Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pokud se vyhnu morálnímu hledisku, což ovšem nedělám příliš často, tak musím uznat, že pár dílů bylo skutečně vydařených. Do výměny by mě nikdo nedostal ani párem pivovarských volů. Prostě pořád nemůžu pochopit, že do toho lidi jdou. Asi v tom budou jenom prachy. Padesát tisíc je hodně lákavá suma a v podstatě za nic. Celkem jednodušše vydělaná. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Nová serie si o to řekla sama..přísahám, že jsem chtěla tento novácký hnůj ignorovat, ale přátelé, to-se-nedá!!ponechám-li stranou jistou míru manipulace ze strany štábu, faktem zůstává, že některé prezentující se rodinky jsou bohužel také součástí našeho národa. Z toho důvodu nám nezbývá než tento alarmující „dokument“ zhlédnout se staženou prdelí a konstatováním: hlavně ať to nechodí k nám domů a k volbám! Po předchozích řadách nova logicky přiostřila a ze zatím odvysílaných epizod je jasně cítit tento trend: vybírat co největší mentosky, co největší socky a co nejkontroverznější slepice a ty pak mixovat přesně s takovými rodinami, ve kterých budou jako pěst na oko, což slibuje konfliktíčky.A je to mazec.. Minule se nám představilo jen líné tupé „netáhlo“ , co se přehnaně štítilo našich cikorkoidních spoluobčanů a předpokládám, že právě z toho důvodu se u nich ve vykřičeném domě nakonec octla. Zajímavé na ní nebylo vůbec nic, kromě toho, že kdyby neměla peroxidem obarvený chemlon na palici, vypadala v podstatě jako by Olahům z oka vypadla. Olahové nepřekvapili ničím, co neznáme. Tradičně uřvané, mírně nepořádné cikorky, co tak nějak přežívají s mnoha dětmi na hromádce ve veselé náladě za pomoci tanců, jídla a družby se snažili začlenit hnusnou pizdu do své komunity, leč marně. Nutno ovšem uznat, že nervy nakonec zůstaly v cajku cikorkám a vytejkačku předvedla hlavně bílá tvář, takže kysele přiznávám -konečné skore gadžové:cikorky 0:1.. Ovšem při 4.epizodě mě přátelé teprve nefalšovaně zamrazilo! Dle osvědčeného modelu „čím větší socka,debil, případně křesťan, tím víc dětí“ nám za tým A nastupuje nezaměstnaná Míla se 4 dětmi, z nichž vzhledem k tatínkovi naprosto dokonalému kokotovi nemůže bohužel vyrůst nic jiného, než další maximální idioti, kteří budou dál šířit toto evangelium. Prostě pyramida..Rodinka včetně šestnáctileté dcery se ve volném čase svorně věnuje svému jedinému hobby, což je domácí výroba cigaret a jejich konzumace. Praktikují zajímavé pravidlo tzv „hulby v kuchyni“, což je opravdu moudré rozhodnutí, vezmeme-li v potaz přítomnost dalších 3malých dětí.No alespoň nám vyrábějí nové plátce cigaretové spotřební daně..Díky!Abych to zkrátila, tohle by bylo na 5ti stránový hororfest. Cenu největšího kokota získal a spolu s filckama a všima v domácnosti předvedl 45letý Jarda-manžel Míly, který se samozřejmě ve svém úsudku a názorech nemýlí a zdravý rozum činorodé Štěpánky ze Šumavy na něj neměl nejmenší šanci zapůsobit. Mlel si dál svoje fabulace, které pokud neměly ten správný zastrašující dopad, přidal prostě na volume. Tak než toto mít doma dámy, to si radši uříznu klitoris nožíkem na ovoce! ()

Reklama

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ďáblovo dílo nemělo vůbec přijít na svět. O morálce pořadu mi nestojí za to se vyjadřovat, ale i kvalita je hrozná. Bohužel ještě častěji jsou horší účastníci. Viděl jsem jen občas sem tam nějakou minutu a to mi stačí na věky věků. Největší hrůza a katastrofa, zlaté tragické filmy Stevena Seagala:-). ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Lehce zvrhlým způsobem chytlavý a zajímavý pořád, který zprostředkovává pohled do zákulisí fungování povětšinou zvláštních rodin, které souhlasili s natáčením. Často dochází k zajímavým a humorným konfliktům a výlevům emocí a trapným situacím, které pro mě tvoří hlavní devizu tohoto kousku. Jeho největší výhodou je pak zřejmě to, že ať už máte ve vlastních vztazích jakékoliv zádrhele, po dokoukání libovolného dílu se můžete s partnerem upřímně uklidnit, že váš vztah je v porovnání s účastníky opravdu normální a lidský. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Je odstrašující, jak se někteří lidé za pár korun propůjčí k něčemu takovému jako je výměna manželek a pod. Bohužel zasáhla nás západní kultura tou největší špínou co obnáší. Nejdřív dostat některé lidi na úplně dno a pak jim nabídnout řešení, treba právě touto formou, kdy pro různé sociálně slabé, exhibicionisty a natáhla je to vidina snadneho přilepšeni, a jediný kdo z toho všeho ma profit (i díky reklamě) a hlavně prdel je žid, ktery to zas celé vymyslel a který to to financuje, bo židovské páry tam nikdy neuvidíte. Tyhle pořady jsou určeny duševně chudším. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama