Reklama

Reklama

Jeden z nejstarších a nejdéle vysílaných cestovatelských pořadů České televize, se kterým můžeme procestovat všechny kouty světa. Jakýmsi předchůdcem Objektivu se stal měsíčník Perem a kamerou, samotný Objektiv se poprvé vysílal v neděli 11. ledna 1987 dopoledne a jeho vysílací čas se nezměnil dodnes. V neposlední řadě tento cestovatelský magazín začal ve svém designu využívat pravidelně virtuálního studia 3D technologií. (Stocki)

(více)

Recenze (99)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S Cestománií asi nejstarší cestovatelský pořad, který na České televizi od dětství sleduji, a který jednoznačně stojí za tím, že tak rád cestuji nejen po Česku, ale i po světě. A jelikož je turistika můj jeden z nejpřednějších koníčků, tak musím říct, že Objektiv tady nejspíš docela i uspěl. A věřím, že v tom rozhodně nebudu sám. Skvělé reportáže, které jsou odvislé čistě jen na tom, jak moc Vás dané země zajímají. Přitom reportáže s kvalitou, která je za ty desetiletí neměnná. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Objektivně s Objektivem každou neděli už po dvacet let...To je něco..! Ač to zní skoro neuvěřitelně je to tak:-) Tento stále nesmírně populární publicisticko-zpravodajský pořad ze všech koutů naší modré planety má stále co nabídnout a říct. I když je poslední dobou stále míň a míň času ho pravidělně sledovat, tak mu i tak přeji vše "NEJ" a vesele vzhůru do další desítky...Podobné pořady: Toulavá kamera aj dnes už neexistující... ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Velmi vkusné cestování po světě oproštěné od obvyklého xenofobního humoru (viz. podobné pokusy televize nova). Není to na pravidelné sledování, ale coby "televizní kulisa" jednou za čas neuškodí. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Stálost špičkové kvality průvodního slova a zajímavých reportáží, která navazuje na časopisy ŠIRÝM SVĚTEM a LIDÉ A ZEMĚ. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tento pořad znám z dětství a je neuvěřitelné, že se udržel tak dlouho na našich obrazovkách :-) Jsem fanouškem tohoto pořadu, protože je to taková mozaika zajímavostí z celého světa - o přírodě, o lidech a o jejich kultuře apod. :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrá publicistická relácia, ktorá ponúka krátke, zaujímavé reportáže z celého sveta. Dalo sa na ňu pozerať už v dobách jej vzniku a svoju úroveň si udržala aj v časoch demokratickejších. V konkurencii podobných cestovateľsko-spravodajských relácií bez zaváhania obstojí. Príjemné spestrenie víkendového dopoludnia. Aby som bol objektívny, tak dám "Objektívu" tri hviezdičky. *** ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Dnes už si asi nikdo nevzpomene, že původně to byl pořad dost ovlivněný a omezený politikou. Po revoluci tomu naštěstí bylo zcela jinak. Takže dnes se můžeme zcela volně nahlížet po celém světě a to pěkně z pohodlí domova. Největší ovšem výhodou je tento pořad pro ty, jako jsem i já, co neradi cestují a raději provozují jako hobby gaučink a lahvačink. :) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Objektiv je skvělý. Cestování po světě žeru. Když to nejde reálně tak alespoň v reportážích tohoto cestopisného pořadu. Bájo. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

pořad, který jsem jako malej kluk fakt neměl rád... následoval totiž po pohádkách a neměl šanci. :-) no a dneska tou dobou většinou ještě chrápu... 60% ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Ne, že bych Objektiv sledoval nějak extra pravidelně, ale občas, když o tento pořad zavadím, reportáže jsou vcelku zajímavé... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Už jako malé dítě jsem věděl, že až se vrátím v neděli ráno z kostela, v TV bude Objektiv. Jsem línej, cestovat po světě se mi nechce, ale ani nemusím, stačí si zapnout televizi jakékoli značky, sednout si do sedačky a nechat svět proplout mými očky. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Richard Honzovič byl v dětství můj bůh, moje cesta, jak se podívat za hranice socialistického Československa. Ačkoliv už dávno Objektiv nesleduji, dávám za tuhle vzpomínku 100 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zasadenie tohto publicistického programu do dopoludňajších víkendových hodín a jeho stopáž takémuto typu programu veľmi prospieva. Myslím, že v minulosti tu bolo o jednu reportáž na jeden diel viac, ale nie som si istý. Ak sa chcete dozvedieť niečo o našom svete viac, a nemusí to byť zrovna niečo negatívne, ako v televíznych správach, siahnite po Objektíve. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Z Prima světa, přes Toulavku až k Objektivu. To je nedělní dopoledne. Ještě pořád mě to nepřestalo bavit. Akorát ten blonďatej maník, co to uvádí by měl změnit stylistu. Ten jeho účes mě neuvěřitelně irituje. ()

Reklama

Reklama