Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

xxlch 

všechny recenze uživatele

Pokud se, díky paní Kubišové a trochu šišlavému panu Srstkovi,podařilo umístit k dobrým lidem kterékoliv zvíře z tohoto pořadu,pak jsou ty hvězdičky pro ně,pro oba.Forma,jakou vám chtějí navrhnout,vzít k sobě některé z těchto zvířat,je asi důležitá.Nicméně daleko důležitější je úspěch v umístění,no a to, tento pořad(pokud vím) splňuje více než měrou vrchovatou. ()

corona 

všechny recenze uživatele

pri sledovaní Zdenka Srstku a jeho, citujem: "je to taková hodná fenečka, má ráda deti a jiné pejsky, nepere se a múže být i v byte", tak potom mám chuť tú mojú pažravú, tučnú a lenivú sučku vyhodiť a zobrať si tú z útulku ale aby som nekrivdila aj pani Marta to robí veľmi dobre a je vidieť že na opustených zvieratách jej záleží ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vždycky si představím, jak místo psů a koček nabízejí nějaké důchodce. Pod tímto úhlem pohledu je to hned veselejší koukání. Si taky představte pana Srstku, jak mluví o nějaké bábince v kleci: "Pak tu máme takovou chlupatou čubičku, jmenuje se Maruška. Má šmutný očička a má ráda děti. Žere všechno a je soběštačná. Ráda si čuchá k pipince. Je ale trochu nevrlá, páč původní pánišek ji nechal v leše u štromu. Kdo ši jí vežme, udělá jí radošt." ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

No ale pozor, nemá rád děti:-) Tohle je Rozárka, roční fenečka, které říkají mazlítko, protože se ráda mazlí, ráda si hraje, je veselá,někdy si ale pozor, dovede postavit hlavu, ale to nevadí, jinak je vnímavá, ráda se proběhne, ale nejradši se vrací do bytečku nejlépe do toho paneláčkovýho..Takže třeba pro důchodce pejsek k pohledání a pomuckání:-) Jako kdyby jste to neznali..Srstka dá pořadu potřebný komediální ráz, naopak paní Kubišová svým charismatem dodá zase trochu jiný rozměr a serióznější punc. S klidným svědomím za 2+ jelikož mám rád zvířátka ale i Zdendu Srstku. Děláte to báječně a ať vám to vydrží, bravo!!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +ty roztomilý a někdy smutný zvířátka, určitě oba průvodci pořadem -čistě jen záležitost pro určitou skupinu diváků/// Pořad na kočičku a taky pro pejska :-))) Ale teď vážně: nevím do jaké míry, ale myslím si, že tohle je užitečný pořad. Je to způsob jak něco udělat pro ty němé tváře. Pořad jsem nesledoval pravidelně. Dokonce jsem ho ani nevyhledával, ale při tak dlouhé životnosti pořadu nejde aby jste si ho nevšimly. Je pěkný, občas zábavný, můžou ho vidět děti...jen jsem si někdy připadal jak v autobazaru :-(/// Celkem 55%/// ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Producent Čestmír Kopecký vzpomínal, že "když se z čtrnáctideníku Chcete mě? stal týdeník, bylo nutné doplnit Martu Kubišovou, která nestíhala, někým novým. Nemohl to být nikdo jí podobný, ale musel mít přirozenou morální autoritu. Hned na prvním natáčení, po příjezdu do útulku, jsme jako vždy vyslovili prosbu vzít psy z klece a volně je ukázat. Vedoucí útulku řekla: 'To nebude problém, jen u toho dobrmana to nepůjde, protože je moc zlý.' Zatímco jsme se domlouvali, otočím se a vidím Zdeňka Srstku, jak táhne nešťastného dobrmana, který brzdil všema čtyřma, za uši ven a říká 'pojď, neboj se, tak ty jsi prej zlej.'" (NIRO)
  • V únoru roku 2019 na posici jednoho z moderátorů pořadu po dvaceti čtyřech letech Zdeňka Srstku vystřídal Petr Rajchert. Srstka později uvedl: „Chybí mi to moc, ale už jsem to nedával. Vždyť já se potom týden dával zase dohromady.“ (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama