Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 3
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Recenze (254)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dá se to vidět, ale z vod určité povrchnosti to nevytáhne ani už tradičně spolehlivý Marek Eben, tím méně výstřih Terezy Kostkové. Ale poslední roky začíná být čím dál vtipnější Richard Genzer. Docela div. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto pořadu byl, že nevyhrála nejlepší a to Zuzka Norrisová... Přesto Batulkové lze pouze pogratulovat. Jinak to byla zábava opravdu jak kdy a některé páry byly celkem nudné. Naopak Norrisová předváděla nádherný tanec s trochou improvizace a radosti z tance. Kdyby takových týmů bylo více, určitě by se zvedla nejen úroveň, ale i zábavnost pořadu, v kterém se "jen" tancovalo a Marek Eben vytahoval snad v každé kritické chvíli humor plný nadhledu a přehledu o vkusu diváka. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Koncesionářské Česko se musí něčím bavit...aneb veřejnoprávní televize koupila další v zahraničí dobře zavedený formát a ,,úspěšně" ho lokalizovala... (jednou stejně budou místo tanečníků jako v USA závodit spermie...) Více je o tom škoda psát... Jedna hvězdička za Marka Ebena... PS: Z hlediska odvahy ČT riskovat je zajímavé tohle... aneb sledovanost StarDance u nás je v tomto kontextu vlastně docela neúspěch... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nesleduji (ani nehodlám sledovat) a to z jednoho prostého důvodu, páč neumím tančit, takže mi tento pořad ani nic neříká:-) Jednoduché, ale i tak jsem ze zvědavosti viděl asi půl jednoho dílu a tam nějakou naprosto řemeslně nezvládnutou a odbytou taneční kreaci a to mi stačilo..Podle mě se jedná o naprosto zbytečný, nezábavný pořad za naše lowe:-) ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Neřeším, kdo jak tančí. Někdo líp, někdo hůř. Každý máme jiné předpoklady. Já hůř, nebo spíš špatně, ale tanec mám rád a líbí se mi. Řeším ale zábavnost tohoto pořadu. A ta je na absolutní nule. Zdlouhavé, nudné, roztahané, a Eben. Našimi médií je propagován jako PAN MODERÁTOR. No, mně to tak nepřijde. Tak tupé kecy neměl ani Poulíček po 1000 dílech Kolotoče. Jak kdyby se neuměl vymáčknout a když už se to povede, tak mu zaskočí v krku. Stejně tak režie by měla trochu víc dynamicky stříhat a rozpohybovat to. Je to uspávací pořad pro 80+ na sobotu večer, neděli ráno. A upřímně, JÁ JSEM NUCEN PLATIT KONCESIONÁŘSKÉ POPLATKY, a tak chci, aby přestali neustále točit tyhle sračky, a aspoň občas vytvořili něco poutavého a povedeného. Ale to je jako chtít, aby zprávy ČT byly objektivní. Ksakru, už teď mně přejel mráz po zádech, když mi došlo, že na Vánoce zas budou strašit všechny dobré lidi nějakou novou "pohádkou"... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Do tanečních jsem nechodil, tančit neumím ani nejsem typ člověka cítící rytmus. Tento pořad se mi až na občasné vyjímky vyhýbal. Třetí sérii ale sleduji pravidelně, možná se to nezdá, ale chvílemi je to vážně velice zábavné. Například takový Bosák je velice vtipný a Norrisová zase velice sexy. Je to hlavně o soutěžících, pokud vás nebudou bavit, nebude vás bavit ani pořad. Já dávám 80% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je snad příliš přísné, protože jde bezpochyby o to lepší, co se v žánru reality show na obrozovkách objevilo, ale můj vztah k podobnému druhu pořadu je dán jednak tím, že nemám rád celebrity a systém, který je vyrábí, a jednak nemám rád sám žánr reality show, protože jeho častý výskyt zmenšuje prostor pro dramatickou hranou tvorbu. Celkový dojem: 25 %. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že něco takového budu vídat poměrně pravidelně. Ale co intelekt to neuraží a sem tam se mihne i nějaká pěkná... kreace ehm. Babička má ten pořad taky ráda a to se počítá. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha převzatých pořadů, tentokráte na téma soutěže v klasických tancích. V americké verzi pamatuju hlavně na Jane Seymour a Jennie Garth, to bylo krásné. Zejména ale u nás na tom zajímavé mělo být, jak se rozpohybují známé osobnosti, které se jinak tanci nevěnují, když se spárují s profesionály. Bohužel tato idea zcela propadla a ta tam se poděla veškerá pointa. Ale Tereza Kostková je fakt pěkná :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pohyby zvýrazňující třásně, bohatě zdobené šaty, ladné křivky, dokonalé účesy, noblesa, elegance, živá hudba, ale také ranec dřiny a nemalé úsilí. Samozřejmě hodně rozhoduje, jaká sestava se poskládá na tanečním parketu (léta páně 2018 je velmi zajímavá), protože kupříkladu Marek Eben je tam „na furt“ a hlavně tradičně spolehlivý. Samozřejmě může vadit jistá monotónnost, na druhou stranu divák něco takového doslova hltá, takže změny mezi jednotlivými sériemi jsou spíš kosmetické. Prostě ve StarDance už všechno bylo, a ne jednou. Před některými „celebritami“ klobouk dolů, ti, kteří přidají i pořádný kus improvizace, si zaslouží ještě hlasitější potlesk. Všichni jsou tu každopádně „krásně dojatí“, pro všechny je „čest tam být“, takže ze vší té pozitivní uhlazenosti už se může přeci jen zatočit hlava. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

„StarDance“ je zábavný produkt pre nenáročných televíznych konzumentov, ktorým stačí sa večer vyvaliť na starý gauč a čučať na to ako na obrazovke poskakujú v žiari reflektorov české pseudo-celebrity. Úroveň ich tanečných schopností je hodnotenená porotou štyroch mediálne známych odborníkov, ktorí to berú tak vážne ako keby už na svete na ničom inom nezáležalo. Táto show bežala aj na Slovensku, pod názvom "Let´s Dance", prakticky sa jednalo o to isté. Nepáčilo sa mi to a nepáči sa mi ani táto česká verzia. Tanec, to nie je nič pre mňa. * ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Člověk se sice zasměje u některých golemovitých poskoků v podání atrakcí typu Záruby nebo pulce Pavláskojc, ale že bych to musel jako pořád.... Ještě k tomu na jednoho pořád lezou dozvuky, třeba rozchod Gejondera s tou jeho zRidičkou, případně Čvančarka, jejíž hoššík asi skvěle vaří. No, kdo má potřebu civět na seznamku profláklých xychtů s úzkobokými sexuálními objekty, nechť si užije. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V době, kdy nastoupila StarDance, byla zářivou hvězdou na zašlém nebi trapných reality show a všerůzných jiných soutěží posílaných na trh s cílem ukrást lidem sobotní večer. Vcelku originální nápad, hezcí lidé, hezké šaty, skvělá kapela v čele s vynikající Dashou, dobře se doplňující moderátorská dvojice s klenotem Markem Ebenem. To byla první řada. S další přibývající samozřejmě můj pocit mizí, poněvadž sobotní večery skýtají mnoho zajímavějších možností než jen sledovat taneční páry kroužící po parketě. Zvlášť, když u toho někteří vypadají, že upadnou... :-) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Vydra, Schmitzer a Bosák jako hvězdy jednotlivých sérií, které se pouze nadlehčovaly a nechaly se jako prkna vláčet partnerkami po parketu. Obdivuju je za jejich odvahu. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nablýskaná bída českého šouByznysu - určitě se najde někdo, komu se to líbí, bezesporu... já oceňuji aspoň jistou dávku snahy protagonistů. za mě 30%. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

30% - Pořad, kterým většina rodiny žije a každou sobotu před ním sedí už třetí sérii, mi stále nedá spát. Nechápu totiž, čím dokázal tak zaujmout, protože se na ty tance vydržim dívat vždycky tak 10 minut a pak otráveně odcházím od televize... ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci. mě to nudí. Ty nekonečné řeči před a po skutečném tančení, nikdy jsem nebyl schopný dokoukat jediný díl do konce. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Příšerně uhlazená snobská show. Nemám nic proti tanci a vlastně ani proti většině soutěžících celebrit, ale ta laskavost, vlídnost a nafintěnost, jimiž je to nasáklé, mě prostě neberou. Možná bych na to příležitostně koukal v případě, kdyby to uváděl nekompromisní hláškující bourák typu Zdeňka Pohlreicha, který by tomu snad aspoň trochu dodal na šťavnatosti... ()

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama