Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hong kongský akčňák plný skvélych bitiek. Jedná sa tu o skupinu špičkových vojakov z názvom čata 701, ktorým bola odstránená nervová sústavu a tak necítili bolesť. Čata sa vzbúrila a zároveň na to všetci zmizli. Čuj-čik alebo tiež známy ako učiteľ sa rozhodne postaviť posledným členom čaty, ktorý vyvražďujú drogových bossov. Musí za každú cenu skryť svoju identitu aby ochránil seba i svojich priateľov. (Jožin)

(více)

Recenze (41)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Připadá mi to jako svérázná hong kongská odpověď hollywoodu na komiksové filmy devadesátých let. Jsou tu klasické propriety i batmanovské paralely. Bitky jsou solidní a prostředí zajímavé. Dramaturgie slabá, střih totálně mimo, ale čím blíže závěru jsme tím to vadí méně. Jet Li hraje svou klasiku. Pohodové béčko, kde se zabíjí cédéčkem. Old school. Třeba se naučím vařit. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

První neamerický film Jeta Liho, který jsem viděl. Konečně chápu, proč většina kritiků dává těm americkým pouze poctivých šedesát procent. Tohle je docela o něčem jiné... o něčem mnohem lepším... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $12,504,289Tržby Celosvetovo $12,504,289║ Riadna haluška, takto uletene bláznový akčný kopanec sa len tak nevidí, asi boli na riadnom tripe. /30%/ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh debilní, ale akce s batmanovsky maskovaným Jet Lim super, což už je u Jeta taková ohraná písnička, ale není jí takovej dostatek a neni po choreografický stránce tak dechberoucí, aby mě to úplně odrovnalo. Trošku mi přijde, že tohle se už dost blíží jeho americkým filmům, je to něco jako předěl mezi jeho kariérou v Hong Kongu a v USA ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Jet Lim, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má priemerný príbeh o vojakovi so špeciálnou úpravou, ktorá z neho urobila mimoriadne odolného a špičkového zabijaka, ale už chce žiť slušný život, no zistí, že jeho bývalá jednotka sa venuje zločinu a chcú získať aj jeho. So spracovaním som nadmieru spokojný, aj kvôli krátkej dĺžke je film dynamický, už úvod je veľmi rýchly a až do konca sa stále niečo deje. Akcie je tu dosť a celkom sa mi páči. Od typickej akcie v Hong Kongskom štýle má veľmi daleko, čo sa rozdielnosti týka. V prvej polovici pôsobí akcia pomerne veľkolepo, sú to hlavne akčné scény, kde umierajú desiatky ľudí, táto akcia je mimoriadne rýchla, veľmi nápaditá, aj na kratšej dĺžke obsahuje množstvo odlišných akčných prvkov a aj napriek veľkému množstvu stihov je plne prehľadná. A poteší aj viacero drsnejších scén. No a v druhej polovici už akciu tvoria hlavne súboje, ale tie ma vôbec nezaujali, kedže sú točené rovnako, ako akcia z prvej polovice, no jej typu to ublížilo omnoho menej, ako súbojom jeden na jedného. Najviac sa mi páči akcia pri ochrane mafiána alebo prestrelka v nemocnici. S hereckým obsadením som spokojný, samozrejme hlavne s Jet Lim, jedine Anthony Wong sa do svojej úlohy vôbec nehodí. Réžia je zvláštna, tento štýl mi výrazne nevadí, ale ani ho nevyhľadávam. Ale s technickou stránkou som spokojný. S týmto filmom nemám problém, dokáže dobre pobaviť, ale tento typ nemám až tak rád a na Jet Liho pomery je to podpriemer. Objektívna kvalita filmu- 60%, film sa páči mne na 62%. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky dávám za anglickou verzi, která k problémům s diskontinuální, špatně rytmizovanou střihovou skladbou a směšně hloupoučkým dějem přidává naprosto otřesný dabing a zřejmě nejprimitivnější soundtrack všech dob. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Totálně lamózní béčko, na které mé oko padlo jen z toho důvodu, že se mi momentálně nedostávalo ničehož jiné ku pohledu a maraton Červenýho Trpaslíka sem už měl za sebou. Dvakrát. Jetovi překvapivě víc sluší poloha zenového Knihovníka, než ta, kde představuje bezcitného ýbrsoldýra v příběhu, který se v hlouposti skoro vyrovná zpravodajství z novy. A padouch, který vypadá jako čínská verze Ozzyho Osburna. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jet Li je hračka v rukou vládních vědců, kteří si z něj udělají biologicky modifikovaného vojáka ve stylu Univerzálního vojáka. To se mu pochopitelně nelíbí a tak se svými "spolumutanty" uteče. On po pár letech jako obyčejný ušlápnutý knihovník žije v klidu a míru, ale jeho exspolubojovníci začnou využívat svých schopností a začnou zlobit - je tedy jasné že jejich cesty se střetnou a vyteče při tom spousta kečupu. Příběh je prostě stupidní jak jen nejvíc to jde, okořeněný spoustou humoru a hlavně s akčními scénami za kterými stojí velmistr choreografie, Yuen Woo-ping - pár záběrů velmi připomíná Matrix, který ale přišel až o pár let později. No, je to jednoduše zábavné akční béčko, navíc s luxusně příšerným anglickým dabingem :-) 7/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Bohužel od Jeta jsem čekal trochu víc srandy:-) Příběh není nejhorší, záporák alá Ozzy Ozbourne:-) se umí taky dobře ohánět, ale to co mi nejvíc vadilo, byly totálně nepřehledné souboje. Nic tak blbě sestříhaného jsem snad neviděl. "Umělost" celého snímku je strašná, takže jenom čekáte, jak to všechno dopadne:-( 25% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Člověk by na první pohled řekl klasická hongkongská slaboduchá mlátička na pobavení a bude mít pravdu. Zajímavá však byla práce kameramana, občas jako by se oprostil od jednoduchého snímání herců a probleskly mu tam vizuálně poutavé záběry, herci téměř to samé, předstírané herectví občas vystřídá náznak čehosi zajímavějšího, co však zůstalo pevné jako skála byl ten nádherně pitomoučký scénář :) Ještě bych vypíchnul zejména akci v nemocnici - Terminátor jak vyšitý. Podtrženo, sečteno, nenudilo, pobavilo a přesně to jsem potřeboval. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jetovi dochází dech jako v posledních filmech Štěpána Seagala. Toto je jistě podprůměrný film, ke kterýmu se nejspíš už nevrátíte. Akce nic moc, děj předvídatelný (více než kdy jindy), souboje jsou nudné a nepřehledné. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zabavná, přehnaná kung-fu akcička s Jetem. Celý film uteče ani nemrknete. Spoustu fightů, střílení a dost přehnaných a nerealných scén. Já se bavil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zběsilý akčňák o tajemném bojovníkovi, který bojuje proti drogovým bossům. Akce je spousty ale bohužel je dost přehnaná a infantilní. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taky klasicky Tsui Harkovsky chaos jak v deji tak akcnych scenach. Naviac je to okorenene o komixove prvky a vo chvily, ked sa na scene objavil sialene prehravajuci Anthony Wong, tak som vedel, ze to bude sracka. Mna to vôbec nebavilo. 3/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Byla nám odstřižena nervová vlákna........ Zběsilá akční mlátička Jet Lee v akci a s černou maskou přes obličej. I když chtěl být hodný a nezabíjet, stejně byl vyprovokován. CITÁT - Tipuju, že je to bomba........... Na příběhu mi vadil divoký střih a jednorázový hudební doprovod. Jinak to bylo šíleně zběsilé, ale to už jsem psal. Například mi v paměti dlouho zůstane scéna z hřbitova, ta se povedla, jen škoda, že byla tak krátká. CITÁT - Když neporazíš mě, jak chceš porazit celou četu?...... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som videl akčňák ( komiks ), ktorý kašle na logiku, dej aj fyziku a pri tom podkopáva svoju vlastnú inteligenciu. Všetko spomenuté sa odohráva v každom žánrovom snímku, ale tu si to tvorcovia rozdali s umením bez kondómu. 80 minút neustálej ( kvalitatívne premenlivej ) akcie a hongkongsky bitej atmosféry. No nepozri to. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Akčné sci-fi béčko z východu. Na akciu sa dobre pozerá aj dnes a toľko chlapáckych rečí a pohybov by som síce od Hongongu nečakal. Na druhej strane, príbeh za veľa nestojí a už po niekoľkých dňoch vám z hlavy vyfučí. Hodnotenie: 55% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Slušná akční podívaná, kde Jet-Li jako velitel vojáků, kteří necítí bolest, neboť jim bylo cosi vyoperováno z míchy, musí bojovat proti svým bývalým kolegům z jednotky, neboť se dali na špatnou stranu. Bojové scény jsou v první polovině filmu hodně zmatené, druhá polovina se však vyznačuje výbornou akcí a Jet-Li ukazuje, že s dráty to skutečně umí. ()

Reklama

Reklama