Reklama

Reklama

Tommy Fielding je mladý, chytrý, okouzlující a atraktivní. Je také velmi dobrý ve své práci investičního makléře, a dokonce i oblíbencem bezohledného a cynického šéfa Cashe. Má chytrou, krásnou přítelkyni Beth, mladou ochránkyni přírody a začínající historičku. Beth má za prací odcestovat do Itálie, ale její zaměstnavatel nedostal grant a cesta je zrušena. Tommy v práci řeší personální problém. Je šéfem prodejního týmu, a když klíčový člen nahlásí svůj odchod ke konkurenci, potřebuje Tommy rychle zaplnit jeho místo. U šéfa protěžuje nevýrazného a tichého Daniela, bývalého leteckého inženýra armády USA a počítačového specialistu. Daniel se zdá být naivní a neprůbojný ohledně vysokých finančních operací a zároveň tak trochu nervózní v přítomnosti žen. Tommy bere Daniela pod svá křídla a ukazuje mu, jak se oblékat, kde se scházet s ženami a jak je okouzlit. Tommy chce, aby se pokusil seznámit s nějakou dívkou, o což se Daniel pokusí v knihovně. Tou ženou je ale Beth, která sem přišla vrátit průvodce po Itálii. Beth Daniela vyloženě okouzlí, ale když se potkají na firemním večírku, vidí, že jde o Tommyho přítelkyni. Ta Daniela pozve do knižního klubu, který si založila s kamarádkami, aby se zde seznámil s „volnými“ dívkami. Daniel tak začne trávit více času s Beth a stane se jejím důvěrníkem… (TV Nova)

(více)

Recenze (54)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Název sice napovídá, že by film mohl být o mě, ale bohužel se jedná jen klasickou cukrárnu pro přecitlivělé pipiny jako je například uživatel malarkey :-) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

By mně zajímalo, čím to asi je, že ti největší hajzlové mívají ty nejlepší holky. A co pak asi mají dělat ti dobří hoši, jako třeba já, se srdíčkem na správném místě :-DD No dobře, trochu jsme se pobavili a teď k věci. Řekl bych průměrný film s předvídatelným dějem, jak už to tak v podobných komediích bývá. Maximálně na jedno podívání, když člověk nepožaduje nic náročného. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Náhodou to nebylo tak špatný jako je tady to hodnocení. Bylo to tak, zajímavě udělaný, že víme jak to dopadne, ale nevíme proč, i když už bych to znova vidět nemusela, tak se mi to i docela líbilo. 3* ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Slabé, veľmi slabé... ani sladký "ksicht" A. Bledel nepomohol... s odstupom dňa nedokážem pochopiť ako som sa na to dokázal dopozerať (vynaloženie veľkej snahy a porozumenia) 3-4/10 bore... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

The Good Guy je slabé a hlavně ohrané romantické drama kde figuruje trojice lidí a vy jen čekáte koho si hlavní hrdinka vybere. Upřímně jsem na film koukal jen díky krásné a sladké Alexis Bledel. Normálně bych film přehlídl a vůbec si ho nepořizoval. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

