Reklama

Reklama

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na pytačky sa nechodí len tak. A čo je horšie, nakoniec zistíte, že tá pravá je v celkom iných dverách. Harold Lloyd vo výbornej nemej groteske. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Harld Lloyd ve filmu mimo jiné z venku vyleze do prvního patra budovy, kterou později zdolává v "O patro výš". Jinak klasická krátká povedená groteska s jednoduchým námětem. Aby získal souhlas otce nevěsty ke svatbě, snaží se dostat do jeho kanceláře, která má několik bezpečnostních prvků, jaké používá třeba Strýček Skrblík:) ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Harold má to lezení po zdech domů prostě v krvi :-) Jinak si ale myslím, že se z tohoto jednoduchého, ale vtipného námětu dalo vytřískat trochu víc než jen několik dokola se opakujících situací. 70% ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky On se chce oženit. Nápadník Harold se rozhodne požádat otce své vyvolené o souhlas k svatbě. Její otec je ovšem hodně zaměstnaný bussinesman a jen tak kdejaký otrava se k němu do kanceláře nedostane. A tak se Harold několikrát, pokaždé s jinou rafinovanou taktikou (silou, lstí, oknem, v převlecích, dokonce i se zbraní v ruce), ale stejným výsledkem, snaží projít dvě kanceláře plné úředníků, kteří svého šéfa všemi silami chrání před nevyžádanými návštěvami, až ke stolu svého budoucího tchána. Přijde ovšem až s křížkem po svatbě, ale zkrátka nakonec taky nepřijde. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama