Reklama

Reklama

Jeden z nejstarších a nejdéle vysílaných cestovatelských pořadů České televize, se kterým můžeme procestovat všechny kouty světa. Jakýmsi předchůdcem Objektivu se stal měsíčník Perem a kamerou, samotný Objektiv se poprvé vysílal v neděli 11. ledna 1987 dopoledne a jeho vysílací čas se nezměnil dodnes. V neposlední řadě tento cestovatelský magazín začal ve svém designu využívat pravidelně virtuálního studia 3D technologií. (Stocki)

(více)

Recenze (99)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrá publicistická relácia, ktorá ponúka krátke, zaujímavé reportáže z celého sveta. Dalo sa na ňu pozerať už v dobách jej vzniku a svoju úroveň si udržala aj v časoch demokratickejších. V konkurencii podobných cestovateľsko-spravodajských relácií bez zaváhania obstojí. Príjemné spestrenie víkendového dopoludnia. Aby som bol objektívny, tak dám "Objektívu" tri hviezdičky. *** ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Dnes už si asi nikdo nevzpomene, že původně to byl pořad dost ovlivněný a omezený politikou. Po revoluci tomu naštěstí bylo zcela jinak. Takže dnes se můžeme zcela volně nahlížet po celém světě a to pěkně z pohodlí domova. Největší ovšem výhodou je tento pořad pro ty, jako jsem i já, co neradi cestují a raději provozují jako hobby gaučink a lahvačink. :) ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Jediný pořad v dejinách TV, který si udržel svůj status dobrého pořadu. Jediná škoda je že tyto kvalitní pořady, trvají tak krátce. Kdejaká ptákovina o ničem, kterou by každý nejraději zašlapal do země je natáhlá pomalu na 2 hodiny, ale takové kvalitní a dobře dělané pořady jakým Objektiv je, jsou dělány jen v krátkých formátech. Za 5 plných. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde mi až šokující, že se v České republice v době, kdy je tu jednak spousta soukromých televizí a jednak každý může cestovat a založit si vlastní kanál na youtube, ještě provozuje veřejnoprávní TV, která vybírá povinné poplatky a pouští tam takovýhle pořad, který je očividná trafika pro reportéry, kteří si právě za tyhle poplatky dělají výlety do exotických destinací, tam natáčejí úplně běžné turistické atrakce, doprovází to naprosto stupidním, bezcenným a dokonce někdy i politicky zaujatým komentářem. ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Jedna ze stálic v programu České televize. Především ve svých počátcích svoji kvalitou Objektiv výrazně převyšoval ostatní pořady v tehdejším vysílacím schématu. Proto jsem si Objektiv oblíbil už jako malý. I v dnešní době obstojí proti obdobné konkurenci na komerčních televizích, resp. jejich úroveň stále převyšuje. Dávám ---== 75% ==--- . ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • První pořad pravidelně využívající virtuální studio. (Karlos80)
  • Nejstarší pořad svého druhu s nepřerušenou tradicí. (Karlos80)

Reklama

Reklama