Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nejsem příznivcem politických debat. Některé naše politiky bych rovnou zastřelila, protože si nic jiného nezaslouží. Možná jsem příliš tvrdá, ale je to tak. Pan Moravec má někdy těžkou práci, když musí ukočírovat pořad až do zdárného konce. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Člověk se v nedělní poledne nechce nad ničím vztekat, zvlášť nad politikou, ale když přepne na Otázky Václava Moravce, zaujme ho to a vydrží se aspoň chvíli dívat. Sympatický moderátor, který se neveze na protisystémových náladách ve společnosti – což je možná příčina těch několika nízkých hodnocení tady na profilu. (1 215.) ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Je krásné vidět, jak se politici hádají, jsou jak malé děti..... Václav Moravec je jako jejich otec, který se je pokouší zastavit. Nádhera! ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Naštěstí zde máme i politické pořady na které se dá dívat,ne jako na pana Soukupa a na ten velehnus co předvádí na té své odporné televizi. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pro mě tohle není! Já se politikou nazbývám a ani jí nerozumím (ne že bych se o to kdy vůbec snažil), přesto někdy kus pořadu vidím a musím říct, že má něco do sebe. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Když pan Moravec před nějakým časem začínal, byl to neoblomný řízek svého formátu, kdy šel tvrdě a vtipně za svým! Dnes už je to jen politická slátanina o ničem, kdy do řeči si tam skáče kdekdo. 75% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Což o to, formou je to parádní a občas je docela sranda tam vidět dva voly, jak se uráží a skáčou si do řeči. U mě ve školce by takové chování rozhodně neprošlo! Ale politika jde docela slušně mimo mě, takže je to pro mě takové tlachání o ničem, které má jen uklidnit lidi, případně jim dát šanci si zanadávat. 50% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

S milými "Otázkami" to jde už drahnou dobu od desíti k pěti. Václav Moravec by velice rád vystupoval jakožto ředitel zeměkoule, leč hatí mu to dílem jeho hosté, dílem jeho ješitnost a v neposlední řadě i nepokryté tendenční manýry ve zpravodajství velevážené, prý "veřejnoprávní" ČT. Takže ze skupinky tří původně přidělených * zbývá jediná, chabě pobli(n)kávající hvězdička. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Dramaturgie tohoto pořadu a Moravec jsou kontinuálně na špici. Nikdo není lépe připraven každý týden v nedělí na takové profesionální úrovni. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se po dlouhé době opět koukl na Moravce a... musím jít s hodnocením zase o 1 bod dolů. Tomu pánovi nějak moc narostla křidélka a z jeho pořadu se stává spíš one man show. Myslel jsem, že moderátor (u politických diskusí zvláště) má být nestranný a má klást otázky. Pan Moravec ale občas prezentuje i své nikoli nestranné odpovědi. Navíc se mi tak trochu zajídá celý koncept pořadu - jde do značné míry o laciné píárko pro politické žvanili, které hřeje pocit, že se mohou alespoň jednou týdně ukázat voličům v televizi. ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Odpady některých místních uživatelů nejsou na místě. Forma a struktura pořadu odpovídá západním standartům, bohužel úroveň hostů, především z politického spektra, odpovídá některým rozvojejícím se zemím východně od našich hranic. Přirozeně z toho vyplývá, že tím nejlepším, co pořad nabízí jsou rigorózní a komplexní apolitické debaty předních odborníků z oblasti zdravotníctví, sociálního systému nebo zahraniční politiky. Ztělesněním úspěchu publicistických pořadů je osoba moderátora. Edukovaný, profesionální a uhlazený Václav Moravec je klíčovým a nezbytným prvkem, zapadajícím do prototypu a schématu moderní politické diskuze 21. století. Absence tohoto pořadu v programové nabídce tuzemských televizí by vypovídala o úrovni, zájmu a vkusu široké veřejnosti o věci veřejné, nikoliv o kvalitách pořadu samotného. ()

Reklama

Reklama