Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Diskuze

ptomain

ptomain (hodnocení, recenze)

Luxusní pořad, loutkové divadlo mám rád už od školky, měli by jen častěji vyměnit kulisy, ale asi to už nemá kdo dělat, když Václav Havel zaklepal bačkorama...prej ale pořád žije v Jižní Americe. :D

 (hodnocení, recenze)

Pán MUDr. Moravec sa vyprofiloval na nebotyčného K0K0TA, ale zato perfektne zapadá do aparátu PR0SEREŠ0VSKEJ ČéTé...

na příspěvěk reagoval Leno

sawtooth

sawtooth (hodnocení, recenze)

Jednoznačně odpad. Žádný přínos, nulová nestranost, jen hromada sraček z huby pana Moravce.

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Strašně záleží, koho si pozve za hosty. Jinak k tomu studiu - pozadí pražského panorama už mě bylo příšerně protivné,bylo to furt samý a pořád dokola a zas tak úchvatné to taky není, takže tuto změnu v podivné studio vítám.  Je to sice vzhledově návrat někam do druhé poloviny 80.let, ale zaplaťpánbu za tu změnu. Jinak Moravec no comment. 

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Po letech jsem si to opet na chvili pustil a je to cim dal horsi. S kazdym novym pokusem o zhlednuti musim snizovat hodnoceni, ale dal uz to nejde. Presunuti deni poradu ze studia do klecoveho luzka (proboha koho tento dementni exterier napadl, snad ne samotneho pana velkeho moderatora) nicemu nepomohlo, porad je vycpely, strnuly a nezajimavy, moderator starnouci stale stejny, nudny a zbytecny. Pan Moravec se podle me dostal na uroven pane Soukupa a sedlo by mu angazma v TV Barrandov, v tomto panoptiku by dobre zapadl. A ptoc proboha porad tak spuli ty sve masite rty, jako by zuzlal cuc na klade v cokolade? U stareho chlapa jeho razeni je to pekne nechutne. Porad mel byt davno zrusen a nahrazen necim novym, vycpely moderator mel byt odsunut do radia jak se to dela a nahrazen svezi, neokoukanou tvari. Ale "Zuzla" to tam asi holt doklepe do duchodu, tak jako "chlupata ruka" Otik Cerny blahe pameti - takovych se holt asi v tomto "verejnopravnim" prostredi neda zbavit.

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Ježiši jak tohle může mít 66%, to je opravdu těžká nesoudnost a duševní strnulost.

Uživatel kittyEmily smazal svůj příspěvek.

FOCKE_WULF

FOCKE_WULF (hodnocení, recenze)

Kradlousek má v pořadu asi 50% účast (zahlédl jsem ho snad v každém druhém dílu od poloviny roku 2012 až do teď), takže už jen jen z toho je vidět ta objektivita a pluralita názorů zde prezentovaných.

stazie

stazie (hodnocení, recenze)

Hanver: Svatá pravda !!! P. Veselovský je hodně dobrý !!! :-)

gaduska

gaduska (hodnocení, recenze)

Obdivuji pana Moravce, že i po těch letech má na ty politiky nervy :-D

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Václav Moravec za poslední roky začal nosit nosánek pořádně nahoru, úrovní šel však pořádně dolů. Bohužel, český pivní národ, když si na někoho zvykne, tak už ho pak nedokáže hodnotit objektivně. Příkladem nám budiž například Přemek Podlaha, který asi bude na obrazovce strašit dokud nezemře, nebo "sporťák" Pavel Poulíček, který s údivem ve své neštovicemi zvrásněné tváři přebíral rok co rok cenu ankety Týtý pro nejlepšího sporťáka, ačkoli se v té době již objevoval na obrazovce pouze jako moderátor prostinké soutěže Kolotoč... Moravec je překonán, nejlepším politickým moderátorem je jednoznačně Martin Veselovský.

XjarodX

XjarodX (hodnocení, recenze)

...být panem Moravcem, ještě bych v otázkách přitvrdit..... někdy je až příliš diplomatický...

Mortar

Mortar (hodnocení, recenze)

Výborný udělaný publicistický pořad o politice. Ten pořad prostě kvalitní je. To, že se někdo o politiku vůbec nezajímá a tudíž ho pořad absolutně neoslovuje a nebaví samozřejmně chápu, ale přijde mi hloupé, že tyto osoby to pak posílají do odpadu.

Reklama

Reklama