Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad běžel v době, kdy byl šéfem TV NOVA Vladimír Železný, který ho zároveň i uváděl. Originální byl jeho pozdrav: "Dobrou chuť, pokud zrovna obědváte." Dozvěděli jsme se vše o novinkách, které nás čekají v nejbližších dnech v TV. Vladimír Železný zde diskutoval i o politice a jiných věcech. V roce 2003 byl tento pořad nahrazen jiným a ten se jmenuje Volejte NOVU. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Cival 

všechny recenze uživatele

Neopakovatelná one-man show s homosexuálním Zazou a s výklady o tom, že lidé vyšli do ulic a zvonili klíčema... aby dostali Bobbyho zpátky do Dallasu! ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Marně čekám, kdy Vladimíra Železného někdo jmenuje největším televizním dobrodincem konce dvacátého století. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Neumím si představit, že by v zemi, která má zákon o rozhlasovém a televizním vysílání a fungující právní systém k tomu, mohl tento pořad zcela beztrestně, dokonce někdy, až za fanatické podpory rady pro rozhlasové a televizní vysílání / zejména pana Petra Štěpánka /, která má právě dbát na dodržování vyše zmíněného zákona, vysílat několik let. Nejde mě o nějaké koláče a průzkumy sledovanosti, které patří spíše na obchodní prezentace se zadavately reklamy, ale jde mě o cílenou manipulaci s veřejností, sloužící k posilovaní moci a upevňování vlivu jednoho jediného člověka, Vladimíra Železného. Pozdější krádež TV NOVA původním vlastníkům a možnost zcela beztrestně manipulovat fakty ve svůj prospěch v pořadu Volejte řediteli za nečiného příhlížení orgánů činých v trestním řízení, za mlčení politických špiček a za velkých sympatií diváků TV Nova jen dokazuje v jak zoufalém stavu se nachází náš právní systém a v jak žalostném stavu se nachází celá naše společnost. Zmiňovat chování Václava Klause a některých členů ODS i ČSSD v souvislosti s panem Železným už radši nechci, beztak si myslím, že politici by si měli svá slova o fungujícím právně - demokratickým státu strčit do prdele. P.S. Zdejší komentáře i hodnocení jsou jasným důkazem, jak profesionálně, učelově a zručně byl tento pořad připravován. Nechtěl bych žít v zemi, kde by se dostal k moci Vladimír Železný a všichni lidé by tam měli uvažování a myšlení jako uživatel duklak2. Naopak víc takových Radků99. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka síly mediální manipulace a smutný doklad toho, že zručný a bezskrupulózní intelektuál disponující neomezeným přístupem k pákám moci je schopen na vařené nudli utáhnout téměř celý národ a před zraky všech ukrást největší komerční televizi v zemi a ještě přesvědčit své věrné ,,novácké" stádo, tedy diváky, občany této země, že krádež není krádeží, ale záchranou ,,rodinného stříbra" před chamtivými Američany... Téměř neuvěřitelné... ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejzevrubnější televizní kuchařka. Kde jinde jste mohli sledovat jako jak jeden führer, ehm, pardon vlastně hodný strýček, nějakých devět let koláče z lží pravidelně peče? A pak je ještě samaritánsky nastrčeným ovečkám s jidášským úsměvem rozdával. Od té doby co "s námi" není, tak se mi hnedka usedá k sobotnímu obědu s větší chutí. Doufám, že mu někdy budu moci to přání dobré chuti k obědu náležitě oplatit. Nejlépe až si bude pošmakovat na výživné vězeňské stravě. ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Stalin měl knírek, Hitler měl knírek, ale Železný motýlek. A jak si uměl sundavat a nandavat brýle! Nápad založit si televizi pro sebeprezentaci, vytřískat na tom prachy a vyměnit si tak manželku, je geniální. Dnes ze žalu, že už není v TV piju vína z jeho vinice. Jsou trochu železitá, a to já rád. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dobrou chuť, pokud zrovna obědváte.“ Kultová fráza generálneho riaditeľa českej televízie Nova. Cirka tridsaťminútová relácia, v ktorej Vladimír Železný odpovedal na otázky divákov (plánujete dávať aj porno namiesto ľahkej erotiky? Čo si myslíte o voľbách?) a v one man show bojoval so svojimi nepriateľmi/konkurentami (odniesol si to najma vtedajší riaditeľ ČT). Plus nosil parádne motíliky. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle to už je síla, co se člověk leckdy nedozvěděl, nad některými dotazy zůstával rozum stát. Sám pak pan arogantní ředitel a velký herec v jedné osobě, ostatně jako celá jeho Nova, to ale pojal za svojí "ONE MAN SHOW" (dobrá parodie sama sebe) a bavil tak celý národ:-) Nesmyslné koláče, manipulace se stádem, předem sepsané dotazy, vychloubání se za každou cenu atd..Pavla a Jitka trochu neobvyklá jména že:-)!? Jestli Volejte řediteli tak pak snad jen tohle: http://www.youtube.com/watch?v=k3-iGCFnKv4 !!! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Vladimíru Železnému už nikdy nikdo neodpáře, že se stal prvním televizním magnátem v Čechách a že pávě on stojí za zrodem největší tuzemské televize. A ty koláče sledovanosti, jak jsem se u toho nasmál :-))))) ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Dobré poledne, dobrou chuť pokud právě obědváte. Tak toto jsem slýchal každou sobotu po několik let. Vladimír Železný se stal fenoménem jak svou strohostí, tak svými lživými prohlášeními i kreténskými odpověďmi na kreténské dotazy. Prostě vlastní one man show, na které si později založil svou slavnou politickou kariéru. Nemohju zapomenout jak vykládal, že za komančů ženský nenosily podprsenky jako výraz vlastní libertity. Taky jsem si s ním zahrál šachy, nehledím na faux pas, když na šachovnici pak tahal za stranu diváků, čímž dal najevo, že o probíhající partii nemá páru. Léta mluvil o populárním Dallasu, než se prokecl, že ho nikdy neviděl, když příjmení Džejára vyslovoval jako "Ewing". Pak přišel se Zazou, nejdebilnějším televizním stvořením od dob Haliny Pawlovské. Ano Nova je televize komerční, správně a nejelepší a nejsledvanější v republice. Prostě Best. Parafrází Zdeňka Izera, pořady Novy nesleduji vůbec, ale pořad Volejte řediteli si nikdy nenechám utéct. Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=93Lixy7FLtM ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ve svém konceptu náhodou vynikající nápad, který by v čistém záměru mohl dopomoct k pár vylepšením a větší konektivitě mezi diváky a "jejich" televizí... Jenže se nám to nějak zvrtlo, Železný spíše než naslouchat diváckým tipům umí manipulovat a neustále propagovat (viz ony pověstné koláčové grafy) a tak pořad ztrácel smysl a začal být jen jakousi povinnou výplní nedělního poledne s plně integrovaným, automatickým přáním dobré chuťi, pokud jsme zrovna obědvali... Jedna hvězdička za nechtěnou komičnost 2/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

V podstatě velmi zajímavý koncept spojený s úžasně podivnou figurkou Železného. V době před reality show snad jediný pořad, kde byl někdo ochoten podobě dlouhodobě exhibovat. Úžasné na nějakou sociologickou studii psychopatologických poruch :-D. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Anebo "odpad!", záleží na úhlu pohledu. Dlouho jsem se rozhodoval, ale kdybych dal odpad, musel bych sám sobě vysvětlovat, proč jsem to pravidelně sledoval. Takhle můžu své hodnocení odůvodnit tím, že je to (a to myslím zcela vážně) nejlepší humoristický pořad, jaký N@va za celou svou historii vyprodukovala. Ti lidi jsou tak úžasně blbí! Moje hodnocení nemá nic co dělat s osobou V. Železného, tomu bych ten odpad dal bez přemýšlení. Dále odkazuji na Dan9K, napsal to hezky a já podepisuji:) ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Televize v České republice se vyznačují tím, že málo experimentují a své nejúspěšnější pořady často přebírají jako zavedené formáty ze zahraničí. Volejte řediteli je svým způsobem originální příspěvek do televizní tvorby. Mám pocit, že něco takového se opravdu jinde snad ještě neobjevilo. Tohle je snad možné hodnotit pouze odpadem nebo absolutním počtem hvězdiček, jako dokonalou ukázku mediální manipulace, drzosti a řečnického umění Vladimíra Železného, který si moudře dojem ze svého vystoupení nenechal žádným oponentem narušit.. Je celkem logické, že po jeho sesazení Nova nenašla odvahu v tom pokračovat, protože někoho podobného by asi stěží dokázala angažovat. Celkový dojem: absolutní nula. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vladimír 25:17: „Cesta spravedlivého ředitele ze všech stran lemována jest nepřejícností, závistí a tyranií RRTV. Požehnán buď ten, kdo ve jménu komerce a vyšší sledovanosti vyvede slabé z Kavčích Hor, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitel zbloudilých Nováků. A já srazím k zemi mediální masáží i modrými koláči všechny, kdo se pokusí sebrat a zničit mou TV a když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!“ Tuhletu sračku odvykládával Vláďa roky a vždycky to předcházelo něčímu zkaženému poledni i chuti, i když v úvodu popřál pravý opak. První český televizní kazatel a velmi schopný manipulátor stáda zvaného televizní divák je však už nyní upozaděn v bruselské trafice a já mu tímto přeji hodně štěstí.. Brýle nasadit. „Budete vysílat 30 případů majora Zemana?“ Brýle dolů, zamítavý výraz. „Milý pane, my nejsme ideologická televize.“ Brýle nasadit. „Pane řediteli, budete vysílat nějaké filmy od Felliniho? Ptá se pan Zdeněk Vávra z Uhřiněvsi.“ Brýle dolů, šibalský výraz. „Pane Vávro, nebudeme! Od toho jsou tady jiné, veřejnoprávní stanice, mimochodem placené z Vašich poplatků. My jsme televize komerční..“ Haleluja a nebo snad Shalom..? ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Samožerská, zábavná a pútavá one man show. Vidieť, že sovietska manipulátorská škola tajných služieb je jednou z najlepších a má i svojich premiantov. Najviac sa mi páčila časť, v ktorej pán Železný vysvetľoval, ako je to s možnosťou zobrazenia mužského pohlavného údu v erotických programoch uvádzaných v celoplošnej televízii (pod akým uhlom ešte môže penis stáť a ako dlho môže byť vôbec zobrazený v pomere k dĺžke filmu) a záverečná poznámka o tom, že je zaujímavé, že s ukazovaním ženského pohlavia sa takéto problémy vôbec nerobia. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vladimír Železný, dravý podnikateľ a politik. Rodák z ruského Kujbyševa, ktorý bol svojho času generálnym riaditeľom úspešnej českej komerčnej TV stanice Nova. Počas výkonu tejto funkcie sa pravidelne zjavoval na obrazovkách svojej televízie, v jeho vlastnej relácii "Volajte riaditeľovi". Tam vystavoval na obdiv svoju aroganciu, samochválu a všeznalosť. Bol v tom dobrý, pretože je ohromujúce ako málo ľudí si uvedomilo zavádzajúci, lživý obsah jeho kecov. Neraz sa musel za svoje výroky zodpovedať Rade pre rozhlasové a televízne vysielanie, ktorá ho obviňovala (myslím, že celkom oprávnene) z porušenia podmienok nestrannosti a vyváženosti. Mr.Železný je proste jedna veľká hviezda. * ()

Reklama

Reklama