Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Zvláště počátkem milénia skvělý hudebně-zpovídací komponovaný pořad, který byl determinován především výběrem hostů - Pavel Anděl si zval skutečné kulturní a intelektuální elity Česka. Postupem času se ale jeho kvalita rozmělnila tím, jak se okruh pozvaných osobností rozšiřoval. Kdysi jsem sledoval i klipovou část, která mne ale poslední dobou přestala zajímat úplně, jelikož hudební obsah se změnil rovněž příklonem k hudebním žánrům, které nabízí jakákoliv hudební komerční televize. Exkluzivita pořadu se postupem času bohužel vytratila... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nikdy sem nevydržel až do úplného konce tohoto maratonu, holt nejsem Anděl:-) Když jsem byl mladší tak jsem si vždy raději počkal až na úplný konec tedy na klipovou noc ta mě zajímala ze všeho nejvíc. Pořad je to "KAŽDOPÁDNĚ" velmi zajímavý v našich poměrech ojedinělý, nechybí exlusivní host či případně živý koncert a to v obou případech spíše z méně známých nekomerčních vod.. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nevýhodou pořadu je pochopiteně šílený vysílací čas,určitá statičnost a rozvleklost, ale i tak jde o nadprůměrný hedebně publicistický cyklus, díky kterému jsem si rozšířil hudební obzory a seznámil se se spoustou hudebních novinek i pro mě dosud neznámé klasiky. Celkový dojem: 75 %. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Ve své době milý pořad, dbající na ve své době poměrně vysoké nároky, vcelku zdařile uváděný Pavlem Andělem a věcně přibližující skutečné špičky a tím i skutečný stav naší polistopadové kultury. Jako všechno i on se průběhem času opotřeboval. Ale - podobně jako jiné mapující pořady typu VYSÍLÁ STUDIO A - již dnes dobrý dokument své doby nejen pro pamětníka, ale i historika lehkonohé múzy. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Svého času poměrně vtipný formát. Dneska už si člověk naštěstí počte jen ty záznamy chatů, které jsou takové zábavné retro. Viz. kejml: Ahoj Khoibo, může někdy v budoucnu vystoupit Khoiba společně s Roe Deer na jednom festivalu, třeba i jednom pódiu? Khoiba: Třeba i ve stejný čas? To by tak hrálo! ()

