Reklama

Reklama

Bingo

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

V roce 1994 začala Nova vysílat nový televizní pořad BINGO, který fungoval na principu loterie v podobě nákupu tiketů zajišťujících účast ve hře. Necelý rok trvání populárního a velmi sledovaného pořadu bylo následkem zmanipulování losování výher počítačovými hackery a zároveň došlo k největší kauze v historii českých televizních soutěží. (Roman.Ticka)

(více)

Recenze (41)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na to, jak jsme se sestrou volali na bingáckou linku "0609", protože jsme byli zvědaví, co nám Honza Rosák poví. Zvýšené účty za telefon rodiče přešli bez vyptávání. Taky nikdy nezapomenu na to, jak jsme dokonce i jednou vyhráli - dvacet korun za pět srdíček v řadě v okamžité hře. Takže dvě hvězdy. "A příští týden budeme soutěžit s tikety tyrkysové barvy." (418.) ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Dvouřadá fialová podnikatelská saka, Vladimír Železný v roli posla z bájného západu, první pořádné reklamy na prací prášky, zásuvky a Jan Rosák. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Bingo" bola televízna, zábavná, súťažná hra, ktorá ponúkala hráčom po zakúpení tiketu lákavé finančné výhry. V rokoch 1994 až 1996 sa pravideľne objavovala na obrazovkách českej súkromnej televízie Nova. Moderoval ju Jan Rosák. "Bingo" sa stalo spoločenským fenoménom. Bola to veľmi populárna hra. Na jeseň roku 1995 sa však objavili dôvodné podozrenia, že je táto televízna lotéria zamanipulovaná, čo sa neskôr aj potvrdilo. V roku 1996 bola oficiálne ukončená. * ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Jako malému klukovi se mi to hrozně líbilo. Jan Rosák patřil mezi mé oblíbence ještě z dob, kdy dělal Studio Rosa, tudíž i zde mě bavil. Tehdy mi Bingo přišlo jako extra moderní pořad. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Vrchol kariéry moderátora Jana Rosáka a národní poblouznění loterijní soutěžní show. Vše skončilo náhle a nešťastně, když se provalily informace o zmanipulované soutěži NOVÁ ŠANCE, kde si předem určení lidé rozdělovali výhry. Tak nějak to zapadalo do doby divokého kapitalismu 90. let _______ Dávno dávno je tomu. Koukali jsme tehdy celá rodina. Já byl ještě malý capart. Nejraději sem měl soutěž, kde jezdila autíčka na dálkové ovládání. ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Už si na to moc nepamatuju, ale vím, že se mi to líbilo, když jsem byla malá. Jen si pamatuju, že tam byla Monika Žídková, ale protože byla mladá, tak za ni soutěžil otec. Jo, a ještě jakési zásuvky tam byly :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak ve své době tento pořad chytal na své tikety lidi, jako se vosy slétají na ožužlaný bonbon. Neznám ve svém okolí nikoho, kdo by se na to nedíval. Rosáka jsem měl taky kdysi rád. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Skoro všichni jsme hazardéři a musíme hrát nějakou hru. Já například jsem propadl sázení na sportovní utkání. Losy mě nijak nechytly a tak mě Bingo tak trochu minulo. V 90. letech vznikla tato soutěž a stala se hitem mezi všemi. Lidé si začali kupovat losy a doufali ve výhru. Na pár šťastlivců se usmálo štěstí a mohli jít soutěžit do TV o hodnotné ceny. Bohužel už si moc nepamatuji princip Binga a tak nemohu napsat více. Vím ale, že se soutěž povedla a Jan Rosák ji bravurně moderoval. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už si moc nepomatuju. Jen vím že to tenkrát zrušili pro podvody ve hře "trezory". Co mě utvělo v paměti byla skupina co tam vystupovala Tears For Fears a mě to přišlo jako velice ubohý lidi je hlavně neznali a oni tam byli jak pěst na oko. ()

Elisebah 

všechny recenze uživatele

No nic moc extra se mě to nelíbilo.Moc si z toho nepamatuju, jen to, že se mohlo soutěžit snad jak ve studiu tak doma. Jednou nám to babička koupila, ale stejně jsme nic nevyhráli, chybělo nám tam škrtnout jedno číslo. To byl snad jediný díl, který jsem viděla celý, jinak jsem u toho moc dlouho nevydržela. ()

Reklama

Reklama