Reklama

Reklama

Letadlo, na jehož palubě byl univerzitní fotbalový tým, havarovalo ve sněžné bouři uprostřed zasněžených hor. Na přeživší hráče čeká děsivé překvapení: ocitli se v teritoriu podivné stvůry, která lační po čerstvém mase! Uprostřed třeskuté zimy začíná nerovný boj o přežití... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (97)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Když v jedenácté minutě hlavní "hezoun" a vůdčí názorová autorita v jedné osobě, stojící v tričku v mínus padesátí mezi troskami hořícího letadla, drsně prohlásí :" Rozdělat oheň je naší hlavní prioritou" a v další scéně sedí celá partička neherců u hromady zmrzlého dřeva a škrtají posledními desítí sirkami, víte, že máte tu čest s poctivou porcí dadaistické filmařiny! Hlavní hvězdou je nepochybně krvelačný Yeti! Zejména díky dokonalé práci s latexovou maskou z halloweenovské půjčovny. Podle toho, jak dlouhou měl jeho představitel pauzu na cigáro mezi jednotlivými scénami má Yeti oči tam, kde míval čelo, či zuby, kde míval nos atp., přičemž co pět minut mění barvu srsti, což bezvadně podtrhuje jeho monstrozitu a umocňuje divákovo zděšení! Po téměř hodině a půl čiré hrůzy jste vděčni alespoň za to, že krev je v tomto filmu opravdu červená! Někdy až moc. Tento skvost by měl být nepochybně součástí filmotéky každého, kdo se s oblibou po nocích bitchuje devítiocasou kočkou a xmrti rád si dělá na předloktí zářezy žiletkou. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Poslouží jako dostatečné varování skutečnost, že se jedná o produkci Sci-Fi Channelu? Jediná potěšující věc na celém filmu je to, že samotný Yeti nevypadá až tak směšně, jak by se bývalo dalo očekávat. Což ale nic nemění na tom, že jeho sledování je naprostá ztráta času. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Podle obrázků v galerii jsem tušil řádné ‚guilty pleasure‘, ale výsledek překračuje hranice mého očekávání o několik mil. Hlavním trumfem snímku se stává nepředvídatelnost. Ani ne tak děje samotného, ale spíše toho, s jakou další debilitou na vás tvůrci vyrukují. A věřte, že mají v zásobě nasysleno opravdu požehnaně. Od ‚himálajských reálií‘ až po bílého chlupáče, který skáče jako laňka a dělá takové psí kusy, že když třeba roztrhne chlápka napůl, tak jej začne stehnem mlátit do křičící hlavy. Pekelnější zábavu jsem nezažil sakra dlouho. Pánové od Sci-fi channelu, máte mé sympatie. :) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

A nám se to líbilo :-) :-) :-) Letadlo, ve kterém letí univerzitní fotbalové družstvo, má během letu nad Himalájí těžkosti a spadne. Problémem není jen otázka, jak se rychle dostat do civilizace. Osud jim totiž poslal do cesty humanoidní stvoření, které v nich vidí zpestření svého jídelníčku. Mládež má ale jiné představy o své budoucnosti a tak začíná boj o přežití. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

ač tenhle HOROR je nejstupidnější věc, co jsem v poslední době viděla a ač i ta jedna moje hvězda je moc (po zralé úvaze, jsem došlo k závěru, že si hvězdy zaslouží i dvě) .. copak se do tohohle sexy Yetiho nedá zamilovat? vždyť je to mYstr světa ve skoku do dálky a v rychlosti běhu (kam se Usain Bolt na něho sere:-)..vlastní roztomilej kožíšek, který mění barvu jako vánoční blikačky.. má slabost pro brunetky :-) a i když je rozmazlený a nejí levé nohy.. je to kamarád k pohledání.. :-D [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pohodový béčko. Letadlo s týmem amerických (amerických) fotbalistů letí a zřítí se zřítí zrovna někde v Himalájích, hned vedle jeskyně nasranýho opičáka Yettiho... Předností je celkově záživný průběh, i přesto, že dobrou půlku filmu posloucháme kecy skupinky přeživších uprdelených kolem ohně. No a chlupáč dobrej, vtipnej ale jedná se přece o komedii. Nečekejte zázrak, ale nudit se taky nebudete a párkrát se snad i zasmějete. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Povím vám to takhle. Poté, co skupina přeživších se pokusila vytvořit LOST atmosféru, padla ta nejvíc kruťácká hláška v celém tomhle hororu. Nějaká nula se optala: "Jak to vypadá s jídlem, Sáro?" A Sára na to: "Zbyla nám jedna tyčinka." Načež jiná nula z toho vydedukovala, že čím déle tam u toho ohýnku sedí, tím jsou slabší a slabší. To zcela vystihuje všechny důvody, proč vidět tento film. Jo, málem bych zapomněl, ech, aby té hrůzy, že už mají jen jednu tyčinku, nebylo málo, chodí je tam ještě obtěžovat humanoidní sněhulák. Dobrý, ne? Naštěstí je v týmu jeden chytrej kluk. Jde to poznat hned. Má dready a je to černoch, takže to není žádné mainstreamové hovado, no a ten kluk ví, že všude po Asii a tedy i v Himalájích se našly ostatky gigantické opuce zvané gigantopytchus, která měla přes tři metry a šest set kilo!!! No nekecám. Tak si představte, že je tedy nechodí strašit humanoidní sněhulák, jak jsem si zprvu dle dokonalé masky toho amatéra myslel, ale nějaký výškrabek po šest set kilové opuci gigantopytche. Ten film prostě musíte vidět. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Jeden z absolutně nejdementnějších filmů, co jsem kdy viděl. Ale na druhou stranu, nic mě tak dlouho nerozesmálo tak, abych ještě po skončení filmu měl křeče v břiše. Imbecilní posatavy, tisíce nelogičností, yeti měnící pořád barvy, běhající jak idiot, k tomu turborychlost a sedmimílové boty, nakonec postava "Raven", který chce pojídat lidské maso, byl absolutním vrcholem. Opravdu doporučuji všem, kteří chtějí vidět kde je hranice absolutního odpadu ve filmovém světě. [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Existují špatně špatné filmy a drsně špatné filmy. V první kategorii najdete takový skvost, jako třeba 100 Million BC. U toho filmu trpíte a nemůžete se té debilitě ani zasmát, protože se bere vážně. A do druhé kategorie od dnešního dne řadím tento kousek. Řeknu vám, tohle jsem už dlouho neviděl. 600kilová opice (nebo Yeti, chcete-li) skáče jako žabák křížený s laní a jednu chvíli vám přijde, že lítá jako Superman… :-) Následně holce rozšlápne efektivně hlavu, nebo týpkovi utrhne nohu a začne ho s ní mlátit… Pokud vám ještě nestačilo, tak přihazuju další výbornou scénu, kdy se proti Yetimu rozběhne americký Mirek Dušín se slovy "Už toho bylo dost!" a tu 600 kilo vážící mrchu povalí! No řeknu to takhle, tohle je určitě sračka, ale nasmějete se u ní více, než u nějaké komedie. Výraz Guilty Pleasure jsem ještě nikde nepoužil, ale upřímně, nemyslím si, že by někde seděl více. Tohle je totiž mrazivě hříšné potěšení... :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Znovu kouzelné. Štáb rozházel „kusy“ letadla kdesi u sjezdovky beztak nedaleko luxusního hotelu, vydával to za Nepál a šlo se na věc. Banda univerzitních fotbalistů přežije pád letadla, nejprve je třeba rozdělat oheň a vyplácat na něj několik sirek, ač v okolí hoří trosky letadla, vzápětí je potřeba najít rádio, které „zůstalo v ocasu“, jak tvrdí jeden z účastníků vycházky osazenstva ústavu. Prostě legrace. Za kamerou se zřejmě chichotá parta předškoláků, před kamerou to není o moc lepší, herci by nicméně měli dostat nějaké nepodstatné ocenění, že se před ní z těch dialogů nezačali smát. Mezi nimi je mladší kopie Caspera Van Diena, který podobné skvosty rovněž natáčí. Krvelačný chlupáč je úsměvný, mordy jakbysmet. Tohle má s filmařinou společné asi jako smažák s gastronomií. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét", "Beštia z hlbín", "Korene zla" a "Mrazivé peklo". To je deväť otrasných diváckych zážitkov, ktoré mi naservíroval totálne béčkový režisér Paul Ziller. Všetko sú to nízkorozpočtové braky s idiotským scénarom, primitívnymi digitálnymi trikmi a príšernými hercami. No napriek tomu som sa na tieto Zillerove sračky v poslednom čase akosi namotal. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Levný survival s příšerou lavíruje mezi hororem a komedií, což asi nebyl záměr tvůrců, byť závěr by tomu mohl napovídat. Pak bych ale čekal větší bžundu, než jen chytání veverky na čokoládovou tyčinku, ze které se nakonec vyklube králík s chutí kuřete. Předpokládám, že masakrální scény měly být spíše vážnější, jenže většinou nejsou. Zřejmě  nechtěně zábavné bylo hledání zápalek, aby bylo možno rozdělat oheň, zatímco okolo přeživších vesele hořely zbytky letadla. A co použijete jako dlahu, když není po ruce klacek? Kamarádovu utrženou ruku! Velice pěkná příroda, nestvůra spíše průměrná, při běhu a skákání pixelově laciná. Škoda, že gore nebylo otevřenější. I tak ale po úvaze původní 2* zvednu na slabé tři, páč film rychle utekl a občas jsem se vskutku bavil. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu dávám za tu kupu srandy, které nám tvůrci tohoto dílka naservírovali plný vagón. Jen si říkám, zdali to vlastně měli v úmyslu. DVD jsem koupil ve výprodeji v trafice za 20 Kč a za tu cenu jsme se s kamarádem bavili královsky. Když už to trochu zavánělo nudou, začal Yeti skákat a sranda pokračovala. Tohle nebylo béčko, to bylo minimálně téčko.... Doporučuji něco popít a film si večer pustit s přáteli :-) Po dokoukání se mi však do mysli neustále vtírala jedna otázka. Proboha proč? ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

