Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzská komedie v režii Oliviera De Plase vypráví o třicátníkovi Brunovi, který ví, že nejlepší léta má za sebou. Kdysi to býval nadějný rockový zpěvák v nadějné undergroundové kapele, ale dnes už jen za pár drobných skládá texty. Ale když se mu ozve jeho bývalá přítelkyně, o níž čtrnáct let neslyšel, dozví se šokující zprávu. Žena mu oznámí, že s ním má třináctiletou dceru Nancy. Bruno jen neochotně souhlasí, že se s dívkou sejde a brzy zjistí, že být otcem dospívající rebelky je mnohem ožehavější úkol, než předpokládal - zvlášť když on sám ještě zdaleka není dospělý. V hlavních rolích Vincent Elbaz, Daisy Broomová, Élodie Bouchezová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

freddy 

všechny recenze uživatele

Typicky průměrný film o přeměně rockera ve středních letech, jehož sláva už je pryč a který se díky zprávě, že má dceru v pubertě začne měnit z flákače na vzorného tatínka. Tenhle film opravdu nesrší originálními nápady, ale ani ho nelze označit za špatný, a to především z toho důvodu, že jsem se u něj vůbec nenudil a pozorovat hlavního hrdinu, jak se postupně mění, bylo dost zajímavé a rozhodně to stálo za to. A kromě toho dcerka hlavního hrdiny byla zase docela vyvedený floutek, který se tváří nevinně, ale neváhá předvádět svůdné sexy tanečky, pít alkohol a přechovávat marihuanu. Zkrátka tady opravdu platí jaký otec, taková dcera. Takže i přes fakt, že mi film nepřipadal originální musím říci, že jsem se opravdu docela solidně bavil a tenhle francouzský film se mi i líbil, ale bohužel nenabízí nic navíc, nic díky čemu bych mohl říct, že tohle byl dokonalý či perfektní film, nenabízí zkrátka nic, díky čemu bych mohl zvednout hodnocení do nadprůměru. Jistě, jsou tu velice solidní herecké výkony, je tu zajímavý děj, ale bohužel je tu i příliš moralizování, které filmu docela škodí. Ale jako komedie na všední zamračené odpoledne to ušlo, a chvílemi to byla opravdu zábava, takže výsledkem je průměrné hodnocení v podobě třech hvězd. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Ideální film pro nudné odpoledne, který z onoho nudného odpoledne neudělá skvělé odpoledne, ale v rámci možností slušně pobaví. Čistý průměr s tisíckrát ohraným tématem otec-dcera a pár "hehe" momenty (čelo psychiatrovi). ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Naprosto čisté tři hvězdičky. Zpočátku zábavné, pak čím dál víc nudné a šedivé. Vincent Elbaz v roli nesympatického povaleče, Elodie Bouchez mi šíleně připomíná jednu kamarádku, jako by byly sestry, to mě na téhle herečce vždycky fascinovalo. Daisy Broom jsem viděl v Partir, dostala téměř podobnou roli, jen více prostoru. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na slušnou komediální jízdu, ale potom se film začne měnit v klasickou rozprávku o tom, že i nezodpovědný dospělý se kvůli nenadálé události může změnit v zodpovědného člověka. Tím podle mě film trochu ztrácí grády, ale i tak je to slušná podívaná. Už jen kvůli Vincentu Elbazovi, který svoji postavu zahrál fakt dobře. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Francúzsky filmík na obohratú tému....bývalý rocker bez práce - povalač jedného dňa zisťuje,že má 13-ročnú dcéru. A život sa mu od tohoto okamihu mení naruby. Snímok je vlastne takou oddychovkou pre nenáročných. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Aneb jablko nepadá daleko od stromu. Není to lehký zvládnout 14-letou dcerunku,která momentálně prochází pubertou. A není lehký sblížit se s právě nalezeným tátou,který si do té doby žil svým svobodným muzikantským životem.Vincent Elbaz v roli třicetiletýho nezralýho taťky mě bavil. Takže něco jako francouzská antikoncepce? Kdepak,přijemná francouzská komedie. Vždyť bez dětí by byl život jedna velká nuda :-) // I love rock n' roll // So put another dime in the jukebox, baby // I love rock n' roll // So come and take your time and dance with me // ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Nejde o komedii, sešlý rocker zjišťuje, že je flákač, má dceru, ta se dostává do rebelského období, matka trpí rozchodem, otec se pomalu stává zodpovědným a zjišťuje, že má rád svou dlouholetou kamárádku a tak podobně... Příběh o hledání cesty. ()

matoon97 

všechny recenze uživatele

Pekný príbeh o otcovi, ktorý zo začiatku ani nevie, že má dcéru, no potom ju spozná a jej matke pomáha s výchovou, to však nie je ž také jednoduché. 65% ()

tinss_18 

všechny recenze uživatele

Popravde? Film nič moc, čakala som oveľa viac. Podľa mňa to komédia ani nebola. Neprišlo mi to veľmi ako komédia. ()

Reklama

Reklama