Reklama

Reklama

Krvavá hra

  • USA Blood Games (více)
Trailer

Když baseballový tým skládající se výhradně z dívek porazí mužstvo maloměstských buranů, uražení machové na ně uspořádají štvanici. Dívkám tedy nezbývá než bojovat o holý život... (AMC Czech)

Recenze (38)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hezký obraz, ale ta hudba? Asi by bylo lepší si film pustit bez zvuku. Herecké výkony slabší. Pipiny poletují v lese, kde je nahánějí burani ze zapadákova. Dost mne vytáčelo, jak pipiny 100 x burana zranili a ten vstal a zase utíkal. Normální člověk by ho totiž zabil a né jen omráčil paličkou. No ale byly to pipiny, takže se nemůžeme divit. Na rok 1990 to ušlo :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sexy ženské, krásná příroda a akce, co víc si může chlap přát? Celá premise je velmi jednoduchá, ale efektivní! Odvázaný tým nepopsatelně krásných žen, hrající baseball v lesích bojují o holý život proti opilým, slizským rednecks, kde nechybí znásilnění, nahánění, nahota a vražedná zábava! 75% ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Blood Games je parádní naprosto neznámá exploitation nebo také hicksploitation (americké filmy venkovské exploatace, filmy z venkovského prostředí) věcička, která rozhodně stojí za znovuobjevení, za účelem dostat ji do podvědomí širší veřejnosti. Film vychází ze 70's exploitation "rape & revenge klasik jako "Last House On The Left", nebo "I Spit On Your Grave". Nenáročný a jednoduchý scénář filmu by se dal stručně charakterisovat asi takto; Kam až může zajít jeden nevinný baseballový zápas, mezi družstvem žen a mužů-vidláků z jedné vesnice, někde v prdelákově. Vzájemné popichování, později až vražedná nenávist a závist, která vyústí v totální řežbu a boj o holý život! Za zlomový bod filmu beru scénu s trenérem dívčího družstva (celkem sympaťáka), který je v sebeobraně zabit a poté odstavení autobusu v lese. Kde už jde skutečně do tuhého. Atmosféra a napětí je tu velké, akce v divočině je parádní, a vskutku bohatá na různá překvápka, co se násilí týče, hudba ještě v duchu 80's standardní, herecké výkony také ujdou, všecky holky jsou sexy (scéna ve sprchách jistě potěší a muže nenechá chladnými) a násilí je explicitní. Parádní věc, zajímalo by mě kolik takovýhlech kousku ještě světová kinematografie skrývá, a o kolik z nich je explo fanda ochuzen:-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Wow!! Do dnes asi naprosto neznámá a ztracená věc. Nikdy jsem o tom neslyšel, až do dnes nevěděl ... Takový klasický "rape and revenge hixploitation". Obsahuje to mraky typických klišé, některé záběry jsou vyloženě vybrány ze starších a mnohem drsnějších bratříčků ( I Spit on Your Grave 1978 apod.) ... Parta holek vyhraje v šíleným buranově turnaj v baseballu. No místním rednecks se to moc nezamlouvá, stejně jako to, že jim holky nechtěj dát ... A tak se to zvrtne v akční řežbu ve vesnici, po silnici z ní pryč a polovina filmu pak v lese. Fakt ukázkoví vidláci, co kolem sebe furt flušou, něco žerou a chlastaj, naháněj holky po lese a ty se pak začnou bránit zuby nehty. Takže se pak obě strany řežou vším možným co je po ruce hlava nehlava. Je zde trocha té erotiky, jedno rádoby "divoké" znásilnění, spousta mrtvých ... Celé je to takové vyloženě "Béčkové a 80.kové". Spousta scén již dnes vzbudí úsměv, stejně jako dialogy a herecké výkony. Ale čert to vem. Holky jsou zde fakt nádherný, příroda taky, kamera super, vidláci k popukání, nějaký ty kozičky ... vypnout mozek a bavit se! ;-) Tímto děkuju uživateli HELLJAHVE za objevení tohoto ztraceného a zajímavého flicku! ;-)) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Akční redneck thriller, v němž se skupina