Reklama

Reklama

Jsi chytřejší než páťák?

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavná soutěžní show, ve které každý může vyhrát až milion korun. Musí však správně zodpovědět otázky, jaké ve škole dostávají „páťáci“.

Každého kola se účastní jeden dospělý soutěžící, který má šanci vyhrát až 1 milion korun, pokud správně zodpoví otázky převzaté z výukových materiálů pro první stupeň základní školy (tzn. učebnice, prezentace, pracovní sešity pro 1-5. ročník ZŠ).

Soutěžící odpovídá na otázky z 10 tématických kategorií (například astronomie, cizí jazyky, český jazyk, matematika, nauka o Zemi, zdravověda, zeměpis ČR, zeměpis světa, zoologie .....), a to v libovolném pořadí. Každá správně zodpovězená otázka jej posune o stupeň výš (jednotlivé stupně jsou ohodnoceny různými částkami). Pokud zodpoví správně všech 10 otázek, smí zodpovědět 11. otázku za 1 milion korun.

Pokud se soutěžící rozhodne ukončit svou účast ve hře, musí se na žádost moderátora podívat do kamery a říct větu „NEJSEM CHYTŘEJŠÍ NEŽ PÁŤÁK." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Na jedné straně stojí chlap ve výstředních letech, dejme tomu táhne ke čtyřicítce. Na druhé straně stojí páťák. Skutečný kožený páťák, vysoký metr dvacet, lehce obtloustlý s čokoládou oblepeným ksichtem. Náhle zazní gong a na soutěžící padne první otázka....jaké je hlavní město Albánie? ... chlap tápe ... raz .... dva ... tři ..... neví. Kluk odpoví Tirana a okamžitě mu všichni tleskají. Co se děje v hlavě toho chlapa nikdo neví. Otázka je, jestli to je skutečně vážný, nebo si Suchoš s Genzerem udělali jenom takovou hru a natahali tam do pár epizod pár známých, kterým ztrapnění za pár korun nebude vadit. Jinak těm dětem pak naroste ego a přestoupí se na další otázku. O tomhle je, nebo spíš byla, tahle hra, která rozhodně měla myšlenku, a ne ledajakou, totiž myšlenku ! ()

Herzeleid odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je moc.. zjevně jsem prošvihl, když to vysílali jako nový pořad, ale to bylo jen dobře. Zahlédl jsem to na Smíchově/Telce či co... Na to, že mám Suchoše s Geňou celkem rád a někeré jejich frky mě fakt pobaví i poněkolikáté, tak do tohoto pořadu se opravdu nehodí. Dát tam jiné moderátory, tak by to možná mohl být pořad pro děti, ale takto je to neskutečná patlanina. Třikrát NE. Až jsem k tomu musel napsat komentář :-D ()

Reklama

LeePriest odpad!

všechny recenze uživatele

Odpady dávám málokdy, tady však jinak nemohu. Noc proti vzorným studujícím dětem, ale sledovat, jak se jedenáctiletí šprti navzájem překřikují a všichni hulákají na soutěžícího aby si vybral právě jeho, načež poté, co si někoho z nich vybere tak začnou děti znovu najednou řvát co má zvolit za předmět (a každý křičí opět něco jiného), tak na to jsem opravdu zvědavý nebyl. Jedna z nejhorších soutěží, jaké jsem kdy viděl. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Jsi chytřejší než páťák?" Ano, to teda som. O tom nech nikto nepochybuje. Takže si nepotrebujem overovať svoje vedomosti, inteligenciu a všeobecný rozhľad v nejakej podradnej televíznej show, ktorú moderujú dva poloidioti. Krpatý arogantný trol Michal Suchánek a nechutne mastný brav Richard Genzer môžu tak akurát sami seba testovať, či sú chytrejší ako piataci zo základnej školy. Táto relácia sa na obrazovkách dlho neohriala, pretože to bolo nudné, hlúpe a trapné. Bol to odpad! ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Zajímavej námět, jeden z pořadů u kterých je mi docela líto že to tak rychle zrušily, pamatuji časy, kdy jsem to opravdu žral. Jen mi prostě nedali tam ta banda šprtíků, nevím jak na ostatních školách ale většinou věci, které tam byly, jsme se v 5.třídě neučili, ale tak to neřeším, zábava slušná, ale omrzí ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama