Reklama

Reklama

Návštěva na malé planetě

(neoficiální název)
  • USA Visit to a Small Planet
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Flego 

všechny recenze uživatele

Moj obľúbený komik tentokrát so svojim dvorným režisérom šliapli vedľa. Film postráda ľahkosť a vtip, toľkokrát zdobený v úspešnejších projektoch. Tretí komentár. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní komedie na téma 'mimozemšťan objevuje zvyky Země'. Některé věci opravdu pobavily jiné už méně. V důsledku víceméně tedy průměr ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jerry Lewis je vo svojich filmoch stále tým istým, či hraje poslíčka, alebo mimozemšťana. Občas jeho humor poteší a rozosmeje, inokedy nie. V tomto prípade ide o tú druhú vec. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Docela chápu, že se Gore Vidal, autor původní knižní předlohy, dost vyděsil, když zjistil, že do hlavní role této sci-fi komedie byl obsazen Jerry Lewis. reagoval jsem stejně - představa, že se ten trapák bude přede mnou hodinu a půl ksichtit a natřásat, mě dost znechucovala. A Lewis nezklamal. Jeho postava mimozemšťana, co se dostane na Zemi, se jmenuje Kreton, ale tušíte správně, jeho chování k slovní hříčce se slovem kretén vyloženě vybízí. Děj je v zásadě zanedbatelný, slouží jen jako záminka k Lewisově "komice", a podle toho to vypadá. Proti jiným podobným perlám jsem se necítil při sledování tolik trapně jako u jiných "šprýmařů" té doby, což je na jednu stranu pozitivum - jenže na druhou stranu, to je jediný klad, který můžu říct. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama