Reklama

Reklama

Kufr

(pořad)
Soutěžní
Československo, 1992, 35 min

Scénář:

Aleš Ulm

Účinkují:

Pavel Zedníček, Aleš Ulm, Jiří Sovák, Stella Zázvorková, Jan Skopeček, Lubomír Lipský st., Heidi Janků, Sabina Laurinová, Taťjana Medvecká, Ivo Pešák (více)

Tento zábavný soutěžní pořad se za léta svého vysílání stal oblíbenou stálicí televizní obrazovky. Pět soutěžících se utká v několika disciplínách. Nebude chybět hádání slov nebo pantomimické ztvárnění pořekadel. Soutěžícím bude pomáhat a napovídat pět slavných osobností. (Česká televize)

Recenze (145)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že nejsem žádný fanoušek Pavla Zedníčka... a tak mi kufr přišel jako hodně hloupá zábava, u které se většinu času nudím. Speciální kola však měla něco do sebe a sledovat známé osobnosti jak jim šrotuje v hlavě občas pobavilo (i když výsledek často byl spíše smutný než šťastný:)). ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Živelnost a sympatické humpoláctví Pavla Zedníčka a skutečně originální herní schéma (ten ,,kufrácký" nápad jsme bezpočtukráte realizovali v kruhu přátel při oslavách narozenin, na Silvestra či jiných podobných sešlostech) dala soutěžnímu pořadu Kufr skutečně výsostné postavení a nádech legendy...:-) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nejlepší byly herecké nápovědi (předvádění různých řemesel, zvířat atd) či hádání rekvizit...Dnes už taktéž soutěžní televizní kult a tehdy zábava (narozdíl od tý dnešní) na poměrně vysoké úrovni jak dramaturgie tak i scénář byly silné stránky tohoto oblíbeného pořadu.. Čmaňa mi v tý době ještě nevadil:-) Takže poměrně vysoko a to za 4*. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušný zábavný pořad, u kterého se člověk někdy opravdu od srdce zasmál. Navíc Pavel Zedníček byl jakožto moderátor vynikající. Dnes jeden z nejklasičtějších českých pořadů...... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Kufr, to je jednoduchý, ale funkční a docela zábavný pořad, který se snad asi jako jediná TV soutěž hrává i normálně mezi lidmi na různých (nejen) alkoholových posezeních. Úroveň pořadu mnohdy závisela spíš na konkrétních účastnících, než na konceptu hry, nebo pořadatelích. Alespoň o tom svědčilo těch pár dílů, co jsem viděl, ale občas se člověk tím ujetým ztrapňováním při pantomimě dokázal i pobavit... A Zedíček? Nemohu si pomoct, ale z jeho specifického projevu se mi zvedal kufr :) 4/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čmaňovo občas docela zábavné zavazadlo, které nestavilo diváka jen do role pasivního pozorovatele. Kam se v současné době poděly podobné soutěžní pořady? Možná zmizely, protože můj pravidelný koncesionářský poplatek už nestačí na pokrytí odměny pro výherce.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Svého času velice oblíbená a vkusná soutěž, ve které se známé osobnosti nejen zviditelnili, ale také poměrně nadřeli a pokusili se reprezentovat soutěžící. "...a modří již vědí." Zbožňuju dopolední a noční reprízy v nové době, které potvrzují, že je to fajn show k dívání i dnes. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vďaka svojráznemu, chvíľami nemiestne familiárnemu, sem tam skoro až sexistickému, moderátorovi Pavlovi Zedníčkovi je to pre mňa nezabudnuteľná relácia. Inak samotná súťaž bola tiež vcelku zaujímavá a čo je najhlavnejšie aj zábavná. To potvrdzuje fakt, že sa udržala na obrazovkách Českej televízie celých dvanásť rokov. ** ()

Véča 

všechny recenze uživatele

Vlastně těžko říct, jestli byla paměť tak milosrdná nebo se posunul standard toho, co je vtipné. Vtipy o znásilňování ani oplzlé poznámky Zedníčka směrem ke slečně (teda paní) asistence mi moc humorné nepřijdou. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl většinu repríz Silvestrů a rád jsem zavzpomínal. Pantomima, hádání předmětů atd. Pohodový moderátor / Viděné epizody cca *20.dílů / ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kufr jsem hltat mockrát. Výborná směska jednotlivých kol a úkolů. Hádání slov, pantomima,... Tento pořad jsem míval rád. Pája Zedníček byl frajer. Stolní hra "Kufr" je u nás doma ta nejohranější. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších, nejzábavnějších a nejpoutavějších pořadů, který diváky bavil po hodně dlouhá léta. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10///+Pavel Zedníček, rozhodně zábavné -tehdy jsem na to moc nekoukal/// Si pamatuju, že jsem si myslel, že Pavel Zedníček bydlí v našem baráku, protože mu byl hodně podobný jeden soused. Když jsem mu o tom řekl, jen se zasmál. Ale co taky jiného, bylo mi tehdy kolem deseti, pořad byl dobrej, zábavnej, ale moc částí jsem neviděl. Tehdy mi televizní program nic neříkal a doma se na to nikdo pravidelně nedíval, ale když už tak mě to bavilo. Možná je škoda, že jsem hru nikdy nezkoušel v reálu./// Celkem 64%/// ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Ne zcela povedený pokus o navázání na tradici kvalitních a oblíbených soutěží s křečovitým moderátorem, který bohužel nedokázal nikdy zamaskovat svůj primitivismus. Ovšem ve srovnání s dnešními trapnými akcemi "Hurá, pojďte všichni soutěžit, jestli bude zítra pršet", které doprovází upoceným pseuhumorem nějaký rádobymoderátor, byl Kufr ještě dost dobrý. ()

Reklama

Reklama