Reklama

Reklama

112

(pořad)
Reality-TV / Dokumentární
Slovensko, 2006, 40 min

Obsahy(1)

Dokument s názvom 112 je tzv. citysoap formát určený pre všetkých, ktorí majú radi vzrušenie a zaujímajú ich akčné, rušné, napäté, ale pritom každodenné udalosti všedného života. Každá časť zachytáva príhody, ktoré sú svojou podstatou dramatické: zásahy policajtov, hasičov či záchrannej služby... Televízny divák uvidí veci „z prvej ruky“ – bezprostredne zažije situácie, o ktorých doposiaľ iba počul a ktoré sa pritom stali možno len niekoľko ulíc od neho... (TV Markíza)

(více)

Recenze (45)

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Očekávaní bylo možná až přehnané. S nadsázkou řečeno, ukázky maxinaturalistických scén z běžného života po pár dílech zmizely. Přečkat 30 minut patlavé, těžko stravitelné omáčky, abych jako zlatý hřeb večera viděl zloděje, který okradl babičky z Kostoprče, to vážně není to, k čemu má duše táhne. Nechuť ke 112 ještě umocňuje značně přisládlý moderátor. Dokázal bych si tam představit spíše simírovskogerchánovské nebo drhousovské typy, dokonce bych v roli uvaděče skousnul i Marka Vašuta, ale tvář Tomáše Maštalíra se prostě a jednoduše k "drsným" scénám nehodí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Dokument s názvom 112 je tzv. citysoap formát určený pre všetkých, ktorí majú radi vzrušenie a zaujímajú ich akčné, rušné, napäté, ale pritom každodenné udalosti všedného života. Každá časť zachytáva príhody, ktoré sú svojou podstatou dramatické: zásahy policajtov, hasičov či záchrannej služby... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Akože videl som v hororoch skutočne už všeličo, ale to, čo ukazuje štáb tohto projektu si skutočne neberie servítku pred ústa, ani sa to v "neželanom" momente neodvracia. Takže miestami vám bude z fyzického humus, ktorý uvidíte, skutočne zle a slabšie povahy bude určite napínať na vracanie. Šokujúce lekárske momenty sa plynulo striedajú napríklad s policajnými zásahmi na zlodejov a feťákov, kedy sa pre zmenu dočkáte dialógov a hlášok, aké by nemal šancu vymyslieť ani Tarantino. Nakoľko si prácu týchto zložiek veľmi vážim, nemôžem ísť pod 100%. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Pocta ľudom, ktorí urobia všetko, aby ti zachránili kožu. Trpezlivý prístup k ľuďom bez sociálního zařazení je obdivuhodný. Nasaď svoju kožu a rýchlo sa otočíš. ( nebo si seď u monitoru / tabletu, ajfonu ). Všetci ich budem potřebovať a na hodnocení pak už nezbyde čas. Sínusoídna 5ka ! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Až ma raz začne niekto filmovať, keď budem, nedaj Bože, ležať rozbitý (po nejakej nepríjemnej udalosti) niekde na ulici, tak verte tomu, že ešte z posledných síl vstanem a omlátim mu tú kameru o hlavu. To budú mať potom naozaj lukratívny materiál do tejto pochybnej reality-show. Ľudia, ktorí robia reláciu "112", nie sú filmoví tvorcovia, ale iba banda hnusných supov, ktorí chodia s kamerou policajtom za prdelou a filmujú ľudské nešťastie. Vôbec sa mi to nepáči, ale za ten zvrátený nápad, točiť takúto show dávam jednu hviezdu. * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tato slovenská stejnojmenná relace je asi tak o 50% zábavnější než česká. Vždy jde o živé výjezdy party hasičů, policistů či záchranářů, a i když se v drtivé většině jedná o ožralé bezdomovce, i tak je to minimálně "zajímavé". Dokud se to nestane vám. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tento formát ma celkom berie, jeho celková autenticita a nezaujatosť. Pohľad na ulice našich miest prevažne v noci vie byť dosť drsný. Celkom husté bolo napríklad, keď si Maštalír odkomentoval svoju zrážku s vlakom... This is reality. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