hooodně uYeti filmek na půlnoc... nic nečekejte, nic nedostanete, ale občas se fakt hodně zasmějete - nutno však dodat, že absolutně absurdní tuposti všeho, co se na obrazovce děje :-) 30% [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto nelogická kravina, pitomá od začátku do konce... Pokud to vezmete jako vážný horor, tak asi zapláčete... Ale já k tomuto "veledílu" přistupoval jako k nechtěné komedii a tak jsem se smál od začátku do konce... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Kto zase toto vymyslel?! Trash o snežnom mužovi, učebnicový príklad zlého filmu. Psychicky náročný intelektuálny stimul pre diváctvo IQ 30 stupňov pod nulou (typ LIVINGDEAD). Kanibalizmus je neľudský, poďme chytiť hibernujúcu veveričku!! ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takýto intenzívny pretlak filmárskej demencie sa vidí len málokedy. Logiku stroskotaných atlétov, záchranárov, prostredia a aj samotného yetiho radšej ani nejdem rozoberať (ani jeho grafické a maskérske spracovanie). Sám neviem, akým spôsobom sa mi tento zhit podarilo dopozerať. Možno preto, že som každým záberom čakal ešte nejaké nové a nové "prekvapenie", môj život však nie je dosť dlhý na vysedávanie nad takýmito kúskami. Nikdy viac. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé že Paul Ziller mě dokáže bavit i těma pitominama co točí, Znamení hada, Mořská bestie, Loch ness terror jsou filmy ač blbé tak zábavné. A já mu to prostě žeru ale tady v Yetim se mi ne moc trefil do vkusu. Já se celkem nudil, a nejvíce mě štvaly ty digitální skákance. Ale jako celek to ušlo, ale Ziller dokáže být zábavnější. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si takhle jednou chtěl pustit nějakou vagínovinu před spaním, načež jsem narazil právě na tuto. Tady je všechno tak těžce nepovedené, až z toho nechtěně vznikla trapná komedie. Yetti má schopnost měnit barvy jako chobotnice. Postavy trpí demencí a dle filmu jsou Himaláje celkem pohodová rekreační oblast, když náš fotbalový tým bez problému přežije silné mrazy v mikinách celý týden. Zajímavé kulturní obohacení. 0,1%. ()

Reklama

Reklama