Reklama

Reklama

Přežít!

(seriál)
  • Velká Británie Survivors
Velká Británie, (2008–2010), 10 h 53 min (Minutáž: 50–86 min)

Série(2) / Epizody(12)

Epidemie. Svět zachvátí tzv. evropská chřipka. Smrtící virus se rychle šíří, téměř celá populace Země je nakažena, miliardy lidí umírají. A jak se hroutí vlády a státy, formují se skupinky lidí s jediným cílem – přežít! (oficiální text distributora)

Recenze (83)

stuj 

všechny recenze uživatele

První série 4 hvězdy, druhá už jen tři. Protože to začalo být takové divné. Jako kdyby to jelo jen ze setrvačnosti. Postavy se zasekly, nebyl v nich žádný vývoj. Chovali se všichni stejným způsobem - jeden vždy mírově, druhý vždy silou, třetí vždy uteče, čtvrtý vždy počká . . . Ale jinak celkem pěkné post-apo. ()

ditri 

všechny recenze uživatele

Uf. Tezko rici zdali tenhle seriál hradila EU z nejakych speciálních fondu ci nikoliv, ale jedna se o velmi rozporuplne dilko. Postavy jsou tezce typicke pro soucasne euro videni. Vse smeruje ke smiru nabozenstvi, ras a LGBT komunit. Coz me nevadi, ale nemusi to byt tlaceno tak okate. Hlavni hrdinove se toulaji postapo svetem naprosto neozbrojeni kdy jeden typek s brokovnici o dvou nabojich dokaze paralyzovat celou bandu prezivsich? Daryl uz by mu davno prostrelil oko sipem nebo Michonne by uz ho vymyskovala katanou. Vischni vymydleni, oprani nacesani - nastesti jsou alespoň tvarove prijatelnejsi nez hrdinove takových "the100" keri jsou nacesani i v tech nejdivočejších situacich. Na druhou stranu sem tam se mezi tim mihne zajimave napsany epizodni pribeh takze se to da v ramci tretiho monitoru poslouchat jako pracovni doprovod.... ()

bonsetti 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení jsou docela dobrá, mě to ze začátku také přišlo tak na 4-5*. Ale postupně se to zhoršovalo, bylo zde nesmyslné chování zúčastněných, vládnou zde ženský s nelogický chováním. Špatné střihy, občas nesmysly. Nakonec mne dorazila v posledním dílu věta "násilí nic neřeší" - v tomhle světě je to naivní pohled na svět. Nakonec dávám jen 3*. ()

Reklama

Reklama