sud 

všechny recenze uživatele

Hodně záleží na hostech, ale pokud mám brát pořad jako celek, pak jistě patří mezi to nejlepší, co se v TV vysílá. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že veletrapák Anděl nedokáže prebiť humor Visacieho zámku. Stalo sa - humorom ostrieľaný punkeri pôsobili popri megalomanovi Andělovi ako smutné vŕby. Hlavne, že On žiaril ako slniečko na hnoji. Takže, i keď pesničky sú fajn aj výber hostí je variabilný, to, čo vo výsledku urobí veľký pán A. pripomína Žuvačku - ťažkú, hnusne sladkú a všade sa lepiacu. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tento pořad stál úplně za starou bačkoru. Jediný co bylo vynikající, byl po skončení týdle hrůzy ''velký noční klipový blok''. To bylo opravdu vynikající a na tu by mi nestačilo ani 100 hvězdiček. Měl jsem co dělat, abych si udržel sluchátka na TV pohromadě, jinak by sousedům asi hrůzou stavěly vlasy na hlavě. Za pořad jako takový 1% a to jsem ještě moc hodnej. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to náhodou zkusil zadat do vyhledávače, jestli zde tento pořad najdu, a on tu opravdu je. Musím říci, že na tento pořad se téměř každý sobotní večer dívám nesmírně rád, už jen ze zvědavosti na pozvané hosty. Každý týden je tam někdo jiný, dokonce i z jiné sféry. Není výjimkou, že jeden týden je tam hudební skupina nebo nějaký zpěvák či zpěvačka, další týden je tam nějaký český herec nebo herečka, pak opět někdo z hudební sféry, za další týden třeba polárník a kaskadér, a pak se třeba celý díl odehrává v simulaci letového provozu. To jen tak z hlavy vyjmenovávám, co mě zrovna napadlo. Samozřejmě, že jsou díly velice zajímavé, díly průměrné, a díly velice slabé. Z těch velice zajímavých bych např. vyzdvihl díl s Janem Kačerem a Ninou Divíškovou, kdy si opravdu celých 90 minut moderátor s těmito hosty jen povídal, a přesto by tento rozhovor mohl trvat ještě několik hodin a nezačal by nudit. Nebo sem pak patří ještě díl, který se celý odehrával v napodobenině letadla ve výcvikovém středisku pro letušky a piloty. Mezi průměrné díly bych zařadil z poslední doby např. díl s Terezou Černochovou nebo s Markétou Irglovou a Glenem Hansardem. A mezi slabé díly bych dal např. hiphopový díl, který mi vyloženě nesedl. Ale každá Noc je specifická a má jiné hosty, a právě to se mi na ní líbí. Prostě velice dobrý, v Česku ojedinělý formát pořadu, se zajímavými hosty a sympatickým moderátorem. Dávám pět hvězdiček. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jde čas má tenhle pořad, stejně jako sám Anděl, znatelně sestupnou kvalitu. Kdysi jsem nevynechal ani jeden, ale to už je dávno, dnes je spíš vyjímkou, když se vůbec kouknu. Do konce jsem vydržel snad před třema rokama. Nakonec jediné, co zůstalo po tom všem, je nesmrtelné jakože, za což dávám tomu chebskýmu debilovi éé jakože vodpad ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že každý díl má pětihvězdičkové parametry, za to však nemůže Anděl, nýbrž hosté. A jelikož plně rozumím tomu, že ne všichni se líbí všem, a jelikož nechci podporovat stupidní záležitosti, jakými je Eso a jemu podobné, musím veřejně vyslovit názor, že Noc s Andělem je v současnosti nejlepším hudebním pořadem na české scéně a musím tedy dát za pět! ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Přestával jsem se dívat v momentě, kdy se hosté během přenosu ožrali, mleli nesmysly a Anděl byl úplně bezradný, nevědouce, co si s nimi počít. Ne, že bych neměl ožírání se a mletí nesmyslů rád, ale dělám to rád v hospodě a nemám to rád, když se na to střízlivý dívám v TV. Nicméně v andělově pořadu Noční hudba se pouští velice kvalitní okrajové klipy, které ovšem se samotnou talk-show nemají nic společného. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Není to lehké týden co týden sestavit a absolvovat takový maraton, a navíc ho udržet na solidní úrovni. Klobouk dolů před Pavlem Andělem. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

O 13 let později je nádherné, jak člověk může srovnat, zavzpomínat a zoufale povzdechnout. ČT2 byla vždy středem alternativy TV pořadů, které začínaly na absolutních undergroundech např. pořad 60 nebo již profesionálnější, nicméně stále alternativně pojatý Paskvil. Končí nám tisíciletí a tím i podobná zábava na úrovní, kterou toto živé, noční, sobotní vysílání unikátního programového projektu, určitě přinášelo. Když se dnes divák odváží zapnout TV ve vysílacím čase tohoto pořadu, nestačí zírat. Když tam není polonahá slečna mávající penězi a čekající na telefonát, můžeš si poslechnout rady od zkušené cikánky či nevěřícně zírat na Standu Plamínka - zdatného bubeníka. Televizní důstojnost se ztrácí v potřebě sledovanosti a výdělku. Stačily by i reprízy tohoto výjimečného pořadu, aby si nespavci mohli užít kvalitu a jistou úroveň TV zábavy. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý noční hudební pořad ČT2. Jednou tam byl i můj známy se skupinou Vsacan a Jarmilou Šulákovou. :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Na začátku to byly velice svěží a příjemné pořady, to když si Pavel Anděl zval do studia lidi, co měli co říci. Pak už se to horšilo a horšilo, a zval si tam kdekoho, jako by vyběhl na ulici a z tama přivedl nějakou felčařku či kapelu, co by jí mohl pomoci se ukázat. Ale bohužel řada těchtio lidí byla už zajímavá jen pro něho - podle mě - a ne pro víc diváků. Přitom je dost zajímavějších lidí, než jaké tam zval. A tak jsem byl i rád, že ten pořad skončil, protože mi to přišlo jako vysílání Pavla Anděla pro sebe samého! Ovšem co následovalo, ty nynější pořady na sobotní noc, tak na to se nevydržím dívat! A to proto, že mi to nic nepřináší, tedy někdy mě někdo pobavil tím jak vypadá, jak se tváří, jak mluví... Ale nic moudrého jsem proto nenašel. A tak to už nesleduji. Třeba se to začíná lepšit... ()

Reklama

Reklama