Reklama

Reklama

Tommy Fielding je mladý, chytrý, okouzlující a atraktivní. Je také velmi dobrý ve své práci investičního makléře, a dokonce i oblíbencem bezohledného a cynického šéfa Cashe. Má chytrou, krásnou přítelkyni Beth, mladou ochránkyni přírody a začínající historičku. Beth má za prací odcestovat do Itálie, ale její zaměstnavatel nedostal grant a cesta je zrušena. Tommy v práci řeší personální problém. Je šéfem prodejního týmu, a když klíčový člen nahlásí svůj odchod ke konkurenci, potřebuje Tommy rychle zaplnit jeho místo. U šéfa protěžuje nevýrazného a tichého Daniela, bývalého leteckého inženýra armády USA a počítačového specialistu. Daniel se zdá být naivní a neprůbojný ohledně vysokých finančních operací a zároveň tak trochu nervózní v přítomnosti žen. Tommy bere Daniela pod svá křídla a ukazuje mu, jak se oblékat, kde se scházet s ženami a jak je okouzlit. Tommy chce, aby se pokusil seznámit s nějakou dívkou, o což se Daniel pokusí v knihovně. Tou ženou je ale Beth, která sem přišla vrátit průvodce po Itálii. Beth Daniela vyloženě okouzlí, ale když se potkají na firemním večírku, vidí, že jde o Tommyho přítelkyni. Ta Daniela pozve do knižního klubu, který si založila s kamarádkami, aby se zde seznámil s „volnými“ dívkami. Daniel tak začne trávit více času s Beth a stane se jejím důvěrníkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Zuzzka 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie mám ráda, a ačkoli tenhle film podle některých nijak nevybočuje, mně se zdá, že právě naopak. Ve skutečnosti jsem hned nevěděla, kdo je ten „Good guy“, neboť úvodní scéna mě uvedla do patřičného zmatku, a proto jsem s napětím čekala, o co tam vlastně půjde… a bez Alexis Bledel by to taky nebylo ono. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

V zásadě obyčejná podívaná, která nemá čím vysloveně výrazně zaujmout (snad kromě očí Alexis Bledel), nicméně ani nijak nenudí a především díky poměrně dovedně vykresleným a odehraným charakterům postav se film zručně vyhýbá okatým klišé a americké tuctovosti, s níž se v podobném žánru jinak setkáváme nejčastěji. ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že nejsem až tak znuděný filmový divák jako většina komentujících. Asi je opravdu výhoda nemít spousty let televizi a dívat se jen na to, co si člověk vybere. A já si dnes večer vybral tenhle film... a jsem rád. Pobavil mne, odpočinul jsem si u něj a jsem spokojen. Musím říct, že pro mne tedy zápletka nebyla tak průhledná a očekávatelná, takže jsem se skvěle bavil. I herecké výkony hlavních hrdinů byly dobré a kdo přímo exceloval byla Kate Nauta, která je opravdovou mistryní malých rolí. Hrála někdy nějakou hlavní roli? Myslím, že se budu muset kouknout do její filmografie, protože malé role hraje většinou opravdu skvěle i v horších filmech. Film ode mne získává krásných 91% a doporučuji ke zpříjemnění dlouhého deštivého večera. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jej.. už jenom pohled na Alexis Bledel napoví, že půjde o chabě emotivní a rádoby sladkou komedii o lásce. Její herecké vystupování je tak toporné a neměnné až je škoda slov. Ona má pouze 2 výrazy - kyselý citrón a rádoby sladké nevinné děvče. Každopádně na druhé, mužské, straně to nebylo o nic lepší. Ale kdo jsem já, abych hodnotila, že ;). ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nevadilo mi jaké hodnocení tento snímek měl.Když jsem ho nějákou náhodou objevila pravděpodobně díky hlavní roli Alexis Bledel,kterou jsou si oblíbila z dob Gilmorek, tak mi přišel jako správný film pro mě...A mé očekávání se naplnilo.Tommy v tomto příběhu ztělesňuje do poloviny filmu hodného hošíka,který miluje svou přítelkyni a má tak trochu problémy s tou bývalou(kdo je kdy neměl..).Ale potom ukázal svou pravou tvář - že je jen dalším hezounkem,který hraje divadlo na všechny strany a nakonec si jako zoufalec sežene šlapku,aby v noci náhodou nebyl sám.Každý z nás musí potkat podobné hajzlíky,aby našel tu pověstnou "true love".Beth měla to štěstí,že ho našla hned po velkém zklamání.Je to krásný romantický snímek,který je spíše pro snílky než pro milovníky dramatu.A nejen,že příběh je poutavý, ale i herecké obsazení je skvělé takže za mě 4/5. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama