Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soutěž, v níž jeden vylosovaný šťastlivec může vyzkoušet své štěstí pří otevíraní kufříku s penězi. Celkový počet kufříků je 26. Každé hrací kolo se otevírá jiný počet kufříků. Maximální možná výhra je 5 milionů korun. (Pumiiix)

Recenze (90)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Ber alebo Neber"! Na to mám v tomto prípade jasnú odpoveď. Neberem! Ďakujem, nechcem! Táto súťažná relácia ma vôbec nezaujala. Považujem ju za nudný nezmysel pre ľudí, ktorí moc rozumu nepobrali. Ten totiž v tejto show vôbec netreba. Stačí mať šťastie. A ako sa hovorí: Sprostému šťastie praje. Takže stačí len ukazovať na tie správne kufríky, ktoré držia krásne asistentky a môžte prísť k pekným peniazom. Nonsens, nuda, odpad! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Na čem bývají založené soutěže? Na vědomostech. Když tu nejsou vědomosti, tak jde o co? O hru pravděpodobnosti, kdy soutěžící vybere kufřík (jeden z 26) a následně otevírá další a přijímá/odmítá nabídky neznámého "ekonoma", který si jeho kufřík chce koupit. Jediné, co je na téhle hře zábavné, když nepočítám těch 26 dívek, je v podstatě neopakovatelnost každého výběru a průběhu "směny". Stále mám raději soutěže, kde člověku nestačí být "syn štěstěny", ale mít i nějaké vědomosti nad úrovní druhé třídy základní školy (nebo kde se učilo do 26ti?:))) ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já to tedy (ne)beru šéfe...ale co to povídám, Zuna měl zůstat u večerního depresivního pořadu, kdy nám sděloval klasickým rétorickým průjmem, že v Abú Almahadžídu se srazil komár s velbloudem, na místě dva mrtví (oba aktéři), tamní policie dočasně uzavřela oba pruhy pouštní polňačky a celá oblast je monitorována zhora (ze stromu, ne vrtulníky). Pozůstalí už byli o tragédii informováni a byl jim zaslán šek na dva pomerančové džusy... Bylo by to mnohem lepší, než tenhle pořad, který vznikl jen proto, aby bylo pro Zunu uplatnění. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Zajímavý herní koncept, zvlášť pro mne jako programátora, který si prošel předměty věnujícími se pravděpodobnosti a statistice. O nic jiného totiž v této hře nejde. V konečném důsledku je to jen hádání myšleného čísla, jen zabalené do zlatého hávu a rozložené do několika kol, kdy místo toho, abyste jednou řekli hádané číslo, tak říkáte čísla, která si myslíte, že to nebudou. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Žádná slává to není ale v porovnání s pořady typu Volejte věštce se na to aspoň dá koukat. V pořadu není nouze o napínavé a vtipné momenty, ale tak i o ty trapné, které jsou způsobeny dementními soutěžícími, hostováním "celebrit", ale hlavně Zunou samotným, který i po letech ve zprávách na různých televizích moderování přesto nezvládá. Ale i přes tohle všechno jsem se občas v neděli rád podíval. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama