Reklama

Reklama

Krvavá hra

  • USA Blood Games (více)
Trailer

Když baseballový tým skládající se výhradně z dívek porazí mužstvo maloměstských buranů, uražení machové na ně uspořádají štvanici. Dívkám tedy nezbývá než bojovat o holý život... (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbina kde jsou dva tábory chlapy vs. ženský. Naháněčka v lese která ničím nevybočuje od průměru. Gore žádné i když je mrtvých celkem dost většinou jsou zastřeleni a závěrečný boj je dost zklamání. Aspoň že jsem se moc nenudil a sem tam mě film dokázal solidně napnout. Jen to není prostě nic co bych musel vidět znova. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být dobré, dokonce velmi dobré. Ale celkový dojem kazí ta extrémní přehnanost v tuposti a vidlákovitostí všech upocených vidláků, kteří jsou schopni si tak maximálně vyhonit, neustále popíjet pivo, a pak mačkat plechovky o čelo. Oproti nim tu máme bandu správných ženských v kurvo-dresech, ale naštěstí ani ty nevykazují přílišnou inteligenci, takže aspoň v tomhle směru se to trochu vyrovnává. Jinak spíše směšné, v první polovině především hloupé, pak už „zaujmou“ jen krásné zpomalené záběry a závěrečné flashbacky. Kvůli podtextu si bohužel nejsem schopen takový film ani užít, ač jinak podobné vidlákovské filmy můžu a mám rád. Po deseti pivech by to možná bylo lepší. No snad nikoho ani nepřekvapí, že to točila ženská. ;) ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Hon na krásné dívky započal. Krásný horor o dívkách, které musí utéct a přežít útoky vidláků, kteří se mstí za smrt jednoho z nich, ale narovinu Vám říkám, zasloužil si to. Film odsýpá pěkně, pohled na Nádherné dívky film ještě zpříjemní a taky příběh není k zahození. Najde se pár hezkých mordů, ale spíše je to o tom útěku a přežití než o bodycountu. Příjemné překvapení na čtvrteční večer. ( To jsem o filmu do včerejška ani neslyšel). ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Wow!! Do dnes asi naprosto neznámá a ztracená věc. Nikdy jsem o tom neslyšel, až do dnes nevěděl ... Takový klasický "rape and revenge hixploitation". Obsahuje to mraky typických klišé, některé záběry jsou vyloženě vybrány ze starších a mnohem drsnějších bratříčků ( I Spit on Your Grave 1978 apod.) ... Parta holek vyhraje v šíleným buranově turnaj v baseballu. No místním rednecks se to moc nezamlouvá, stejně jako to, že jim holky nechtěj dát ... A tak se to zvrtne v akční řežbu ve vesnici, po silnici z ní pryč a polovina filmu pak v lese. Fakt ukázkoví vidláci, co kolem sebe furt flušou, něco žerou a chlastaj, naháněj holky po lese a ty se pak začnou bránit zuby nehty. Takže se pak obě strany řežou vším možným co je po ruce hlava nehlava. Je zde trocha té erotiky, jedno rádoby "divoké" znásilnění, spousta mrtvých ... Celé je to takové vyloženě "Béčkové a 80.kové". Spousta scén již dnes vzbudí úsměv, stejně jako dialogy a herecké výkony. Ale čert to vem. Holky jsou zde fakt nádherný, příroda taky, kamera super, vidláci k popukání, nějaký ty kozičky ... vypnout mozek a bavit se! ;-) Tímto děkuju uživateli HELLJAHVE za objevení tohoto ztraceného a zajímavého flicku! ;-)) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Blood Games je parádní naprosto neznámá exploitation nebo také hicksploitation (americké filmy venkovské exploatace, filmy z venkovského prostředí) věcička, která rozhodně stojí za znovuobjevení, za účelem dostat ji do podvědomí širší veřejnosti. Film vychází ze 70's exploitation "rape & revenge klasik jako "Last House On The Left", nebo "I Spit On Your Grave". Nenáročný a jednoduchý scénář filmu by se dal stručně charakterisovat asi takto; Kam až může zajít jeden nevinný baseballový zápas, mezi družstvem žen a mužů-vidláků z jedné vesnice, někde v prdelákově. Vzájemné popichování, později až vražedná nenávist a závist, která vyústí v totální řežbu a boj o holý život! Za zlomový bod filmu beru scénu s trenérem dívčího družstva (celkem sympaťáka), který je v sebeobraně zabit a poté odstavení autobusu v lese. Kde už jde skutečně do tuhého. Atmosféra a napětí je tu velké, akce v divočině je parádní, a vskutku bohatá na různá překvápka, co se násilí týče, hudba ještě v duchu 80's standardní, herecké výkony také ujdou, všecky holky jsou sexy (scéna ve sprchách jistě potěší a muže nenechá chladnými) a násilí je explicitní. Parádní věc, zajímalo by mě kolik takovýhlech kousku ještě světová kinematografie skrývá, a o kolik z nich je explo fanda ochuzen:-) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Shaver Lake a Sequoia National Forest. (Terva)

Reklama

Reklama