hezkých a rádoby drsných holek utká s početnější převahou vesnických buranů, kteří nejdou pro znásilnění a vraždu daleko. Ozbrojení násilníci lstí vlákají děvčata doprostřed hlubokých lesů a tam na ně uspořádají hon... Blood Games nesmírně evokuje osmdesátá léta, kdy byly tyhle lesní naháněčky hodně v kurzu. Takže málo kečupu, zato hodně naivity. Holky si dokážou s bandou hajzlů překvapivě snadno poradit, čímž je degradujou na neschopný tupce. Ale je to krásně přímočarý, bez zbytečných vedlejších odboček, obsahuje tunu klišé a zpomalených záběrů, lehkou erotiku a hlavně svoje "eightees" kouzlo. Za mě velká spokojenost. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být dobré, dokonce velmi dobré. Ale celkový dojem kazí ta extrémní přehnanost v tuposti a vidlákovitostí všech upocených vidláků, kteří jsou schopni si tak maximálně vyhonit, neustále popíjet pivo, a pak mačkat plechovky o čelo. Oproti nim tu máme bandu správných ženských v kurvo-dresech, ale naštěstí ani ty nevykazují přílišnou inteligenci, takže aspoň v tomhle směru se to trochu vyrovnává. Jinak spíše směšné, v první polovině především hloupé, pak už „zaujmou“ jen krásné zpomalené záběry a závěrečné flashbacky. Kvůli podtextu si bohužel nejsem schopen takový film ani užít, ač jinak podobné vidlákovské filmy můžu a mám rád. Po deseti pivech by to možná bylo lepší. No snad nikoho ani nepřekvapí, že to točila ženská. ;) ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Wow! Všetko podstatné tu už napísali Flipnic a Kusko. Ja len potvrdím, že sa jedná o výborný raritný survival horror. Komu sa páčil Deliverance, alebo Trapped bude nadšený. V čom vidím ale najväčšie plus, je to že tu o prežitie bojuje partia mladých krásnych dievčat. A ako by napísal užívateľ Livingdead - krásne farby, skvelá kamera, naháňačky po lese... no paráda. Cz titulky sú vonku, tak s chuťou do toho. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Baseballový tým, vyskladaný z krásnych žien, prichádza do malého odľahlého mestečka, aby odohral jeden zo svojich exhibičných zápasov. Vyhrať takýto "prestížny" súboj s týmom miestnych buranov z vidlákova, sa však v mnohých smeroch nemusí vyplatiť. Obzvlášť, keď je po jednom z incidentov zabitý syn tamojšieho bossa. Lov na "hot chicks" sa začína! Bez mimoriadnej ujmy na zdravý, sledovateľné, prihlúple hixploitation (ako takmer každé), ktoré nijak nenudí. Od úvodu sa je načo pozerať (najmä ciciky), pričom akonáhle sa dej prehupne do hôr, dostáva priestor akcia a nejaké to násilie. Z pohľadu gore som čakal viac, no nijak mimoriadne som sa nenudil, tak tá tretia zrejme zaslúžená - 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Lesní vyvražďovačka připomene všechny ty buranské horory a hixploitation a vůbec žánrové snímky 70. a 80. let. Prsatky se zpočátku jen natřásají, máchají pálkou a honí se za míčky. Jakmile dojde na první krev, děj se překlopí v boj o život. Samozřejmě, mnohé scény jsou notně přitažené za vlasy, jenže s tím se musí počítat. S prostřeleným břichem nikam daleko nedolezete, a když vám ještě prostřelí nohu, tak těžko budete šplhat někde po výškách. Některé akce jsou ale fajnově udělané. Collins míří šípem na jednu z děvčat, k té mezitím přiskočí s puškou jiný muž, a tak záhy padá se šípem v zádech. Dívka mu bere pušku, a zatímco se jí do stehna zabodává Collinsův nůž, ona současně vystřelí.... Jistě, ve skutečnosti by bylo všechno jinak, jenže tohle je zábavný film. Nechybí erotické jiskření ve sprchách ani znásilnění. Jakmile dívky sjedou z cesty, aniž by si všimly, že je označena jako slepá, nastane hon v krásném prostředí lesů i s vodopádem. A to já můžu... ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

WOW! Neznámu pecku “režisérky“ Tanyai Rosenberg nakrútenú v štýle ranných 80´s, by som vôbec neváhal označiť ako oslavu svojho žánru, či poklonu klasikám, z ktorých “Blood Games“ vychádza. Podmanivý sexi zlepenec je čo sa žánru týka mixom exploitu, teenagerskej komédie so športovou tematikou, road “bus“ movie, akcie a trileru s príchuťou erotična, čerpajúci z klasík ako I SPIT ON YOUR GRAVE (1978), DELIVERANCE (1972), možno aj z Ramba (FIRST BLOOD, 1982), a iných survival titulov klasickej schémy boja o prežitie s následnou odplatou. Rozdiel je v tom, že na opačnej strane barikády obsadenej buranmi z Vydlákova, stojí skupina mladých sexi dievčat v obtiahnutých a skromných kostýmoch hráčok ženského baseballu! Vďaka nádherným športovým telám, až ženským modelom zvierajúcim v rukách baseballové palice a iné zbrane údernejšieho kalibru, je “Blood Games“ hlavne pastvou pre oči mužského diváka. Akcia strieda akciu, vždy sa niečo deje a je na čo sa pozerať, prípadne na čom sa pousmiať. A tak to má byť! Čo sa “režisérky“ týka, hneď vysvetlím prečo som tento post dal do úvodzoviek. Nie je to preto, že by sa zásluhou nízkorozpočtového prístupu nedalo hovoriť o serióznej práci na tomto poste, ale preto, že meno Tanya Rosenberg mi v súvislosti s týmto filmom evokuje skôr pseudonym, než skutočný podpis. Feministky sú tým pádom “out“. Nemôžem si pomôcť, štýl filmu tomu výrazne napomáha. Vidím za tým proste chlapa. To je ale len môj dohad. Či sa skutočne jedná o pseudonym, žart, podpichovačný úder alebo skutočnú osobu sa môžeme len domnievať. To ale nie je vôbec dôležité. Hlavný je samotný zážitok a pocit z filmu. Ja skandujem, BRAVO! ### Nádherne vyskladaný tým dievčat z veľkomesta brázdiaci mestá a dediny v upravenom autobuse, prichádza až do Kalifornie, oblasti sekvojových lesov a jazier. Miestni burani chľastajúci pivo pod vedením veterána Mina Collinsa (Luke Shay), zorganizujú pri príležitosti tridsiatich narodenín syna vodcu bandy Roya Collinsa, baseballový zápas, ktorý má byť oslavou triumfu. Všetko ale krachne, radovánky sa nekonajú. Namiesto toho prepuká peklo. A: “I WANT JUSTICE! ARE YOU WITH ME?“ B: “YES SIR, MR. COLLINS.“ A: “I PAY $ 1000 FOR DOING THIS BITCHES ...DEAD! DON'T BRING THEM BACK ALIVE!“ ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

" Blood Games " je hixploitation jak víno a já musím uznat, že tahle naháněčka vesnickejch vidláků versus kočičky s baseballovýho týmu mě fakt bavila. Navíc má film celkem slušnej spád takže jsem se ani chvilku nenudil. Tady není co řešit. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

V pohode, len úplne neviem, čo to vlastne malo byť. Tanya Roberts asi chcela natočiť nervydrásajúcu akčnú drámu a vyliezlo jej z toho zábavné malé béčko. Scény znásilnenia alebo vrážd pravdepodobne mali pôsobiť brutálne a pohoršujúco, no nato je toho moc málo vidieť a hrdiniek je zase príliš veľa, aby sme si k nim dokázali vybudovať nejaký vzťah. Myslené to bolo asi tak, že sa máme báť, ktoré z dievčat pojde ako ďalšie, no v podstate Ony sú neustále v prevahe a partia sedlákov naopak zomiera bolestivou a ponižujúcou smrťou. Keď to schytá niektorá z hrdiniek, je to takmer výhradne za behu alebo zdiaľky. Nemenej divné je režisérkino narábanie s priestorom. Akonáhle sa dej premiestni do lesa, akoby sa všetci začali pohybovať v kruhu. Nikdy sa nestretnú všetci naraz, len občas na seba narazia, navzájom sa postrieľajú, niektorí po chvíľke obživnú a naháňajú sa ďalej. Všetci, ktorí sa rozhodli pre útek, sa odrazu objavia znovu a zasahujú do deja, a "sniper,” čo to celé sleduje, sa strieľať rozhodne väčšinou až po tom, ako jeho obeť začne utekať. Je to film o partii neohrozených sexi baseballistiek, ktoré to natrú bande vidlákov a aby to vyzeralo serióznejšie, väčšina z nich (neprehľadne a zmäteno) zomrie tiež. Záverečné spomienkové zábery na padlé hrdinky potom už vyzerajú ako z úplne iného filmu. V rámci toho, že pôvodne to asi bolo mienené celkom vážne, nahota poväčšine neni samoúčelná a je jej omnoho menej, ako by človek čakal. Čo je samozrejme na škodu. Ale aspoň, že s dievčatami sme sa zoznámili hromadnou sprchovacou scénou. Keby ňou začínal každý film, svet by bol omnoho krajší. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Smradlavý burani, dostanou nakládačku nejen v basebollu, od partičky pěkných, drsných dívek. Jedná se ale tady spíš o naháněčky v lese, než o nějaké mordy a vyšší bodycount. A pokuď už k něčemu dojde, tak většinou zastřelením puškou či lukem. Každopádně, na holky se hezky dívá už od samého začátku, nechybí klasická společná sprchovačka, lesní prostředí je fájn, neobejde se to ale samozřejmě o blboučké a nelogické scény, chování buranů působilo taky občas dost komicky, ale čert to vem, na tu dobu celkem dobrá zábava, se slušnou atmosférou. (Full HD, 217. hodnocení) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbina kde jsou dva tábory chlapy vs. ženský. Naháněčka v lese která ničím nevybočuje od průměru. Gore žádné i když je mrtvých celkem dost většinou jsou zastřeleni a závěrečný boj je dost zklamání. Aspoň že jsem se moc nenudil a sem tam mě film dokázal solidně napnout. Jen to není prostě nic co bych musel vidět znova. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Hon na krásné dívky započal. Krásný horor o dívkách, které musí utéct a přežít útoky vidláků, kteří se mstí za smrt jednoho z nich, ale narovinu Vám říkám, zasloužil si to. Film odsýpá pěkně, pohled na Nádherné dívky film ještě zpříjemní a taky příběh není k zahození. Najde se pár hezkých mordů, ale spíše je to o tom útěku a přežití než o bodycountu. Příjemné překvapení na čtvrteční večer. ( To jsem o filmu do včerejška ani neslyšel). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta baseballových krasavic vs. stádo naprosto tupejch buranů. Občas nechtěně vtipné, místy člověk musí kroutit hlavou, ale jinak film šlapal, holkám to sloušelo, balíci byli nádherně odporní a jako bonus se občas objevila nějaká ta nahota. Příjemně blbé. 65% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Režisérka Tanya Rosenberg tu představuje život buranů a primitivů a daří se jí to tak krásně, že mě to po dvaceti minutách přestalo bavit. Jedině snad díky námětu a názvu Blood Games to vydržím trochu déle a ještě nebudu vypínat. CITÁT - Na tvůj večírek bych nešla ty burane......... Tak jo po půl hodině vypínám, nezaujalo, nudilo a je to to dementně příšerné. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Ještě před pár dny jsem netušila, že tento film vůbec existuje a rozhodně se po jeho shlídnutí pro mě stal největším překvapením poslední doby. Vážně skvělá podívaná, venkovský expoiťák při kterém jsem na ani na chvíli nenudila. Banda vidláků jde po družstvu baseballistek aby se pomstili za smrt jednoho z nich, který si to ale naprosto zasloužil když se s kumpánem pokusili dvě z nich znásilnit a ještě smrtelně zranil jejich trenéra. Holky jsou nejen krásné ale ukážou se i jako velmi nebezpečné a neohrožené a rvou se o holý život jako amazonky :) Pevně doufám, že ještě pár takovýchto skrytých pokladů někde objevím. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Až na ten úvod.... výborné! Dievčenské baseballové družstvo, profesionálne hráčky v rajcovných dresoch, hrajú proti polodementným, nadržaným buranom, pred podguráženým obecenstvom. Akýkoľvek zmysel tohto zápasu uniká, bolo to ako stretnutie dáždnika a šijacieho stroja na operačnom stole. Ale chápem, že hľadiska réžie, muselo byť naozaj problematické dievčatá do toho malebného zapadákova dostať. Ďalej to bola skutočná lahôdka: automobilová a neskôr lesná naháňačka, obete na oboch stranách. Po zuby ozbrojení miestni mamľasi prenasledovali krásne športovkyne v minimálnej zbroji, prevažne s baseballovými pálkami, ktoré neboli bez šance. Mám rád, keď sú sily vyrovnané, preto som z Blood games odchádzal spokojný. Ak tento film uvidí viacej ľudí, predpokladám, že klesne jeho hodnotenie, ale ja som na tieto vidiecke hixploitationy zaťažený. ()

Reklama

Reklama