Reklama

Reklama

Infestation

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hlavní hrdina po probuzení ze spánku zjišťuje, že je zabalen v zámotku pavučiny ve své kanceláři. Zanedlouho zjišťuje, že svět napadl obří hmyz. Vytvoří skupinu, jejímž cílem je hmyz odstranit. (Dines)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vcelku stupidni horova komedie, ktera neni bohuzel ani moc komicka a uz vubec ne hororova. Na druhou stranu, na poli ekohororu uz jsem videl daleko horsi kousky, navic tady nejsou brouci trikove vylozene rusici a da se na ne v pohode koukat a herecky obsazeni, ackoliv hrajou hovno, tak jsou to docela sympataci, sem tam utrousi nejakou hlasku a Ray Wise je fajnovej. Slabsi 3*. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Survival, natural horor komédia, budiaca záujem už od začiatku tým, že na to ide pomerne parodickým pohľadom, pripomínajúcim skôr žánrové braky z 50. rokov minulého storočia, než nejaký novodobý splatter. Triková stránka je na dosť dobrej úrovni, takže snímok občas nepôsobí ako nejaké ťažkotonážne béčko, ale ako stredne rozpočtové áčko. Pre priaznivcov to určite nebude strata drahocenného času. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Ale jo...slušně jsem se pobavil. Je to sice komediálně-horové béčko jak vyšité, s divnými herci a trapnými rekvizitami či triky. Ale to jsem věděl už před tím, než jsem si Infestation pustil... jako oddychovka to zapůsobilo dobře a vidět po čase Raye Wiseho (mě známého hlavně z Twin Peaks nebo seriálu Reaper) bylo fajn. Proto 3*, viděl jsem už mnohem horší pokusy o komediální béčko s brouky/pavouky/zombíky a další havětí. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Takovy prumerny ,rychle splacany kousek s nove vlny horrorkomedii.Herci sympaticti,dobre vybrani,brouci se daji prekousnout,mutanti vypadaji celkem dobre,nejaky ten slusny vtipek se vzduchem obcas mihne.Prsa uvidime a o konec plny hrdinskych skutku,taky nejsme osizeni,takze takova snadnozapomenutelna oddechovka je opet na svete!Nenudil jsem se ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Mazec! Vynikající Zábava připomínající mi svým super Humorem film Detention! Takhle mě snad nepobavily ani Prcičky !! Momentálně si nevzpomenu na žádný Bug Horor, takže tohle jde určitě na Topku! Brouci vypadali fajn, hlavně mutace po kousnutí se mi líbila. Je to příjemná Oddechovka na pobavení !:) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama