Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plavba vlnami hudebních novinek. Hitparádu domácích a zahraničních klipů uvádějí Aleš Juchelka a Richard Krajčo. (Česká televize)

Recenze (114)

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Vzácný příklad jak lze trapnými moderátory sprznit nespriznitelné. Medúza nebyla o hudbě, ale o tom, jestli se dvojici Krajčo-šišlající Juchalka povede neupoutat všechnu pozornost na sebe. Uznávám výstřední charismatické lidi, ale i oni musí pochopit, kdy je třeba ustoupit stranou a nechat vyniknout to hlavní, na co se těšíme. V tomto případě hudební klipy. ()

L_Into 

všechny recenze uživatele

Medúza bývala cool :) Pro teenagerku se slabostí pro Krajča nutnost. Když člověk trochu povyrostl a vtipy se skoro cyklicky opakovaly, začala to být trochu nuda. Ale z nostalgie nemůžu jít na méně než 4****. Nemluvě o tom, že díky každotýdenním tipům jsem poznala spoustu skvělé hudby. Jo, to jsme my, co jsme v době největší hudební žízně ještě neznali nebo vůbec neměli ty jůtůby, majspejsy, spotifáje a jiné vymoženosti :) ()

Reklama

Karp 

všechny recenze uživatele

Já osobně vzpomínám raději na dvojici Juchelka Krajčo -3,5*. Juchelka sice nebyl zrovna idol pro teenagery, nicméně bylo to takové malé, milé, místy vtipné - zkrátka naše. Aktuální styl s Vytiskovou je více "cool" ovšem dle mého bez emocí a občas i beze smyslu. Já vlastně ani nevím, co od toho pořadu čekat. Uslyším tam pár písniček? Možná... Mezitím bude nějaký host? Zřejmě... Koho vlastně ten host zajímá?:-) Vytiskovou...? Vypadá to, že ani tu ne. Tak proč tam k sakru je?:-) Nebylo by lepší si pustit třeba MTV nebo VH1? Nevím... Improvizuji:-) Možná příště přijde i kouzelník... BTW Ten kolega Vytiskové (nemyslím ovšem Kluse) je celkem zběhlý v beat boxu a one man show, viz Na stojáka. Tady je ovšem jeho potenciál zcela nevyužit. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

V absolutních počátcích (tenkrát to bylo bez moderátora a uváděla to jakási automatická medůza na dně moře) velmi dobrý výběr hudby. Po inovacích a nástupu moderátorů absolutní odpad. Mimochodem, je s podivem, kolik moderátorů hitparád se minulo povoláním? Vždyť to uváděli samí geniální zpěváci, kteří ty hitparády později vyhrávali. V Medůze kralovala kapela Richarda Krajča, Eso mnohokrát vyhrály neodolatelné árie Leoše Mareše a Pomeranč objevil dřímajícího génia svého moderátora,který se zabývá přednesem ve skupině Cocotte Minute. Nyní mě omluvte, jdu zvracet. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Budu jen papouškovat Radka99 - oproti nováckému Esu jde ať už z hlediska obsahu, formy i kvality moderování o superdílo. Bráno z objektivních pozic je to jen průměrný hudební pořad s relativně zajímavou moderátorskou dvojicí, která se snaží ( a většinou se jí to i daří ), o jistý nadhled. Celkový dojem: 50 %. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Krátce po nástupu do role moderátorky byla Kláře Vytiskové přidělena učitelka češtiny, protože její mluva byla až příliš pražská“ a navíc do ní občas z angličtiny aplikovala přízvuky na špatné slabiky, na což byla zvyklá ze zpěvu. (JoranProvenzano)
  • V pořadu vystupuje v době uvedení teprve tříletá Celeste Buckingham, později známá zpěvačka, která ztvárnila také několik filmových rolí. (M.B)

Reklama

Reklama