nedávno sem byl v obchodáku kupovat dárek a vjedný takový uličce sem si všim holky, za kterou pořád šmejdil takovej nesmělej klučina,,,asi ji chtel nekam pozvat, ale nejak si pořád nemoch troufnout a tak za ní nenápadne behal jak nejakej mopslík vod knih až po spodní prádlo, a když už to vypadalo, že se nakonec rozhoupá,,,,asi tou nervozitou nebo čím, mu najednou povolilo střevo a místo aby řek nějakou tu romatiku tak si uprd,,,a eště jak se to znažil nějak zaonačit a zatlačit to co vněm eště zbylo zpátky do těla, tak z toho vyšel takovej úplně holčičí zvuk, jako když si upšoukne štěně... samozřejmě hned na to nehorázně zrudlul,,, ta holka nevěděla jak se má tvářit, protože stála tak metr vod něj..zvažovala unik ale zřejmě zatím ještě nebylo nic cejtit...a v tu chvíli se zjevil hrdina....aby zažehnal trapnou situaci.... "PROČ SE ČERVENÁŠ VOLE, DYŤ JE TO ÚPLNĚ NORMÁLNÍ", pronesl náš hrdina a usral si taky,,, udělal to úmyslně, s nadšením jemu vlastním, zhloubi duše a zcela zdarma.....takový byl totiž on....a halou zazněl baryton...a pak bez potlesku a za zvuku smíchu, vrátil se opět k tichu, do tmy, a už nikdo nikdá o něm neslyšel ....to sou totiž pravý hrdinové...a né ňákej strejda v nehořlavý bundě a s ochranou přilbou, co si za to eště nechá vyplácet gáži ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Kruté a tvrdé príbehy zo života, no s divnými komentármi. Taktiež nehumánne podávanie až brutálne vykresľovanie a ukazovanie ťažkých situácií. Neviem, či je citysoap zrovna to pravé, možno by to malo byť podávané inak. Mňa to nejak nenadchlo, ale bolo to niečo nové a hlavne iné. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Najväčším atribútom tohto programu je, že ide o skutočné výjazdy záchranárov, policajtov a o skutočné problémy ľudí. Žiadne hrané scény, ale jednoducho život odohrávajúci sa predovšetkým v nočných uliciach Bratislavy. Väčšina prípadov je skutočne zaujímavá a Maštalír všetko slušne komentuje. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Och, aké prekvapenie, škoda, že som to nezachytil, vtedy, keď to chodilo v TV. Pozrel som si iba 2 časti, a bol som prekvapený, čo za realistické príbehy sa môžu diať ošetrovateľom v nočných a ranných hodinách Bratislavy. Skoro všetky miesta, ktoré som tam videl som poznal... Od starého mesta až po pentagon. Dúfam, že sa v takomto formáte neobjavím raz aj ja :) ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Tak toto už fakt nie... Videl som chvála Bohu iba pár dielov a stačilo mi. Úplná zbytočnosť a priživovanie sa na sklesnutej spoločnosti, ktorá práve potrebujete urgentne pomôcť...10% ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Nepokladám to za najlepši nápad natáčať posledné minútky niekoho na tomto svete alebo záchranu niekoho, myslím si, že to vôbec nepatrí na kameru. Človek už má mať aj obavy zavolať na 112? ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl potřebu sledovat tenhle pořad a ani mít asi nebudu. Je sice fajn, že o lidech co někomu zachrání život se natočí 5-10 minut, ale to je i celá doba jejich slávy. Zásadní hrdinové dnešní záchranné služby se zapíší do novin a tam mají mít své místo slávy. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy musím dát kvůli mému kamarádovi, který jakožto dobrovolný hasič, sleduje pravidelně každý díl. Občas se tam najde nějaký "příběh" , který opravdu bere dech. Ale po většinu je to spíše nuda, která se dá sehnat na jakémkoli lepším serveru... ()

Reklama

Reklama