Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad běžel v době, kdy byl šéfem TV NOVA Vladimír Železný, který ho zároveň i uváděl. Originální byl jeho pozdrav: "Dobrou chuť, pokud zrovna obědváte." Dozvěděli jsme se vše o novinkách, které nás čekají v nejbližších dnech v TV. Vladimír Železný zde diskutoval i o politice a jiných věcech. V roce 2003 byl tento pořad nahrazen jiným a ten se jmenuje Volejte NOVU. (duklak2)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Kvůli sporu mezi Janem Vávrou a Vladimírem Železným o tom, kdo bude pořad moderovat, se Železný naboural do vysílání pořadu, když jej moderoval právě Vávra. Samotný pořad trval méně než půl minuty, protože poté, co Vávra přivítal diváky, se na obrazovce objevil text: „Vážení televizní diváci, tato textová zpráva nahrazuje pirátský pořad společnosti Česká nezávislá televizní společnost spol. s.r.o., který nemohl být odvysílán, neboť byl zařazen v rozporu s pokyny společnosti CET 21 spol. s.r.o. Využijte prosím tuto pauzu k občerstvení, za chvíli jsme zpátky.“ (Petr.Penicka)
  • Kvůli tomu, že Vladimír Železný v pořadu komentoval záležitosti spojené s jeho osobním sporem se společností CME, přičemž neposkytoval objektivní a vyvážené informace, bylo roku 1998 vedeno řízení o odebrání licence provozovateli TV Nova společnosti CET 21, ve které byl majoritním vlastníkem. Řízení nakonec bylo zastaveno, přesto byl po nějaké době opět napomenut. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama