Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejnesmrtelnějších tragédií na naší půdě, která se vysílá stále dokola a stačí mi každý týden jen ukázky na další díl a už se mi chce zvracet. Když jsem byl dítě, koncept se mi docela líbil. To se ale v té době hlavně do pořadu ještě hlásili normální rodiny a ne ty nejhrozivější odpady naší společnosti. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Vše se poznává v porovnání. Zvyk je železná košile. Každý to dělá po svém. Extrémní situace urychlují rozhodnutí. Rozdělení práce a rolí je funkční a efektivní. Někdy člověk v sobě objeví to, o čem netušil. Každý má svoji hranici intimity. Když situace nutí lidi k soužití, většinou se snaží hledat kompromisy. Naše starosti na naše hlavy. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Sociologicky bezesporu zajímavé, zbytek už je o morálních otázkách každého diváka. NOVA miluje, když se začnou hýbat emoce, když přibudou hádky a spory, specifický český divák má vystaráno. Tu a tam shlédnu, nicméně nedávno (duben 09) mě doslova šokovala panička - samozvaná pravou českou ženou - krev a mlíko z Moravy, která nejprve zasadila Franfurkt do Francie a Paraguay hledala kdesi v Africe (ok, beru, zeměpis měla naposledy na základce), ale aby Velký státní znak České republiky, který našla při úklidu v „nové“ domovině, označila jako jakousi cedulku (neuvěřitelně profláklý čtvrcený štít k reprezentaci státu - tedy i té její Moravy), tak to je VRCHOL debility!! Jinak osobně nepotřebuju kamery k tomu, abych věděl vedle koho denně usínám.. Ale pevně věřím, že určité spektrum účinkujících najde řadu otázek a poloodpovědí!! ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopila smysl této reality show, kdy si dvě ženy vymění domácnosti, starají se o cizí děti, vyvařují cizímu manželovi a uklízí cizí byt, (v některých případech i vykonávají práci té druhé - když třeba maká v hospodě). Na druhou stranu chápu, že je to dobrá zkušenost pro páry, které mají vztah na spadnutí a tímto si uvědomí, jak je jim lépe s partnerem, než s někým jiným. Ovšem pořad nám ukazuje, že role ženy v manželství je jen neustálý kolotoč v péči o domácnost, vaření, praní, žehlení, vysávání... Pak také máme možnost nahlédnout do domácností lidí, kteří by se měli stydět, že k sobě vůbec kameru pozvou do rozpadajících se domů a do bytů, kde je bordel jak v tanku. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Fakt o dosť lepšie ako slovenská verzia, ale stále mi to nevyhovelo. Nič výnimočné, hoci formát a námet sú originálne. Tie staré časti z roku 2005 ešte ako-tak, ale tie nové ... Komerčné hlúposti. Ako fakt asi iba kvôli originálnemu nápadu **. Jedna z lepších reality show (teda mať 33% sa nepodarí hocijakej). ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama