dá vůbec vidět, považuji za ten nejhorší krok, který mohli místní páni udělat. Už takhle se to tu hemžilo kretény, teď ovšem mají důvod se tu vyjevit. Mimo jiné i tento. Když si dá někdo /Pumiix???/ tu práci a popíše tu hrůzu, nedivím se, že jiný debil tomu dá i 3hvězdy. Armageddon se blíží, je to jasný ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Ať už je Petr Novotný jakýkoliv bavič, soutěžní pořad 5 proti 5 uváděl poměrně dobře. Občas si sice nějaký ten trapný fór ve stylu Novot/Dobrot neodpustil, ale jako moderátor měl šmrnc a celá ta soutěž byla příjemná, akorát na všední podvečer, kdy chcete jen tak relaxovat (navíc v současnosti takovéto pohodové soutěžní pořady na našich obrazovkách chybí). V těchto dobách jsem byl s přestávkami poměrně pravidelným divákem. Jenže když se TV Prima najednou rozhodla změnit styl soutěže a za moderátora dát příšerného a opravdu trapného Petra Lesáka, hned jsem s touto soutěží navždy skončil. Moderní studio a nesympatický moderátor z pohodové soutěže udělali jen další tuctový pořad, který si hraje na něco, co není. Už to není ta nenáročná podvečerní soutěžní hra v poklidném tempu. Pořadu s Novotným bych se nebránil dát **** hvězdičky, Lesákova příšernost je jasný odpad. Takže nakonec ** s ohledem na staré časy. ()

JoseBenes 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl díl fotbalistů proti hokejistům, neviděl vtipnou televizní soutěž. Hlavně finále bylo jako vystřežené z té největší parodie. První borec nahrál asi 130 bodů a všichni tupě tleskající fotbalisté mysleli, že soutěž vyhráli. Chyba lávky...druhý borec dokázal přejmenovat jezdce formule jedna Hamiltona na Hiltona, vymyslel neexistující slovo a tvrdil, že v cizím jazyce se Karel řekne George. Umělec... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama