Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 2
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama