Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad běžel v době, kdy byl šéfem TV NOVA Vladimír Železný, který ho zároveň i uváděl. Originální byl jeho pozdrav: "Dobrou chuť, pokud zrovna obědváte." Dozvěděli jsme se vše o novinkách, které nás čekají v nejbližších dnech v TV. Vladimír Železný zde diskutoval i o politice a jiných věcech. V roce 2003 byl tento pořad nahrazen jiným a ten se jmenuje Volejte NOVU. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Přijít s pořadem, ve kterém sám šéf televize odpovídá na divácké dotazy, byl rozhodně dobrý nápad, a jak se ukázalo, povedl se na výbornou. Vladimír Železný je rozporuplná osobnost, a o tom, že se občas chová jako pěkný narcis, není pochyb. Ale nikdo mu nemůže upřít charisma a zejména talent na vedení televize - jediný stejně dobrý ředitel byl Zelenka ještě v dobách socialistické ČST, žádný další mu nesahá ani po kotníky, Míru Soukupa nevyjímaje. Je pravda, že s postupem času se z pořadu stala spíš přehlídka názorů pana generálního na politiku, život a vesmír, a programové dotazy ustoupily do pozadí. Ale i tak to bylo nesčetněnásobně lepší, než od samého začátku páchnoucí promo-hnůj jménem Volejte Novu, který Železného nahradil po jeho protiprávním vykopnutí. Ať si říká kdo chce, co chce, ale mně se dodnes stýská po jeho: "Pěkné sobotní poledne, dobrou chuť, pokud právě obědváte." ()

Nerajohn odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky po poledni usedal do studia jeden takový pán, co oblbnul miliony lidí v naší zemi. Oblbnul je natolik, že si zvolili do senátu a pak i do evropského parlamentu. Jeho sundávání brýlí, aby byl divákům blíže, jeho srdceryvné odmítání některých filmů a seriálů - ne, Majora Zemana opravdu nebudeme dávat (poznámka: sám v tom hrál, ale nikde to neřekl, asi se styděl, ale stejně tam Vovku vypátrali....). ()

Reklama

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Pyšnit se vlastním peřím... ať se celý národ zasměje. Ale zasmáli, ne? :-) Tohle byl vždy pořad k obědu, kdy jsme všichni u stolu poděkovali za přání dobré chuti a po čase se naučili nedusit se jídlem smíchy. Pak si člověk na ty žvásty tak zvykl, že se mu obědvalo dobře. Graciózní aroganci Železného mám dodnes vrytou v paměti. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Pří zmínce o Volejte řediteli si vždycky vzpomenu na Izerovu parodii tohoto pořadu... " další dopis posílá pan Váňa z Brna: Pane řediteli, velice mě mrzí, že vaše televize vysílá tak hloupé pořady a seriály, jako například Dallas... pane Váňa, berte to tak, že Dallas je odpočinkové téma... je to pořad u kterého si máte vydechnout...musíte být vděčný prostě za to, že je to barevné, hýbe se to a je to na pokračování..." ()

stration 

všechny recenze uživatele

Geniálně vymyšlená one-man show v podání mistra demagogie Vladimíra Železného. Je až neuvěřitelné, kolik lidí a co všechno se dalo tímto pořadem ovlivnit. Od výsledků voleb až pochopitelně po oblíbené koláče sledovanosti. Opravdu se skláním, před tímto "uměním" TV Nova samotného tehdejšího generálního ředitele. Někdo ho nenáviděl, někdo miloval. Ale nikoho nenechal chladným, ať už si o Železném myslíme že je mesiáš nebo hajzl. ()

Zajímavosti (4)

  • Kvůli tomu, že Vladimír Železný v pořadu komentoval záležitosti spojené s jeho osobním sporem se společností CME, přičemž neposkytoval objektivní a vyvážené informace, bylo roku 1998 vedeno řízení o odebrání licence provozovateli TV Nova společnosti CET 21, ve které byl majoritním vlastníkem. Řízení nakonec bylo zastaveno, přesto byl po nějaké době opět napomenut. (JoranProvenzano)
  • Kvůli sporu mezi Janem Vávrou a Vladimírem Železným o tom, kdo bude pořad moderovat, se Železný naboural do vysílání pořadu, když jej moderoval právě Vávra. Samotný pořad trval méně než půl minuty, protože poté, co Vávra přivítal diváky, se na obrazovce objevil text: „Vážení televizní diváci, tato textová zpráva nahrazuje pirátský pořad společnosti Česká nezávislá televizní společnost spol. s.r.o., který nemohl být odvysílán, neboť byl zařazen v rozporu s pokyny společnosti CET 21 spol. s.r.o. Využijte prosím tuto pauzu k občerstvení, za chvíli jsme zpátky.“ (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama