Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podobných komentářů na podobné filmy sem v poslední době napsal mraky a už to začíná být celkem pěkně ohraná písnička.Nicméně na Holku z města opět pasuje,tudíž opakování matka stereotypu : průměrná romantická komedie,která je průhledná a plná všemožných klišé od první do poslední minuty.K tomu všemu navíc ještě hodně nevýrazná "ůstřední" dvojice,mezi kterou to nikterak zvlášť nejiskří.Z totálního podprůměru (alespoň na dohled k průměru) tak Holku vytahuje pár povedených vtípků (je jich opravdu jen pár) a tradičně velmi dobrý (byť nevyužitý) J.K.Simmons...40% ()

skunumunu 

všechny recenze uživatele

Většina diváků tuhle komedii označila za průměrnou, nebo dokonce podprůměrnou a trapnou. Uznávám, že je to jeden z těch snímků, kde předem tušíte, jak to celé dopadne zhruba tak po deseti minutách. Ale rozhodně bych ji neházela do stejného pytle jako německé romantické komedie. Myslím, že ani sami tvůrci netvořili Holku z města s tím, že za ni dostanou Oskara. Měla prostě pobavit a to se jí v mém případě podařilo. Ale chápu, že lidé, kteří si nikdy nepotřebovali odskočit v závjejích sněhu při 10°C pod nulou, některé scény zkrátka nemůžou ocenit tak jako my, kteří jsme to zažili na vlastní kůži a málem nám přitom umrznul zadek. Co se týče výkonu Renée Zellweger, nečekala jsem míň ani víc. Myslím, že když od tohoto filmu nebudete nic očekávat, můžete se celkem bavit. ()

Reklama

bajahor 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se Renée Z. zbláznila-upsat se a hrát v takové blbosti! Asi 2 vtípky, jinak totální trapárna. Jen by mě zajímalo, jestli opravdu takto vypadá ten "zapadákov" v USA. Jestli ano, tak i my, Češi, jsme mnohem kultivovanější - a věřte mi, že české vesnice znám dobře...Hvězdičku přidávám právě jen za Renée... ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Absolutně průměrná romantická komedie o tom, jak si protivná holka z Miami oblíbila lidičky ze zasněžené Minnesoty a ještě se u toho stačila zamilovat a zachraňovat fabriku. Zkrátka nová variace na Baby Boom, kde se Diane Keaton zamilovala do chlapa, který ji zachrání (opět náhodně stejně s autem) a potom šíří nějaké jídlo atd atd. Zkrátka a jednoduše Renča v další podobné roli, v jakých ji známe. (Přeju si, aby se časem vrhla na něco charakternějšího a uznávanějšího než romantické komedie, které na sebe skoro ani nevydělají.) Vedlejší postavy jí příjemně přihrávají (nejvýraznější samozřejmě J.K.Simmons) a ta hodinka a půl bez problému vcelku zábavně uteče. Pár dobrých vtípků, dvacet záběrů na nohy Zellweggerové a po dojemném objetí hajdy spinkat. Chvíli po filmu už si težko vzpomínáte, na co jste se to vlastně dívali a nejhorší na tom je, že už všechno zajímavé z filmu stejně nacpali do traileru... 50%. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Pro mne velké překvapení. Nerozumím zdejšímu hodnocení... Ač nemá komedie originální téma, nemusí se uchylovat k nějakým crazy situacím, je příjemně vtipná a oporu má v tradičně výborné Renée Zellweger. A musím dodat, že film mi dokonale naplňuje atributy romantické komedie a je mi i bližší než její Deníky B. Jonesové. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)

Reklama

Reklama