Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec je kultivovaný moderátor, který ve svém pořadu umně drží na uzdě znepřátelené politiky, z nichž každý chce dosáhnout absolutní blaho občana jinou cestou. Po zhasnutí kamer se však zanícení rivalové napříč politickým spektrem chytnou kolem ramen, spokojeně si zajdou na panáčka a přitom vymyslí další způsob, kterak oddělit část rozpočtu pro svoje nekonečné potřeby. Za to Moravec pravděpodobně nenese žádnou odpovědnost, ale přesto to vyvolává pochybnosti o smysluplnosti jeho pořadu. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nechci se přidat k některým zdejším uživatelům, kteří si tu léčí své pošramocené politické srdíčko a hážou moudra... Tudíž se vyjádřím pouze k pořadu, resp. osobnosti VM, s nímž pořad stojí a padá. Oceňuji jeho důkladnou přípravu, styl vedení diskuse, ale mnohem víc bych ocenil, kdyby přitvrdil a dal politikům spapat jejich blátíčko, které za své placené volno ve vládě vypustí svými ústy a činy. Tedy donutit politika vyjádřit se nikoli politicky, ale věcně. To se Wenoušovi dle mého názoru občas nedaří.... ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by takový pořad vůbec měl existovat. Politikové ať dělají svoji politiku, kterou v pořadech tohoto typu ať pak komentují politologové. Nebo novináři. Nebo klauni. Ale aby ambiciózní kariéristé otravovali nedělní odpoledne, kdy by televizní divák měl spíše klimbat u pohádky, je zhůvěřilost. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu šlo o nejlepší politický debatní pořad u nás. A snad i stále je. Moravec měl vždy schopnost dostat diskuzi tam, kam bylo třeba. Abychom dostali jako diváci alespoň nějakou relevantní informaci. A to je u diskuze s politiky opravdový kumšt. V posledních letech ale pozoruji, že je pro mě pořad stále hůře koukatelný. Stále častěji mě nudí a diskuze jsou o ničem. Přisuzuji to stále horším kvalitám naší politické reprezentace. Holt lze těžko vést rozumový dialog s člověkem, který nemá co říct. Pak už je to jen mlácení prázdné slámy. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Uprime :-), pet hvezd pro tento porad...uprime. Omlouvam se za tenhle koment. Nevim jak lepe toto postihnout. O politiku se zajimam. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Dívat se na ošklivé lidi v televizi nemusím a ještě těm ošklivcům za to platit. Pryč s tím do nejtemnější stoky odpadu. 0% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec vytváří bezesporu nejlepší politicko-diskuzní televizní pořad u nás. Navíc díky jeho přístupu se obvykle i dobře pobavím. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kvalitní nedělní pokec o politické scéně s moderátorem Václavem Moravcem. Někdy je to i sranda, když se pohádají. :D ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Wenca je borec. Umí si svoje hosty usměrnit přesně, jak potřebuje. Jelikož mě politika zajímá, tak tento pořad sleduji docela často a je to asi vůbec nejlepší politická a publicistická talkshow!!! Jen tak dál Wenco... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela nevyvážený pořad, kam jsou zváni jen přitakávači oficiálních pravd, kteří si navzájem notují, a žádný oponent jim to nekazí. Z původní snahy mít v ČT trochu kontroverzní formát, který půjde "po krku" všem bez rozdílu a utahovat politky na nudlích, které si sami uvařili, zbyl jen paskvil a povrchní křeč předstírání. ()

Reklama

Reklama