Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád politiku a nemám rád ani naše dementský politiky.Já ani té politice nerozumím, natož chápu a to jsem docela študovanej(škola s maturitou).Možná to je proto, že ti dementi z naší stupidní politiky furt něco řešej, ale já se jim do toho nebudu motat.Tyhle publicistický pořady já nemám rád tak mi za to nenadávejte za mé hodnocení a můj názor.Tyhle pořady nesleduju a nikdy je sledovat nebudu.Já totiž nemusím bejt naštvanej každou neděli.A ještě k tomu znuděnej. ()

baroko odpad!

všechny recenze uživatele

Již naprosto nesnesitelný pořad, jehož jediným účelem je od první až po poslední vteřinu dehonestace Zemana. Chápu, že někdo nemá stávajícího prezidenta v lásce a řekne to, ale veřejnoprávní televize, kterou nuceně financují všichni občané se tímto pořadem vlastně zcela záměrně vysmívá všem Zemanovým voličům a tedy větší části národa. A o moderátoru pořadu se raději ani vyjadřovat nebudu... ()

Reklama

Tominecek 

všechny recenze uživatele

Ocenění ELSA 2008 v kategorii "Původní domácí tvorba - Moderátorka, moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 13.12.2008. Ocenění ELSA 2009 v kategorii "Původní domácí tvorba - Moderátorka, moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 12.12.2009. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Což o to, formou je to parádní a občas je docela sranda tam vidět dva voly, jak se uráží a skáčou si do řeči. U mě ve školce by takové chování rozhodně neprošlo! Ale politika jde docela slušně mimo mě, takže je to pro mě takové tlachání o ničem, které má jen uklidnit lidi, případně jim dát šanci si zanadávat. 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Otázky a, bohužel, i odpovědi Václava Moravce. Když tento pořad začínal, tak jsem ho rád sledoval, protože zvídavý moderátor často natahoval na skřipec politiky napříč politickým spektrem. Postupně se však ze šťouravého redaktora proměnil v nositele vlastního politického názoru a politici mu k tomu pouze dělají kulisu. Vrcholem všeho je, když přednese svou teorii a bez možnosti reakce se zeptá na něco úplně jiného. To bych ho na té jeho kravatě nejraději někam vhodně zavěsil. Zkrátka to nebývalo špatné, ale aktuálně je to slušný humus, který mi při nešikovné manipulaci s dálkovým ovladačem dokáže zkazit neděli. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)
  • Politik David Rath poskytl pár dnů před zatčením v roce 2012 rozhovor pro pořad, přičemž se Rath a Moravec mezi sebou pohádali. Kameramani a režisér pořadu pak na adresu Václava Moravce vtipkovali: „Ty poldy na toho Ratha si taky posílat nemusel.“ (vyfuk)

Reklama

Reklama