Reklama

Reklama

Jsi chytřejší než páťák?

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavná soutěžní show, ve které každý může vyhrát až milion korun. Musí však správně zodpovědět otázky, jaké ve škole dostávají „páťáci“.

Každého kola se účastní jeden dospělý soutěžící, který má šanci vyhrát až 1 milion korun, pokud správně zodpoví otázky převzaté z výukových materiálů pro první stupeň základní školy (tzn. učebnice, prezentace, pracovní sešity pro 1-5. ročník ZŠ).

Soutěžící odpovídá na otázky z 10 tématických kategorií (například astronomie, cizí jazyky, český jazyk, matematika, nauka o Zemi, zdravověda, zeměpis ČR, zeměpis světa, zoologie .....), a to v libovolném pořadí. Každá správně zodpovězená otázka jej posune o stupeň výš (jednotlivé stupně jsou ohodnoceny různými částkami). Pokud zodpoví správně všech 10 otázek, smí zodpovědět 11. otázku za 1 milion korun.

Pokud se soutěžící rozhodne ukončit svou účast ve hře, musí se na žádost moderátora podívat do kamery a říct větu „NEJSEM CHYTŘEJŠÍ NEŽ PÁŤÁK." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Na jedné straně stojí chlap ve výstředních letech, dejme tomu táhne ke čtyřicítce. Na druhé straně stojí páťák. Skutečný kožený páťák, vysoký metr dvacet, lehce obtloustlý s čokoládou oblepeným ksichtem. Náhle zazní gong a na soutěžící padne první otázka....jaké je hlavní město Albánie? ... chlap tápe ... raz .... dva ... tři ..... neví. Kluk odpoví Tirana a okamžitě mu všichni tleskají. Co se děje v hlavě toho chlapa nikdo neví. Otázka je, jestli to je skutečně vážný, nebo si Suchoš s Genzerem udělali jenom takovou hru a natahali tam do pár epizod pár známých, kterým ztrapnění za pár korun nebude vadit. Jinak těm dětem pak naroste ego a přestoupí se na další otázku. O tomhle je, nebo spíš byla, tahle hra, která rozhodně měla myšlenku, a ne ledajakou, totiž myšlenku ! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::: Proboha, to jsou dnes pořady ! :-0 No ještě, že už ta blbost skončila. Bohužel ale Genzer a Suchánek přišli s nečím o něco "lepším": MR GS ,........... :::::::::::: ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tato smutná provinční verze úspěšné zahraniční šou mě kdysi neskutečně překvapila. Zjistil jsem totiž, že mnozí jsou hloupější, než třeťáček s kružítkem. Porotože už jen to, že se člověk přihlásí do této "soutěže" je tak hloupé, že si to snad koleduje o Darwinovu cenu, che che. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Jsi chytřejší než páťák?" Ano, to teda som. O tom nech nikto nepochybuje. Takže si nepotrebujem overovať svoje vedomosti, inteligenciu a všeobecný rozhľad v nejakej podradnej televíznej show, ktorú moderujú dva poloidioti. Krpatý arogantný trol Michal Suchánek a nechutne mastný brav Richard Genzer môžu tak akurát sami seba testovať, či sú chytrejší ako piataci zo základnej školy. Táto relácia sa na obrazovkách dlho neohriala, pretože to bolo nudné, hlúpe a trapné. Bol to odpad! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem to viděl a nepřišlo mi to zase tak zlé. Poměrně pestrý vědomostní pořad, pro dětičky hlavně. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Podle hesla: "Vážím si jen toho, kdo je lepší, než já! ", musím dát téhle sračce megaodpad a podivit se zas a znovu nad upadající úrovní národa. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

"Zábavná soutěžní show" tohle zrovna není... pokleslé moderátorské duo a nadmíru nadrcený dětičky, to mě opravdu moc nebralo... nehledě na to, že soutěžící většinou moc inteligence nepobrali... takže trapas. 30% ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jsi chytřejší než páťák?" Já ano a upřímně doufám, že jsou soutěžící nastrčení, protože jestli ne, tak je tato "show" (jako mnohé další) hrubou urážkou mé inteligence. P.S.: Nahrané až hrůza. P.P.S.: Otázka z první třídy na téma umění: Kdo hrál ve filmu "Piráti z Karibiku" Jacka Sparrowa? Ano, kdyby se ve školách učilo o filmech, byla bych v sedmém nebi, ale NE, tohle se, VY IDIOTI z TV Nova, ve školách fakt neučí.;-) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Chcete si otestovat své znalosti s dětmi ze základní školy? Přihlaste se do této stupidní soutěže. :D ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Předstíraná zábavně rodinná hra na soutěžní pořad s dvojicí rádobybavičů Suchánka a Genzera si říká jednoznačně o odpad. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Jsem si naprosto jistý, že ano. Všechny třídy jsem totiž pro jistotu a svou lásku k učitelům, několikrát opakoval. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No řekl bych, že pro děcka to byla zábava určitě. Proč hned hanit každý podobný pořad. Michal Suchánek a Richard Genzer si jeli na svojí klasické „ulítlé“ vlně, ale tohle patřilo k jejich serióznějším pořadům. Nicméně je pravda, že nejvíce tu škodili scénáristé (kteří vymýšleli otázky) jenž se prostě v páté třídě ani učit nemohli… ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Prapodivná vědomostní soutěž, aneb ukažme si na to, jakou blbostí se někteří lidé (možná) taky dokážou bavit. Pěknej hnus. ()

Reklama

Reklama