Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Diskuze

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Bohužel díly se Srstkou jsou otravné, hlavně kvůli jeho hlasu a projevu .. 

whack

whack (hodnocení, recenze)

16.4.2014 - výber úspechov 20 rokov fungovania Svobody zvířat zdarma (a legálne) k pozretiu TU

whack

whack (hodnocení, recenze)

Dne 10.12.2008 bylo v pořadu České televize Chcete mě? zmíněno téma kosmetiky a jejího ne/testování na zvířatech. Celý pořad můžete shlédnout TU.

whack

whack (hodnocení, recenze)

V pátek 13.2.2009 byl na ČT 2 odvysílán pořad Chcete mě?, jehož značná část byla věnována problematice komerčního lovu tuleňů. Reportáž můžete shlédnout TU.

whack

whack (hodnocení, recenze)

Tématem hlavní reportáže posledního říjnového pořadu Chcete mě? (30. 10. 2011) byly kožešiny a podmínky, v nichž musí žít tzv. kožešinová zvířata. Reportáž obsahuje rozhovor s Lucií Moravcovou, předsedkyní Svobody zvířat, a aktuální záběry z českých kožešinových farem.

whack

whack (hodnocení, recenze)

Hlavním tématem lednového pořadu ČT Chcete mě? (22.1.2012) bylo testování kosmetiky na zvířatech a související kampaň Svobody zvířat. Reportáž obsahuje rozhovor s Barborou Večlovou ze Svobody zvířat a záběry z testů na zvířatech.

luczi

luczi (hodnocení, recenze)

Prosím, MM_Ramone, nehodnotit "z pohledu filmové kreativnosti", toto není film. Jsou a mají snad být televizní pořady jako například Na Stopě či Události za každou cenu "nápadité, zábavné, originální či dokonce umělecké"? Ne, díky B... ;) Hodnotím informační kvalitu. Ta je uspokojivá a ta "stará hipísačka" jen plusem.

Reklama

Reklama