Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

ADZI 

všechny recenze uživatele

Zaručený způsob, jak si přivodit žaludeční vředy po nedělním obědě. Ze strany ČT docela profesionální práce, ale Moravec mi moc nesedí. Líbilo by se mi, kdyby se diskutovalo víc v klidu. Bohužel záměr je, aby se tam všichni poštěkali. ()

Tominecek 

všechny recenze uživatele

Ocenění ELSA 2008 v kategorii "Původní domácí tvorba - Moderátorka, moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 13.12.2008. Ocenění ELSA 2009 v kategorii "Původní domácí tvorba - Moderátorka, moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 12.12.2009. ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Moravec je naprostá moderátorská špička, co se týče politických diskuzí. Vždy pohotový, s nadhledem, bez rádoby agresivních tendencí takového Veselovského, či Železného. Kvalitní seriózní diskuze k nedělnímu obědu. ()

crozet 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec jako pravděpodobně nejschopnější manažer a moderátor příslušného TV formátu a mlíkař. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší politický pořad všech našich televizí. ( Díky osobě V. Moravce ). Ale přesto si myslím, že v podobném pořadu nemají vystupovat politici, ale politologové, ekonomové apod... ()

Vlkys 

všechny recenze uživatele

VM je jedním z mála českých moderátorů, kteří mají nějakou úroveň. Na jeho osobnosti tento pořad stojí a padá .) ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Tady se všichni rozplývaj nad Moravcem, ale zdání klame. Moravec je tendenční, neobjektivní a afektovanej. Takhle si profi práci rozhodně nepředstavuju. To, že se na každej díl důkladně připraví, beru jako samozřejmost. 30% ()

Bukk

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to sledovala s tím, že bych se mohla něco přiučit. Po skončení pořadu jsem ale vždy odcházela s pocitem, že jediné, co si z toho můžu vzít je to, jak vypadat věrohodně před kamerou, když se chystám lhát a nehnout při tom ani brvou (popřípadě jak rychle vstoupit do protiútoku při vedení diskuze). Děkuji, poučné. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

jeho přísný postoj je takový, jaký by měl správný moderátor mít. Občas se tam aspoň udá nějaká silná přestřelka názorů. U Moravce to vnímám mnohem silněji než u jeho konkurence. Díky, že tady takové pořady jsou, aby nás trošku seznámili s tou pravdou v uvozovkách. A také s tím, jak chceme, aby nás politici ohlupovali. Je to tak a prostě to tak musí být v dobrém smyslu. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Bez debaty, Moravec je najväčší profík čo som zaregistroval v Čechách alebo na Slovensku................ Ale ČT to hneď nemusela zneužiť a vopchať jeho meno do názvu programu, lebo to potom vyzerá, že to nie je politická debata ale nejaká talk-show. Moderátor politických debát nemá byť hviezda, ktorá priťahuje pozornosť. Tú treba nasmerovať na politikov............. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Všechna čest panu Moravcovi. Nechtěl bych být na jeho místě a kolikrát pouze umravňovat přední politické špičky. U některých dílů jsem měl vážně pocit, že se ve studiu sešlo spíš nějaké stádečko , než přední čeští politici. Z původně publicistického pořadu a diskuze na aktuální témata v české politice se z toho v poslední době spíše stal diskuzní kroužek a místo , kde se naši politici vždy pohádají. Přesto všechno si tento pořad občas pustím , poslechnu názory jiných a někdy i pobavím. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele

Po čase musím s hodnocením dolů - bohužel se Vašek Moravec stává čím dál méně nezávislým a až pasivně agresivním k hostům, které on sám nemusí... na druhou stranu je to stále pořad s nejzajímavější sortou hostů - od premiéra, přes ministry až po nejrůznější odborníky. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Vezmu to stručně...moderátor kvalitní. Nicméně DVTV je favoritem. Události a komentáře jsou do jisté míry kvalitní rovněž, avšak zbylé pořady, které jsou podobně zaměřené, bohužel na ucházející úrovni v české kotlině nejsou. ___ Pokud si ale Václav Moravec pozve politiky a ne přední odborníky, tak se z toho stává kabaret, z kterého je mi blivno, poněvadž jejich vystoupení opakovaně jen vypovídá o přístupu a nulové vážnosti, kterou politici chovají k úřadu a důvěře jim dané! Od Moravce nemůžeme chtít, aby ještě vychovával, jednak by to chtělo mít nadlidské schopnosti, aby se politici začali chovat slušně a byli vděčni a hrdi na to, že můžou reprezentovat národ. Bohužel k takovému uvažování mají/máme - politika je odrazem společnosti, daleko. Společenské prostředí tomu nenapovídá. Výchova z 90. let a tomu odpovídající etika je silně zakořeněna v chování, debatách, nulové slušnosti, překřikování, bezobsažných frázích. Politici napodobují své vzory, jako děti rodiče, avšak horká půda 90. let nebyla nejlepší předlohou. Jsme na úrovni batolecího věku, kde dominuje období prvního vzdoru. Politici z toho mají p*del, mnohým jde jen o moc, či jsou podřízeni větším silám, z jejichž vlivu se nemají šanci dostat a musí držet krok. Oni se tak chovají, protože můžou a všem to přijde rezignovaně normální. S politickou morálkou jsme stále silně na štíru. Hlavní vazbou mezi úřadem, politikem i mezi politikem a občany by mělo být morální pouto, jestliže je zpřetrháno - prokazatelně očerněno, měl by úřad neprodleně a navždy, či na nějakou dlouho dobu, opustit. ()

bangee 

všechny recenze uživatele

Zajímavý komentář, se kterým zvětší části souhlasím, je komentář Enšpígla. Jenom bych dodal, že lepší aspoň takovýto pořad, než-li žádný. ()

Reklama

Reklama