I když je tato romantika klasickým případem bez kdejaké nápaditosti, tak alespoň, že mi byli herci sympatičtí a hlavní děj mi nijak nevadil. V tomto případě dvě hvězdy neznamenají, že se mi film nelíbil. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Plus především za Alexis a za parádní výběr hudby. Ale jinak je to spíše podprůměrná romantická komedie, kde humoru je poskrovnu a romantika působí trochu toporně. Příběh je nevýrazný, nevypointovaný a od začátku divák ví, jak film dopadne. Do role Daniela bych vybral menšího hezounka, tu jeho nervozitu a stydlivost jsem mu při jeho vzhledu prostě nežral. Ale nenudil jsem se, na relax ideální. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jej.. už jenom pohled na Alexis Bledel napoví, že půjde o chabě emotivní a rádoby sladkou komedii o lásce. Její herecké vystupování je tak toporné a neměnné až je škoda slov. Ona má pouze 2 výrazy - kyselý citrón a rádoby sladké nevinné děvče. Každopádně na druhé, mužské, straně to nebylo o nic lepší. Ale kdo jsem já, abych hodnotila, že ;). ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nevadilo mi jaké hodnocení tento snímek měl.Když jsem ho nějákou náhodou objevila pravděpodobně díky hlavní roli Alexis Bledel,kterou jsou si oblíbila z dob Gilmorek, tak mi přišel jako správný film pro mě...A mé očekávání se naplnilo.Tommy v tomto příběhu ztělesňuje do poloviny filmu hodného hošíka,který miluje svou přítelkyni a má tak trochu problémy s tou bývalou(kdo je kdy neměl..).Ale potom ukázal svou pravou tvář - že je jen dalším hezounkem,který hraje divadlo na všechny strany a nakonec si jako zoufalec sežene šlapku,aby v noci náhodou nebyl sám.Každý z nás musí potkat podobné hajzlíky,aby našel tu pověstnou "true love".Beth měla to štěstí,že ho našla hned po velkém zklamání.Je to krásný romantický snímek,který je spíše pro snílky než pro milovníky dramatu.A nejen,že příběh je poutavý, ale i herecké obsazení je skvělé takže za mě 4/5. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Prostě totální slabota, nuda a o komedii se zde opravdu nedá vůbec mluvit. Takže sečteno a podtrženo, jediné pozitivum byla Alexis Bledel a místy i B. Greenberg. Sympatická dvojice ovšem nevyváží nudný až hloupý scénař, který nemá čím zaujmout. Tohle mě opravdu zklamalo! 2/10! ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který neurazí, ale nějak ani zvlášť nepotěší. Já osobně jsem si film pustila jen kvůli Alexis Bledel, která je ale bohužel od "Gilmorek" ve všech filmech úplně stejně nevýrazná a unylá. 30% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Kde niekde niečo končí, inde zas niečo začína, a i keď ma tento film ničím neprekvapil, aj tak to bolo príjemné sledovanie ... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Väčšina amerických romantických komédií končí tradičným klišé, a to je na nich najhoršie. Takže pri ich sledovaní ide hlavne o ten námet, prostredie a vývoj príbehu - no a v tomto prípade to nebolo vôbec najhoršie, dokonca by som povedal, že ľahký nadpriemer. Mám rád filmy, v ktorých sú knižné kluby - lebo prostredníctvom knižiek sa často metaforicky odkrýva a je naznačený aj samotný príbeh alebo charakter niektorých postáv. Ale inak nechápem ako sa Beth vôbec mohla dať dokopy s takým egoistickým dementom ako bol Tommy, s ktorým mala sotva niečo spoločné a namiesto empatie dostávala skôr posmešné poznámky. Ale dobre, však je to "len" film, no horšie je, že toto sledujem aj okolo seba - a to už fakt nechápem. Hajzlíkov ako je Tommy nemôžem v živote vystáť, a pritom práve takým patrí svet. Daniel bol v pohode, trošku mi pripomína mňa - hanblivý romantik túžiaci po dôvere, pochopení a úprimnej Láske. Pekné, že sa toho napokon aj dočkal - a dokonca nemusel zas tak dlho ani vyčkávať. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

V zásadě obyčejná podívaná, která nemá čím vysloveně výrazně zaujmout (snad kromě očí Alexis Bledel), nicméně ani nijak nenudí a především díky poměrně dovedně vykresleným a odehraným charakterům postav se film zručně vyhýbá okatým klišé a americké tuctovosti, s níž se v podobném žánru jinak setkáváme nejčastěji. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Nebýt A. Bledel, tak si tohodle snímku nejspíš ani nevšimnu. But i love her, i can't help it. She's so much sweet :P ()

Reklama

Reklama